Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, έπεσε εχτές η αυλαία στο μπάσκετ με συγκομιδή μόλις ένα κύπελλο το οποίο πέρασε από σαράντα κύματα (θυμάστε τα ξεφτιλίκια του γαύρου αρνούμενος να αποδεχτεί την καθαρή ήττα του από αμούστακα παιδιά), αφού τόσο στην Ευρώπη όσο και στο Πρωτάθλημα, η ομάδα υπέστη ένα Βατερλό!!! 

Το Greenmood ανέκαθεν χρέωνε τις αποτυχίες στα πρόσωπα που πίστωνε και τις επιτυχίες..... όπως λοιπόν είχαμε αναδείξει τον Δημήτρη σε "πρώτο" μάγκα όταν έκανε τα δύο συνεχόμενα νταμπλ, έτσι και τώρα του καταλογίζουμε την πλήρη ευθύνη για την φετινή αποτυχία, που μας αρέσει δεν μας αρέσει, και παρά την τεράστια διαφορά σε τίτλους που έχουμε από τους γαύρους, ήταν ντροπιαστική με τον τρόπο που διαμορφώθηκε (σκούπα). 

Δυστυχώς για τον κύριο Γιαννακόπουλο, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δεν έχουν καμιά σχέση με αυτούς του Ολυμπιακού, που επί 18 χρόνια μετά τις αποτυχίες τους να πάρουν το πρωτάθλημα, τους έφταιγαν όλοι οι άλλοι εκτός από το ρόστερ που διέθεταν και την μίζερη νοοτροπία που είχε μπολιαστεί η ομάδα τους.

Η φετινή αποτυχία κύριε Γιαννακόπουλε δεν μπορεί να καλυφθεί με πρόωρους πανηγυρισμούς περί επιστροφής Καλάθη, ούτε με επικοινωνιακές παπαρολογίες περί προτάσεως στον Σλούκα, που θυμίζει το ναυάγιο Μάντζαρη. 

Ο παίκτης δήλωσε ξεκάθαρα πως θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό και πως το οικονομικό δεν είναι αυτό που θα παίξει τον καθοριστικό ρόλο. Συγκεκριμένα είπε: "Πέντε πάνω, πέντε κάτω, θα τα βρούμε και θα παραμείνω"...... 

...........οπότε η πρόταση είναι άνευ ουσίας και άντε να αναγκάσει τους Αγγελόπουλους να δώσουν κάτι παραπάνω στον παίκτη.....τον Σλούκι Λουκ, που πυροβολεί πιο γρήγορα και από τη σκιά του (μας ρωτάς αν αντέχουμε να ακούμε τον Ιωάννου να σχολιάζει έτσι παίκτη της ομάδας μας?). 

Μ' αυτά και μ' αυτά, δηλαδή με την απώλεια της πρωτοκαθεδρίας στο μπάσκετ, ο Αλαφούζος έχει αναχθεί σε "κυρίαρχος" του παιχνιδιού. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, υπάρχουν φίλαθλοι του Παναθηναϊκού που δηλώνουν "Αλαφούζε Θεέ, πάρε και την ΚΑΕ"!!!

Μη γελάτε κύριοι, σας το λέω σοβαρά. Υπάρχουν τέτοιοι τύποι και ζουν ανάμεσά μας....... θεωρούν τον Αλαφούζο καταλληλότερο ιδιοκτήτη (μην ξεχνάμε πως κατέχει το 75% της ΠΑΕ μέσω offshore), επειδή στα τρία χρόνια της παρουσίας του στο ποδόσφαιρο έχει κατακτήσει ένα κύπελλο και έχει πάρει μόλις έναν κανονικό ποδοσφαιριστή (Μπεργκ), ενώ έχει πωλήσει τέσσερις (Καρνέζη, Καπίνο, Φιγκερόα, Μαυρία), προκειμένου να διατηρηθεί στην καρέκλα!!!

Δεν λέω και εγώ φέτος μετά την αύξηση του budget, την έγκαιρη προσθήκη "κανονικών" ποδοσφαιριστών, την μεταγραφή αεροδρομίου Εσιέν, την στροφή στην σοβαρότητα αποφεύγοντας την συχνή χρήση του twitter, την οργανωμένη αποδόμηση της εγκληματικής οργάνωσης..... διαπιστώνω μια βελτίωση, αλλά προς Θεού δεν θα τον εξισώσω με τον Γιαννακόπουλο (πόσω μάλλον να τον θεωρήσω και καλύτερο), παρά τα λάθη στον σχεδιασμό της ομάδας και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του, που πολλές φορές μας έχει φέρει σε θέση να απολογούμαστε!!! 

Είναι τόσα πολλά τα λάθη του Αλαφούζου, που πρέπει να πάρει πρωτάθλημα και να παίξει η ομάδα στους ομίλους Champions League, για να εξιλεωθεί στα μάτια των περήφανων Παναθηναϊκών, που δεν έχουν ξεχάσει τους μείον 37 βαθμούς και τις ήττες από χωριά επιπέδου Μάριμπορ, Μακάμπι και Εστορίλ!!! 

Επιπλέον θα πρέπει να αποδείξει πως όντως ενδιαφέρεται για την καταδίκη του Ολυμπιακού-Μαρινάκη για τα όσα δεινά έχει προξενήσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να μην μείνει στα φρου-φρου και αρώματα μέσω του ΣΚΑΙ..... γιατί πάνω που χάρηκα όταν "κυκλοφόρησε" πως έχουμε ετοιμάσει φάκελο να σταλεί στην UEFA, ήρθε η διάψευση και με ξενέρωσε!!! 

ΥΓ1. Η φημολογούμενη συγχώνευση Ελληνικού-Ολυμπιακού φαίνεται να γίνεται πράξη και ειλικρινά δεν ξέρω πως θα μπορέσουμε να τους ανταγωνιστούμε, χωρίς έναν ισχυρό χρηματοδότη στον ΑΟ.  

ΥΓ2. Αν ο Γιαννακόπουλος είχε δείξει στο μπάσκετ το ενδιαφέρον που έδειξε για την ομάδα ποδοσφαίρου της Σπάρτης, το λιγότερο που θα είχαμε καταφέρει, θα ήταν να μην χάσουμε το Πρωτάθλημα με "σκούπα". 

ΥΓ3. Θα είναι μέγα σκάνδαλο αν ο Νικολογιάννης πληρώνεται για τα άρθρα του στην "Πράσινη" από τον Γιαννακόπουλο και όχι από τον Αλαφούζο!!! 

Αλέξανδρος



 
Top