Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση



Χαίρετε κύριοι κυριολεκτικά....... η κληρωτίδα αποδείχτηκε αρκετά φιλική και γενναιόδωρη μαζί μας, στέλνοντας στον δρόμο μας για τα "αστέρια", την λιγότερο επικίνδυνη ομάδα από αυτές που υπήρχαν. 

Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Βελγική Μπριζ, την οποία αντιμετώπισε προ λίγων ημερών σε φιλικό παιχνίδι χάνοντας με 2-1. Πρώτο ματς στη Λεωφόρο στις 28 ή 29 Ιουλίου. 

Το προφίλ της Μπριζ

Παρά το γεγονός πως ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση, 4 βαθμούς μπροστά από τη Γάνδη, εντούτοις... κατάφερε να χάσει το πρωτάθλημα στη διαδικασία των πλέι οφ. Έτσι, έμεινε για 10η(!) σερί χρονιά μακριά από τον τίτλο. 

Παρόλα αυτά, η χρονιά μπορεί -έως ένα βαθμό- να θεωρηθεί επιτυχημένη εξαιτίας της εκπληκτικής πορείας που πραγματοποίησαν οι Βέλγοι στο Europa League. Αρχικά, σε έναν βατό -ομολογουμένως- όμιλο, αντιμετώπισαν τις Τορίνο, Ελσίνκι και Κοπεγχάγη, κατακτώντας την πρώτη θέση, ένα βαθμό μπροστά από τους Ιταλούς. 

Στους "32" της διοργάνωσης ξεπέρασαν το εμπόδιο της Άαλμποργκ με συνολικό σκορ 6-1 (3-0, 3-1), ενώ δύο νίκες πραγματοποίησαν και στον επόμενο γύρο κόντρα στην Μπεσίκτας με 2-1 εντός και 1-3 εκτός έδρας. Όπως και ο Άγιαξ, έτσι και η Μπριζ, έπεσε πάνω στην Ντνίπρο, η οποία -εκμεταλλευόμενη την εξαιρετική αμυντική λειτουργία της- πήρε την πρόκριση χάρη στο γκολ του Γέβγεν Σακόφ στο "Ολιμπίνσκι" (0-0, 1-0).

Σε ότι αφορά το δυνατά σημείο της, η πορεία της σε Jupiler League και Ευρώπη απέδειξε πως η βελγική ομάδα διαθέτει μία εξαιρετική επιθετική γραμμή, με τον Λίορ Ρεφαέλοφ να είναι ο κινητήριος μοχλός, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με 19 γκολ και 18 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ από κοντά έρχονται ο έμπειρος Βέλγος στράικερ, Τομ ντε Σούτερ (17 γκολ, 6 ασίστ), καθώς κι ο νεαρός Κολομβιανός άσος, Χοσέ Ισκουιέρδο (14 γκολ, 6 ασίστ).

Όπως έγραψα και εχτές, ο σοβαρός Παναθηναϊκός δεν έχει να φοβάται τίποτα.......οι πιθανότητες πρόκρισης είναι με το μέρος του και ήδη στο μυαλό των φιλάθλων του είναι η κλήρωση της επόμενης φάσης!!!!


Τα υπόλοιπα ζευγάρια των μη πρωταθλητών

Γιουνγκ Μπόις - Μονακό
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Σπάρτα Πράγας
Ράπιντ Βιέννης - Άγιαξ

Φενέρμπαχτσε - Σαχτάρ Ντόνετσκ



 
Top