Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, με αφορμή ένα "χτύπημα" στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας "Γάτα" και τις πολλές διαδικτυακές αναφορές διαφόρων υποτακτικών περί επιστροφής Πατέρα, είπα να γράψω 2-3 πραγματάκια, να μην μας θεωρούν και "χάπατα" που θα τρώμε ότι μας σερβίρουν. 




Μάλιστα(!!!)........για αυτόν τον "Παναθηναϊκάρα", ότι η ομάδα πήγαινε ολοταχώς προς το Πρωτοδικείο, δεν ήταν δέλεαρ να ενεργοποιηθεί!!!

Μάλιστα(!!!)........για αυτόν τον "Παναθηναϊκάρα", ότι η ομάδα τερμάτιζε 37 ολόκληρους βαθμούς από τον πρώτο, δεν ήταν δέλεαρ να ενεργοποιηθεί!!!

Μάλιστα(!!!)........για αυτόν τον "Παναθηναϊκάρα", ότι η ομάδα δεν κατάφερνε να καταθέσει αξιοπρεπή φάκελο στα αρμόδια όργανα ώστε να παίξει στην Ευρώπη, δεν ήταν δέλεαρ να ενεργοποιηθεί!!!

Μάλιστα(!!!)........για αυτόν τον "Παναθηναϊκάρα", ότι η ομάδα απευθύνεται στους άνεργους, χαμηλόμισθους, συνταξιούχους φιλάθλους της για να πληρώσουν τις δικές του σπατάλες, δεν ήταν δέλεαρ να ενεργοποιηθεί!!!

Μάλιστα(!!!)........για αυτόν τον "Παναθηναϊκάρα", ότι η ομάδα γέμιζε λόγω οικονομικής ανέχειας με παίκτες ανέκδοτα τύπου Εσπάρθα, Καζιγιάμα, Φορναρόλι, Κάϊπερ και άλλους, δεν ήταν δέλεαρ να ενεργοποιηθεί!!!

Μάλιστα(!!!)........για αυτόν τον "Παναθηναϊκάρα", ότι η ομάδα έφτασε στο σημείο να ζητάει προεξόφληση εσόδων από την αμαρτωλή ΕΠΟ, προκειμένου να πληρώσει μετακίνηση και διαμονή στην Ευρώπη, δεν ήταν δέλεαρ να ενεργοποιηθεί!!!

Μάλιστα(!!!)........για αυτόν τον "Παναθηναϊκάρα", ότι κάθε καλοκαίρι η διοίκηση ξεπουλούσε όποιον καλό παίκτη είχε, προκειμένου να εξασφαλίσει το αστείο budget των 5 εκατομμυρίων ευρώ, δεν ήταν δέλεαρ να ενεργοποιηθεί!!!

Μάλιστα(!!!)........για αυτόν τον "Παναθηναϊκάρα", ότι η ομάδα έφτασε να καταρρίψει κάθε αρνητικό ρεκόρ αυτά τα τρία χρόνια, χαρίζοντας παράλληλα 4 νταμπλ στον Μαρινάκη, δεν ήταν δέλεαρ να ενεργοποιηθεί!!!

Μάλιστα(!!!)........για αυτόν τον "Παναθηναϊκάρα", ότι η ομάδα για να γλυτώσει χρήματα που θα έδινε σε 2-3 συνεργεία, έκανε τους φιλάθλους της καθαριστές και μπογιατζήδες της Λεωφόρου, δεν ήταν δέλεαρ να ενεργοποιηθεί!!!

Μάλιστα(!!!).......αυτός ο "Παναθηναϊκάρας" αφού έβαλε επί τρία χρόνια τον Αλαφούζο να καθαρίσει την μπουγάδα από τις σπατάλες του, αδιαφορώντας για την πίκρα και ντροπή που αισθάνονταν 2 εκατομμύρια Παναθηναϊκοί βλέποντας την ομάδα τους να παραπαίει, αποφάσισε να ενεργοποιηθεί στα "εύκολα"............. 

.................βάζοντας παράλληλα τις στρατιές των υποτακτικών του να τον παρουσιάζουν εδώ και 10 ημέρες ως "Μεσσία", που θα μας οδηγήσει στην "Λύτρωση" από το μνημόνιο, που λόγω των δικών του χρεών και αποφάσεων επιβλήθηκε στον Σύλλογο!!!

Τέσσερα χρόνια ήσουν εξαφανισμένος από το προσκήνιο (γιατί στο παρασκήνιο κινούσες τον Αλαφούζο ως μαριονέτα) και αρνούμενος να βοηθήσεις την ομάδα, που από την πιο νοικοκυρεμένη στην Ελλάδα οι αποφάσεις σου την κατάντησαν Γιάννενα και Πανιώνιο, αδυνατώντας να αδειοδοτηθεί. 

Όχι Κύριε.......να φύγετε, να πάτε αλλού!!! 

Τα ίδια θα έγραφα για κάθε πρώην μέτοχο του Παναθηναϊκού, που θα μεθόδευε μια τέτοια επιστροφή........κοροϊδεύοντας τον ταλαιπωρημένο κόσμο της ομάδας. 

Όποιος από εσάς θελήσει να επιστρέψει θα πρέπει να το κάνει με μεγαλοπρέπεια...... θα βάλει 100 εκατομμύρια ευρώ, θα φτιάξει ομαδάρα, θα λύσει το γηπεδικό, θα ζητήσει συγνώμη που άφησε την ομάδα στα δύσκολα. 

Αυτά τα μπιχλιμπίδια (βοήθεια για να αποκτηθούν οι Εσιέν, Σισέ και δεν ξέρω ποιος άλλος), σε ιθαγενείς. Εμείς είμαστε Παναθηναϊκοί.....και όσους μας "πουλάνε".......... τους διαγράφουμε.

ΥΓ. Κοίτα εκεί να βάλεις κάνα ευρώ στον Ερασιτέχνη (που είναι και στα μέτρα σου) που ενώ δικαιούται η ομάδα βόλεϊ να παίξει στην Ευρώπη, αδυνατεί λόγω κόστους......και άσε την έρμη την ΠΑΕ που την καταχρέωσες!!! 

Αλέξανδρος



 
Top