Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα σας αδέλφια και ξέρω κάποιοι θα πουν........ πως να μην είναι καλή η ημέρα αφού η Πανάθα κέρδισε....... έλα μου ντε όμως που δεν είναι και πως να είναι, όταν για να "σκοτώσουμε" το "θερίο" που ακούει στο όνομα Πλατανιάς αναγκαστήκαμε να παίζουμε άμυνα στα τελευταία λεπτά για να μην ισοφαριστούμε!!!

Και πως να μην είναι, όταν το ποδόσφαιρο που παίζουμε είναι κάκιστο? Και πως να μην είναι, όταν στο μυαλό όλων έρχεται ο αποκλεισμός από κάποια Γκαμπάλα? Και πως να μην είναι, όταν οι ακατονόμαστοι...... αλλά κι οι άλλες ομάδες...... ετοιμάζονται για τα ευρωπαϊκά τους ματς και εμείς θα τους βλέπουμε απ' τον καναπέ?

Είναι λοιπόν μια μέρα που μας βάζει σε προβληματισμό και σκέψη, ειδικά αν αναλογιστούμε τι είδαμε αυτά τα τρία χρόνια και τι προβλέπεται να επακολουθήσει στο υποθηκευμένο από τις προεξοφλήσεις μέλλον.

Μια απλή ερώτηση προς όλους λοιπόν, παίζουμε ποδόσφαιρο? Πόσοι από μας απαντούν θετικά? Σχεδόν κανείς είναι η απάντηση κι ας μην κρυβόμαστε πλέον πίσω απ το δάχτυλό μας.

Η ομάδα δεν περπατά και οι λόγοι είναι προφανείς στον καθένα από εμάς, που έχουμε μάθει να μην στρουθοκαμηλίζουμε. 

*Πως να περπατήσει με μια διοίκηση που κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο? Με μια διοίκηση που αντί να ενισχύσει το τμήμα το αποδυναμώνει συνειδητά? Και δεν μιλάω για το αγωνιστικό κομμάτι μόνο.....Πέστε μου έναν τομέα που δεν έχει κάνει λάθη? Ρητορικά είναι τα ερωτήματα φίλοι μου, ξέρουμε όλοι τις απαντήσεις. 

Στα θέματα Super Leaque, στα θέματα διαιτησίας, στις προσφυγές στους ευρωπαϊκούς θεσμούς, στον εναγκαλισμό με τους οργανωμένους, στην απαξιωτική συμπεριφορά απέναντι στους απλούς φιλάθλους και κυρίως στα μέλη της Συμμαχίας..... που δεν έχουν καμία συμμετοχή σε όσα συμβαίνουν παρά την οικονομική συνδρομή τους?

Είναι λογικό να ελπίζουμε ότι θα βρεθεί επενδυτής, όταν παρά τα τέσσερα χρόνια μνημονίου χρωστάμε ακόμα? Πόσα χρωστάμε επιτέλους θα μας πει κανείς? Διαφάνεια υποσχέθηκαν και όλα αποφασίζονται από μια μικρή παρέα σε "σκοτεινά" δωμάτια. 

*Πως να περπατήσει με ένα προπονητή που έχει χάσει την μπάλα, που όπως όλα δείχνουν έχει χάσει τα αποδυτήρια, που δεν μπορεί ούτε να στήσει ορθολογικά την ομάδα, που δεν έχει καταλήξει σε ένα βασικό σχήμα και κορμό, που δεν μπορεί να "πάρει" ούτε το 50% των δυνατοτήτων του κάθε παίκτη του, που πλέον είναι τραγικά εξόφθαλμο ότι έχει παιδιά κι αποπαίδια, που πάντα στις δηλώσεις του φταίνε όλοι οι άλλοι πλην αυτού, που ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει ζητήσει μια συγνώμη ή που δεν έχει αναλάβει τις όποιες ευθύνες του αναλογούν........με λίγα λόγια με έναν προπονητή ευθυνόφοβο, άπειρο, που διακατέχεται αυτές τις κρίσιμες ώρες από πανικό. 

*Πως να περπατήσει με το υπόλοιπο προπονητικό team αλλά και το ιατρικό, να παραπαίουν έχοντας καταφέρει το ακατόρθωτο....... μετά από 9 συνολικά ματς οι μισοί να σέρνονται κι οι υπόλοιποι να είναι τραυματίες.

*Πως να περπατήσει με υπεύθυνους σε θέση κλειδιά παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, που δεν τολμούν να πουν μια αλήθεια, που δεν έχουν το σθένος να ορθώσουν το ανάστημά τους κι αρκούνται σε ξύλινα λόγια αρκεί να πέφτει ο μισθός. 

Κι εδώ που τα λέμε, ποιες είναι οι γνώσεις και η πείρα των Φύσσσα, Βόκολου, Σαραβάκου, στον τομέα που έχουν αναλάβει? Που έκαναν το "αγροτικό" τους πριν έρθουν στον μεγαλύτερο Σύλλογο της Ελλάδας? Στην Εθνική ομάδα της διαπλοκής? Ποια τα διαπιστευτήριά τους ρε γαμώτο?

