Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Επανέρχομαι στο θέμα "Πατέρα", γιατί μετά από ανταλλαγή απόψεων στη φόρμα σχολίων θέλω να ξεκαθαρίσω 2-3 πράγματα, ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. 

Δεν έχω καμιά αντίρρηση να ενεργοποιηθεί ο Νίκος Πατέρας και να αναλάβει τις τύχες του Παναθηναϊκού, παρά τα όποια λάθη έκανε τα προηγούμενα χρόνια...... αντίρρηση έχω να γίνεται ο Σύλλογος "όχημα" διαφήμισης και επικοινωνιακής τακτικής για τον κάθε νυν ή πρώην μέτοχο του Παναθηναϊκού, όταν αντιμετωπίζει "προβλήματα". 

Ο κύριος Πατέρας δεν δικαιούται κανένα πρωτοσέλιδο, με πρόφαση πως θα βοηθήσει στην τάδε μεταγραφή ή πως σκέφτεται κάποτε να ενεργοποιηθεί ή πως έκλεισαν 6 χρόνια από την ημέρα που ανέλαβε Πρόεδρος του Παναθηναϊκού. 

Σαφώς και δεν ανήκω σε αυτούς που ορμώμενοι από προσωπικές εμπάθειες, φτάνουν στο σημείο να αδιαφορούν για το καλό του ίδιου του Παναθηναϊκού........ 

Και ένας επενδυτής της οικονομικής δυναμικής του Πατέρα, μόνο καλό μπορεί να κάνει στον Παναθηναϊκό........ αφού έχει αποδειχτεί πως "με 50ευρα και οργισμένα tweet δεν στέφεσαι πρωταθλητής".  

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως διέθεσε 12-13 εκατομμύρια ευρώ από την περιουσία του για τον Παναθηναϊκό, πως κατάφερε να συσπειρώσει έναν κόσμο που για χρόνια ήταν στα χαρακώματα, πως έπεισε (έστω και με τρελά λεφτά) σπουδαίους παίκτες να αγωνιστούν με την φανέλα του τριφυλλιού, πως σταμάτησε τις κατάφωρες και επαναλαμβανόμενες κακές διαιτησίες εις βάρος μας και πως συνέβαλλε στην κατάκτηση ενός νταμπλ. 

Αλλά κύριοι, ο ίδιος αυτός άνθρωπος έχει το σημαντικότερο μερίδιο ευθύνης, τόσο στην χρεοκοπία του Παναθηναϊκού, όσο και στην εκ νέου και εντονότερη διάσπαση του κόσμου του Συλλόγου...... για αυτό η εκ νέου ενασχόλησή του με τον Παναθηναϊκό (στο προσκήνιο, γιατί στο παρασκήνιο δεν έπαψε ποτέ να υπάρχει), θα πρέπει να γίνει κάτω υπό προϋποθέσεις. 

Δεν είναι δυνατόν μετά από 4 χρόνια "εξαφάνισης", που στο μεταξύ συνέβησαν πράγματα και θάματα με θύμα την ίδια την ομάδα, να επιστρέψει χωρίς να τρέχει τίποτα. 

Δεν κατάντησε ο Παναθηναϊκός επαίτης λόγω της η δική μου οικονομικής διαχείρισης....... 

Δεν έφτασε ο Παναθηναϊκός ένα βήμα πριν το Πρωτοδικείο λόγω της δικής μου παραίτησης αρνούμενος οικονομικό έλεγχο έχοντας μόλις το 5% των μετοχών και της μετέπειτα δικής μου εξαφάνισης επειδή κάποιοι "αυθόρμητα" έκαναν ντου........ 

Δεν έφτασε ο Παναθηναϊκός στο σημείο να μην εξασφαλίσει άδεια από την UEFA επειδή χρώσταγα εγώ σε 20 παίκτες που είχα φέρει με εξωφρενικά συμβόλαια...... 

