Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, πραγματοποιήθηκε εχτές η κλήρωση του Πρωταθλήματος και ομολογώ πως μέχρι να φτάσουμε στην 8η αγωνιστική και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη, φιλοδοξώ να έχουμε συγκεντρώσει το απόλυτο σε βαθμούς.......21!!!

Εκτός έδρας θα αντιμετωπίσουμε τις ομάδες του Παναιτωλικού, του Πανιωνίου και της Ξάνθης.......ενώ εντός έδρας τις ομάδες της Καλλονής, του Πλατανιά, των Ιωαννίνων και την ομάδα που θα προκύψει μετά το τέλος των δικαστικών διενέξεων.

Ένας σοβαρός Παναθηναϊκός, που για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια φωνάζει πως έχει στόχο το Πρωτάθλημα, που για πρώτη φορά έχει πραγματοποιήσει κατά 90% τον μεταγραφικό σχεδιασμό του από τον Ιούλη, που έχει συμβάλλει με τον τρόπο του στην προσπάθεια κάθαρσης του ποδοσφαίρου και δεν πρόκειται να δούμε τα χάλια των προηγούμενων ετών, που δεν αντιμετωπίζει τα οξυμένα οικονομικά προβλήματα του πρόσφατου παρελθόντος...... δεν γίνεται και δεν μπορεί, να χάσει βαθμό από αυτές τις 7 ομάδες!!!

Πριν ξεκινήσει όμως το πρωτάθλημα και καταφέρουμε να κάνουμε το 7 στα 7, προηγείται η "μάχη" της Ευρώπης. Την Παρασκευή θα μάθουμε την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε......και θα είναι μία εκ των Μονακό, Σαχτάρ, Άγιαξ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Κλαμπ Μπριζ. 

Το πρώτο μας ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι σε δύο εβδομάδες και δυστυχώς ο Εσιέν δεν θα δώσει το παρών.......σε αντίθεση με τον Σάντσεθ που κατά 99% θα είναι ο παρτενέρ του Στάθη Ταυλαρίδη. Θεωρώ πως αν η κληρωτίδα μας φέρει στο δρόμο μας για τους ομίλους του Champions League, τον Άγιαξ ή την Μπριζ, θα προκριθούμε......... αν μας φέρει κάποια από τις υπόλοιπες τρεις ομάδες, θα το παλέψουμε....... 

Στην επόμενη φάση σαφώς οι ομάδες που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε θα είναι ακόμα καλύτερες, αλλά θα έχουμε εξασφαλίσει ήδη την συμμετοχή μας στους ομίλους του Europa League, όπου φέτος τα οικονομικά οφέλη για την κάθε ομάδα είναι αυξημένα κατά 30%. 

Όπως καταλαβαίνετε κύριοι, η φετινή χρονιά για τον Παναθηναϊκό είναι κομβική για το μέλλον του, τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Οι στόχοι της κατάκτησης του πρωταθλήματος, της αξιοπρεπής ευρωπαϊκής παρουσίας και της αποπληρωμής των χρεών που ακολουθούν την ομάδα από την αμαρτωλή περίοδο της Πολυμετοχικότητας, δεν μπορούν να μην επιτευχθούν. Η επιτυχία είναι μονόδρομος. 

ΥΓ1. Το project της διπλής ανάπλασης απουσιάζει από τον σχεδιασμό του Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου Αθηναίων κατά την περίοδο 2015-2019 και κάποιοι συμπέραναν πως ΤΕΛΟΣ η προοπτική μεταστέγασης του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό...... 

...... η πραγματικότητα όμως είναι άλλη και θα τοποθετηθώ εν ευθέτω χρόνω.

ΥΓ2. Οι εγγραφές στην Παναθηναϊκή Συμμαχία παρά τις καλές μεταγραφές και το γεγονός πως διανύουμε χρονιά εκλογών, κινούνται σε ρηχά νερά.......ενώ απουσιάζει και η σύνηθες οικονομική βοήθεια από την μη κερδοσκοπική εταιρεία "ΑΜΕΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗ".

ΥΓ3. Μέχρι να ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων μας, το Greenmood δεν θα ασχοληθεί με το μαγιό μπικίνι της Στικούδη, τις πολιτικές εξελίξεις και την μεταφρολογία της ομάδας μπάσκετ...... προκειμένου να μην φαίνεται το site ανενεργό..... 

Ο διαχειριστής του Greenmood, δεν επιβιώνει από την κατάθεση της άποψής του ή από τα hits...... ούτε του επιβάλλεται από κάποιο "αφεντικό" να γράψει......το χόμπι του κάνει και αυτό θα συνεχίζει να κάνει, οπότε θα γίνονται αναρτήσεις όταν πραγματικά θα έχει κάτι να πει ή να σχολιάσει. 

Αλέξανδρος



 
Top