Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση



Χαίρετε κύριοι, η αλήθεια είναι πως σήμερα δεν ήθελα να γράψω τίποτα γιατί με έχει κυριεύσει ο εκνευρισμός, με όσα διαβάζω από δήθεν ομοϊδεάτες που κόπτονται για το καλό του Παναθηναϊκού...... αλλά δεν μπορώ να αποφύγω τον πειρασμό και θα το κάνω!!! 

Θα ξεκινήσω με τον ανηλεή πόλεμο που δέχεται ο Γιαννακόπουλος από τα "ορφανά" του Πατέρα, επειδή τόλμησαν τα ΜΜΕ του να αναδημοσιεύσουν άρθρο που αναφέρεται στην εμπλοκή του Πατέρα σε "σκάνδαλο". Το τι γράφεται δεν μπορείτε να φανταστείτε...... το μένος τους απέναντι στον Βαγγέλα ωχριά μπροστά σε αυτό που έχουν εκφράσει ενάντια στον Δημήτρη το τελευταίο διήμερο.



Μέχρι πως δεν είναι Παναθηναϊκός γράφτηκε, επειδή πολεμάει τον άνθρωπο που μας "έδωσε" το τελευταίο νταμπλ (με τα εκατομμύρια των άλλων).......αλλά αυτοί που πολέμαγαν τον προηγούμενο άνθρωπο που μας είχε δώσει το τελευταίο νταμπλ (με εκατομμύρια δικά του), ήταν Παναθηναϊκάρες!!! 

Και πάνω που λέω να δώσω τόπο στην οργή, η ίδια αυτή "παναθηναϊκή" παρέα, πληροφορείται για το κλείσιμο του ξενοδοχείου "Πεντελικόν" μετά από 88 χρόνια λειτουργίας, που έχει ως αποτέλεσμα την απόλυση 200 plus ατόμων και γράφουν "Θεία Δίκη"!!! 




Ναι κύριοι "Θεία Δίκη" η ανεργία 200 ατόμων, γιατί έτυχε σε αυτό το ξενοδοχείο να έχουν συναντηθεί Βαρδινογιάννης, Γιαννακόπουλος μετά την παραίτηση Πατέρα (επειδή δεν ήθελε οικονομικό έλεγχο), προκειμένου να αποφασίσουν πως θα πορευτεί η ομάδα. 

Σε αυτή την κατάντια έφτασαν ορισμένοι (το παίζουν και αριστεροί ανάθεμά τους), λόγω του μίσους που νιώθουν.......... για αυτούς που έφτασαν τον Παναθηναϊκό δύο φορές μια ανάσα από Ευρωπαϊκό τελικό στο ποδόσφαιρο και αυτούς που κατέκτησαν 6 φορές στην κορυφή της Ευρώπης στο μπάσκετ......προσπαθώντας να υπερασπιστούν τον υπεύθυνο της χρεοκοπίας του Παναθηναϊκού!!! 

Δεν τους έφταναν οι "πληρωμένες" καταχωρήσεις στο facebook προκειμένου να μας θυμίσουν πόσο "σημαντικός" υπήρξε για την κατάληξη του άλλοτε κραταιού και οικονομικά παντοδύναμου Παναθηναϊκού, έπρεπε να εξαπολύσουν και επιθέσεις σε όσους δεν ασπάζονται την σημαντικότητά του!!! 



Καταλαβαίνετε κύριοι τι τραβάμε? Δηλαδή να έχεις προγραμματίσει σήμερα και μετά την χτεσινή εκπομπή Θωμαϊδη, να ασχοληθείς με τις "πουστιές" Ζωγράφου, την προφυλάκιση του στενού συνεργάτη του Βαγγέλα, Αιμίλιου Κοτσώνη για την υπόθεση Noor1, την καλή εμφάνιση Νίνη, τα ρεκόρ του Μπεργκ, το διαφαινόμενο ναυάγιο με Αμπέϊντ, την γλυκιά αναμονή της έλευσης Εσιέν, το προβάδισμα του Βέμερ για την θέση του δεξιού οπισθοφύλακα   και να μην σε αφήνουν οι υποτακτικοί του "καπετάνιου" με τις γελοιότητές τους. 

Επιφυλάσσομαι λοιπόν να μιλήσουμε αύριο για όλα αυτά τα ζητήματα και αφού πρώτα έχω ηρεμήσει από την κατάντια ορισμένων.......για κλείσιμο σας φύλαξα το καλύτερο:

Ο κ. Αλαφούζος, μιλώντας στο Metropolis, αποκάλυψε ένα περιστατικό, κατά το οποίο ο γιος του, Αριστείδης, άλλαξε ομάδα και από Ολυμπιακός έγινε Παναθηναϊκός.

«Ο Ολυμπιακός τα τελευταία 20 χρόνια τα περισσότερα πρωταθλήματα που πήρε δεν είναι δίκαια. Τα κέρδισε με πολλούς τρόπους. Αυτή είναι η πεποίθηση μου και των οπαδών άλλων ομάδων. Μόνο των φανατικών Ολυμπιακών αλλάζει. Ο πατέρας μου ήταν Ολυμπιακός και έπιασε τον γιο μου πριν 15 χρόνια και του είπε: "Αριστείδη, ο Ολυμπιακός κάνει αυτό και αυτό για να πάρει πρωταθλήματα" και τότε ήρθε και μου είπε: "Μπαμπά, εγώ δεν θέλω να είμαι οπαδός αυτής της ομάδας" και έγινε Παναθηναϊκός»

ΥΓ. Το καλύτερο πανό της δεκαετίας.......



Αλέξανδρος


 
Top