Δεν έφτασε ο Παναθηναϊκός να χάσει 100 θέσεις στην ειδική βαθμολογία της UEFA, να τερματίζει 37 βαθμούς μακριά από τον πρώτο, να παίζει αγώνα μπαράζ με την Ξάνθη για το ποιος θα είναι 5ος, να έχει στο ρόστερ του παίκτες επιπέδου Καζιγιάμα και στο πάγο του προπονητή επιπέδου Φάμπρι, επειδή εγώ τον άφησα στην τύχη του, αφού πρώτα είχα συμβάλει στην χρεοκοπία του..... ο κύριος Πατέρας είναι υπεύθυνος για όλα αυτά και οι συνεταίροι του, Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πολέμης, Νίκας, Ξυλάς, Ζολώτας, Δάβαρης..........

Για αυτό όπως έγραψα και προχτές, όποιος από αυτούς τους κυρίους θελήσει να επιστρέψει, θα πρέπει να το κάνει μεγαλοπρεπώς........ και όχι με λόγια και δωράκια επιπέδου συμβολαίου Σισέ. 

Θα πρέπει να βγει να μιλήσει καθαρά στον κόσμο.......να πει πως θέλει να αναλάβει την ομάδα και έχει σκοπό να κάνει 1,2,3,4,5 πράγματα.....με κυριότερο να αναλάβει την εξόφληση των χρεών που έχουν απομείνει και συν-δημιούργησε, καταβάλλοντας παράλληλα στα ταμεία της ομάδας ΚΑΙ όσα χρέη έχουν τακτοποιηθεί, τόσο από τα 50ευρα, όσο και από τον πόνο των Παναθηναϊκών, αυτά τα 3 χρόνια του "μνημονίου". 

Δεν επιτρέπετε να γίνει κανείς "πονηρός" στην πλάτη μας....... επί 3-4 χρόνια έχει ματώσει η ψυχή μας να βλέπουμε τον Παναθηναϊκό μας να παραπαίει στην Ελλάδα και να εξευτελίζεται στην Ευρώπη, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο την αποπληρωμή των χρεών που άφησαν οι ΠΡΩΗΝ...... ε δεν γίνεται να εμφανιστεί κάποιος από τους ΠΡΩΗΝ τώρα που φτάνουμε στο τέλος των χρεών και να του πούμε καλώς τον!!! 

Αυτές είναι οι προϋποθέσεις για να αναλάβει ο οποιοσδήποτε "πρώην"...... τις πραγματοποιεί και αυτόματα είμαστε δίπλα του......και αν είπαμε και μια κουβέντα παραπάνω, "ψωμί και αλάτι"........ ας φρόντιζαν να είναι σωστοί, να τους είχε ο κόσμος στα "χέρια".  

Τώρα αν κάποιοι είσαστε τόσο "μεγαλόκαρδοι", που μπορείτε να διαγράψετε την ψυχολογική ταλαιπωρία σας αυτά τα τρία χρόνια και να δεχτείτε κάποιον ΠΡΩΝ άνευ όρων...... συγχωρήστε με, αλλά είτε είστε μαλάκες, είτε έχετε προσωπικό συμφέρον. 

Κλείνοντας να γράψω πως εγώ δεν περιμένω καμιά ενεργοποίηση, κανενός πρώην.....απλά επειδή χωρίς τον Παναθηναϊκό όλους αυτούς δεν θα τους ήξερε ούτε η μάνα τους, κατά καιρούς βάζουν τα δημοσιογραφικά γιουσουφάκια να γράφουν δυο-τρία σενάρια (με το αζημίωτο βέβαια), προκειμένου να ποτίσουν το "δέντρο" της ματαιοδοξίας τους!!! 

Ελπίζω σε εμένα που κάνω κριτική και στον Βαγγέλα, να μου συγχωρήσετε την "απρέπεια" να καταγράψω τα λάθη του Νίκου Πατέρα και να μην αναρωτιέστε αν είμαι Παναθηναϊκός ή όχι.........όπως αναρωτιέστε για τον Δημήτρη, ο οποίος σαφώς και έχει προηγούμενα με τον Πατέρα αφού του εμπιστεύθηκαν οι Γιαννακόπουλοι 10 εκατομμύρια ευρώ για 5% μετοχές και σε δύο χρόνια τα είχε κάνει "στάχτη", συν ότι υπό την καθοδήγησή του υβρίστηκε ο Παύλος μέσα στο ΟΑΚΑ, στην σκέψη πως μπορεί να αναλάμβανε Πρόεδρος. 

Αλέξανδρος


 
Top