Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, το ότι δεν συντασσόμουν με την άποψη πως πρέπει να έρθει ο Σισέ στον Παναθηναϊκό ως ποδοσφαιριστής με 500.000 ευρώ ετησίως, δεν σημαίνει πως δεν τρέφω σεβασμό και ευγνωμοσύνη για όσα πρόσφερε στην ομάδα ή για όσες χαρές έδωσε σε εμάς τους φιλάθλους. 

Εχτές ο Σισέ στο παιχνίδι της ομάδας του (Μπαστιά) με την Μαρσέϊγ, αποφάσισε να τερματίσει μια σπουδαία καριέρα δηλώνοντας: 

«Η τελευταία σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για μένα και τελειώνει για μένα σήμερα και είναι καλύτερα έτσι. Υπέφερα πολύ με τον μηρό μου. Όταν μπήκα στο γήπεδο, είπα πως αυτά θα είναι τα τελευταία δέκα λεπτά της καριέρας μου, χωρίς πολύ σκέψη».

Να του ευχηθούμε να είναι γερός και σύντομα να ξανασμίξουν οι δρόμοι μας, από ένα πόστο που θα προσφέρει τα μέγιστα και δεν θα απομυθοποιηθεί στα μάτια αυτών που τη διετία που αγωνίστηκε με το τριφύλλι στο στήθος, τον λάτρεψαν!!! 

Τελικώς ο Σισέ αποδείχτηκε υπεύθυνος και ρεαλιστής, σε αντίθεση με τα διάφορα παπαγαλάκια που ήθελαν να τον επιβάλλουν στην διοίκηση του Παναθηναϊκού........σε μια χρονιά που δείχνει να σχεδιάζει μια ομάδα με ποδοσφαιρική λογική και όχι επικοινωνιακά τεχνάσματα.

Κάπου, κάπως, κάποτε.......θα τα ξαναπούμε Τζιμπρίλ και τότε θα πραγματοποιήσεις όσα απωθημένα σου έμειναν. 

Greenmood



 
Top