Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Το νέο παραμύθι που πλασάρει η διοίκηση προκειμένου να στηρίξει τον Αναστασίου (μέχρι να παραιτηθεί της αποζημιώσεως), είναι οι 12 βαθμοί που έχουμε συγκεντρώσει στις πρώτες 5 αγωνιστικές του Πρωταθλήματος, οι οποίοι μάλιστα αποτελούν ΡΕΚΟΡ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ,........ 

Και όμως αυτό το γελοίο επιχείρημα......υπάρχουν Παναθηναϊκοί που το χρησιμοποιούν ως αντεπιχείρημα σε αυτούς που απαιτούν εδώ και τώρα την αποπομπή ενός προπονητή που σε δύο χρόνια κόστισε 10 εκατομμύρια ευρώ από την κάκιστη παρουσία της ομάδας στην Ευρώπη. Σαν πολλά δεν είναι για ένα κύπελλο? 

Βέβαια και εμείς που βαρεθήκαμε να στηρίζουμε 3 χρόνια έναν μαθητευόμενο μάγο, δεν μένουμε άπραγοι..............τους υπενθυμίζουμε όσα έλεγαν αμέσως μετά την κλήρωση του Πρωταθλήματος......

...........πως έχοντας να αντιμετωπίσουμε τους Αγρίνιο (7 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές), Πανιώνιο (7 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές), Ξάνθη (6 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές) εκτός έδρας και τους Καλλονή (6 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές), Λεβαδειακό (5 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές), Πλατανιά (1 βαθμό σε 5 αγωνιστικές), Γιάννενα (7 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές) εντός έδρας,θεωρούσαμε δεδομένο το 7 στα 7. 

Δεν νομίζω να υπήρχε καλύτερη κλήρωση για τον Παναθηναϊκό από την φετινή.....και όμως όχι έχουμε χάσει βαθμούς, αλλά η ομάδα παρουσιάζεται χειρότερη των προσδοκιών του κόσμου της, έχοντας μάλιστα στην καμπούρα της δύο συνεχόμενους αποκλεισμούς, από την Μπριζ και από την άκουσον-άκουσον κόσμε....... την ΓΚΑΜΠΑΛΑ!!!!


Κάντε μας τη χάρη κύριοι, τελειώνετε με τον μαθητευόμενο μάγο και αν έχετε τόσο μεγάλο πρόβλημα με τα 800.000 ευρώ......δεν γαμιέται κάντε ΑΜΚ στα 9,2 εκατομμύρια ευρώ και όχι 10.

Άντε γιατί και ο εθελοντής μαλάκας κάποια στιγμή οργίζεται....... και αποφασίζει να διεκδικήσει τα αυτονόητα!!!!

ΥΓ. Στην 1324η συνέντευξη που έδωσε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, δεν παρέλειψε να ενημερώσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού πως εκτός όλων των άλλων......μας καταδιώκει και η Ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που παρεμπιπτόντως έχει ως Πρόεδρο πρώην αθλητή του Παναθηναϊκού, που έχει προσφέρει στον Σύλλογο αρκετούς τίτλους. 

Απορώ πως ο κύριος Μιχαλαριάς που του αρέσει τόσο πολύ η δημοσιότητα, δεν έχει πάρει μια μόνιμη θέση στο πάνελ του Θωμαϊδη (φτιάξε το δόντι σου ρε Χριστιανέ, απλήρωτο σε έχει ο Αλαφούζος?).....εκεί δίπλα στην Αυλωνίτου και στην Μαρούπα. 

Αλέξανδρος


 
Top