*Πως να περπατήσει με ποδοσφαιριστές, που όσο κι αν θέλουμε να τους κρίνουμε θετικά αν βάλουμε κάτω τα στατιστικά τους ή το μηδενικό ενδιαφέρον που υπήρχε από άλλες ομάδες πριν καταλήξουν σε εμάς, επιεικέστατα τους χαρακτηρίζουμε μέτριους. Ακόμη κι αυτοί που ξέρουν μπαλίτσα είναι πλέον ξενερωμένοι, το βλέπεις στο χορτάρι, στις δηλώσεις, στα πρόσωπά τους, στην εικόνα τους με τα χέρια στη μέση.

*Πως να περπατήσει με τέτοιους φιλάθλους-οπαδούς, που αντί να δώσουν τους δικούς τους αγώνες εκεί στα σκαλάκια και τα πέταλα όλων των γηπέδων, θέλησαν να γίνουν διοίκηση;

Τίποτε στην ομάδα κύριοι δεν "δουλεύει" σωστά, γι αυτό και πάντα έγραφα για μικρομέγαλη ομάδα. Μεγάλη γιατί κάποτε ήμασταν,μικρή γιατί έτσι μας κατάντησαν. Κι όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο το καλύτερο για όλους μας. Ακόμη και για την ομάδα. Ξέρω πονάει, αλλά αυτή είναι η πικρή αλήθεια.

Μικρομέγαλη.......αυτή που την μια Κυριακή θα βάλει τέσσερα, την άλλη θα χάσει αμαχητί, την παραπάνω θα κερδίσει με το στανιό. Αυτή που με μικρές ομάδες θα τα βρίσκει σχεδόν πάντα σκούρα, ειδικά όταν δεν θα μπορεί να κάνει φάσεις ή όταν δεν θα έχει την ρέντα στην πρώτη ευκαιρία που θα της δοθεί να κάνει το γκολ κι έτσι να αναγκαστεί ο αντίπαλος να ανοιχτεί........ αυτή που στα ντέρμπι μπορεί να τα πάει καλά για τον απλούστατο λόγο ότι λειτουργεί συνειδητά ως μικρότερη και μπαίνει στο ματς για να "δαγκώσει".

Έτσι θα πάει μέχρι τέλους, δεν περιμένω τρελές αλλαγές ή θαύματα, άλλωστε ειδικά στο ποδόσφαιρο θαύματα δεν γίνονται, δεν υπάρχουν μαγικά ραβδάκια, όλα στηρίζονται σε σωστό προγραμματισμό και γνώση, πράγματα που δεν έχουμε άρα δεν έγιναν.

Το μόνο που ελπίζω είναι ότι κάποια στιγμή θα αποδείξει ο Αναστασίου ότι φορά και τιμά τα παντελόνια του και θα παραιτηθεί οριστικά κι αμετάκλητα. Άλλος τρόπος να "ταρακουνηθεί" η ομάδα δεν υπάρχει. Και δεν υπάρχει γιατί δυστυχώς δεν είναι ευκολότερο να αλλάξεις διοίκηση ή παίκτες......ας πάει λοιπόν στο καλό, μήπως και έτσι σωθεί η παρτίδα.

Τώρα βέβαια για ποια παρτίδα λέει ο καθένας μας είναι μια άλλη ιστορία. Για μένα πάντως AN συνεχίσουν έτσι ακριβώς όπως έχουν τα πράγματα, θα είναι θαύμα αν καταφέρουμε και μπούμε στην τετράδα των play off. Μην σας ξεγελάει η σημερινή βαθμολογία..... δεν έχουμε παίξει ούτε ένα σοβαρό ματς......θα τα πούμε τον Δεκέμβρη αν δεν αλλάξει τίποτα και τότε θα δείτε που θα βρισκόμαστε. 

Σερνόμαστε ρε μάγκες, δεν βλεπόμαστε.

ΥΓ. Δεν θέλω να έχω γνώμονα τις άλλες ομάδες, αλλά ρε φιλαράκια σε μια υποτιθέμενη δύσκολη έδρα μέχρι σήμερα ήταν να πάμε -αυτή του Πανιωνίου- και χάσαμε με κάτω τα χέρια, όταν ο Πανθρακικός πήρε το Χ. 

Σε μια δύσκολη έδρα έχουμε να πάμε και ειλικρινά πόσοι από μας πιστεύουν ότι στα πηγάδια -που ο γαύρος πέρασε αέρα- θα κάνουμε το διπλό? Ο ΠΑΟΚ δυο φορές γύρισε ματς ενώ βρέθηκε να χάνει με 0-1 (στο εντός με την ΑΕΚ και χθες στον Ατρόμητο) και εμείς με εξαίρεση το ματς με την Μπριζ που τελικώς αποκλειστήκαμε, έτσι και βρεθούμε πίσω στο σκορ σε ματς της Λεωφόρου, τρέμει η ψυχή μας για το τι θα επακολουθήσει.....εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. 

GT67



 
Top