Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, μία εβδομάδα μετά την τελευταία μας επικοινωνία, επανέρχομαι λόγω της σημερινής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού μας με την Γκαμπάλα ή Καμπάλα. Επανέρχομαι στην καταγραφή άποψης και όχι στην "έδρα" μου, από την οποία δυστυχώς δεν έλειψα ούτε μέρα (τα μειονεκτήματα της ανιδιοτέλειας).  

Αν τα παιχνίδια με την Μπριζ ήταν κομβικής σημασίας, αυτά με τους Αζέρους είναι ζωής και θανάτου......είναι παιχνίδια επιβίωσης για τον Παναθηναϊκό, σε αγωνιστικό και οικονομικό επίπεδο. 

Είτε προκρίνεται και 1) παίρνει οικονομική ανάσα 2,5 εκατομμυρίων ευρώ (συν ότι καταφέρει στους ομίλους), 2) συνεχίζει στην Ευρώπη μέχρι τον Δεκέμβρη, 3) απαλύνει τον πόνο των φιλάθλων που προκάλεσε ο αποκλεισμός από την Μπριζ, 4) διασώζει το πληγωμένο ευρωπαϊκό του προφίλ.......

Είτε αποκλείεται και 1) δεν έχει χρήματα να αγοράσει έστω μαντίλι να κλάψει, 2) αναγκαστικά πλέον μπαίνει στη διαδικασία αναζήτησης προπονητή, 3) βιώνει ανεξέλεγκτες καταστάσεις από τον εξοργισμένο κόσμο του, 4) γράφει την μελανότερη σελίδα στην Ευρωπαϊκή ιστορία του.........

Όπως καταλαβαίνεται κύριοι, αυτά που έχει να χάσει ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση αποκλεισμού, είναι πολλά περισσότερα από αυτά που έχει να κερδίσει σε περίπτωση πρόκρισης, απέναντι σε έναν υποδεέστερο αντίπαλο που έχει μικρότερο budget, άγνωστους παίκτες, γήπεδο χωράφι και μηδέν ιστορία στα Ευρωπαϊκά κύπελλα!!! 

Πρόκριση λοιπόν, αλλιώς μπαίνουμε σε περιπέτειες.  

Ο Γιάννης Αναστασίου, προκειμένου να μην βιώσουμε όλα αυτά που θα σηματοδοτήσει ένας οδυνηρός και παράλληλα εξευτελιστικός αποκλεισμός, σκέφτεται να κλειδώσει την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι, χρησιμοποιώντας σε ένα σύστημα 4-3-2-1 τους Στιλ, Βέμερ, Νάνο, Ταυλαρίδη, Κουτρουμπή, Ζέκα, Λαγό, Πράνιτς, Νίνη, Καρέλη και Μπεργκ.

Οι αλλαγές σε σχέση με τα παιχνίδια που προηγήθηκαν με τους Βέλγους, είναι ο Στιλ κάτω από τα δοκάρια, ο Νάνο στο αριστερό άκρο, η προώθηση του Πράνιτς στο κέντρο και η μετατόπιση του Κουτρουμπή στο κέντρο της άμυνας αντί των Σάντσεθ και Τριανταφυλλόπουλου, οι οποίοι είναι εκτός αποστολής. 

Βλέπετε έπρεπε να χάσει η ομάδα το εισιτήριο για τα play off του Champions League και 7 εκατομμύρια ευρώ για να κρίνει ο Γιάννης Αναστασίου ορθότερα.....ειδικά στη θέση του τερματοφύλακα. 

Τέλος πάντων......λόγω της ημέρας ας μην ασκηθεί καμιά κριτική και σε κανέναν. Ας επιτευχθεί η πρόκριση που σημαίνει πολλά και στη συνέχεια θα έχουμε τον χρόνο να καταμερίσουμε τις όποιες ευθύνες, για το γεγονός πως αντί να αντιμετωπίζουμε την Γιουνάϊτεντ, τρέχουμε στο Αζερμπαϊτζάν. 

ΥΓ1. Ναι κύριοι, ο Αμπέϊντ επιστρέφει στον Παναθηναϊκό και υπογράφει τριετές συμβόλαιο. Δεν ξέρω αν θα δικαιώσει τους ανθρώπους που έχουν μια εμμονή μαζί του, αλλά το σίγουρο είναι πως κάποιοι θα απαλλαγούμε από τα εκνευριστικά και επαναλαμβανόμενα δημοσιεύματα περί επιστροφής, σε κάθε μεταγραφική περίοδο. 

ΥΓ2. Ελπίζω οι περισσότεροι να καταφέρατε να "ξεφύγετε" από την σκληρή καθημερινότητα, πηγαίνοντας έστω και για ένα τριήμερο σε έναν καλοκαιρινό προορισμό............. να έχετε επιστρέψει υγιείς και δυνατοί, ώστε να αντιμετωπίσετε όσα δεινά σας και με περιμένουν τον Χειμώνα, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε Παναθηναϊκό επίπεδο.

ΥΓ3. Σε soft τσοντοσάιτ έχει μετατραπεί ο Sport Fm...... βρε λέτε να προσέλαβε τον Σειρηνάκη ως αρχισυντάκτη....... ο Πρόεδρος?

Λόγω έκτακτης αναχώρησης, το βράδυ το site δεν θα ενημερωθεί αμέσως μετά τον αγώνα, αλλά πολύ αργότερα. 

Αλέξανδρος


 
Top