Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, είθισται να αποκαλούμε τυχερούς εκείνους που βρέθηκαν στο γήπεδο και είδαν την ομάδα τους να κερδίζει......ε επί Αναστασίου, με βάση το ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα, τυχερός είναι όποιος δεν την παρακολουθεί!!! 

Ανεξαρτήτως αν η ομάδα εχτές κέρδισε, κυριαρχεί η άποψη σε φιλάθλους και ΜΜΕ, πως δεν βλεπόταν. Μα είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεις τον ουραγό Πλατανιά εντός έδρας και το τελευταίο δεκάλεπτο να σε έχει κλείσει στην περιοχή σου και να αναγκάζεσαι να βάλεις τρίτο στόπερ προκειμένου να αποφύγεις την ισοφάριση? 

Το επόμενο στάδιο του πανικού που είχε κυριεύσει τον προπονητή Αναστασίου, θα ήταν να μιμηθεί τον γραφικό Αχιλλέα Μπέο δίνοντας εντολές στα ball boys........ είτε να πετούν στο γήπεδο δύο και τρεις μπάλες επιπλέον προκειμένου να διακόπτεται το παιχνίδι, είτε να εξαφανίζουν τις επιπλέον μπάλες αναγκάζοντας τους αντιπάλους να τρέχουν να μαζεύουν την μία και μοναδική για να συνεχιστεί το παιχνίδι. Και κρατήστε το αυτό, γιατί πολύ φοβάμαι πως θα έρθει η μέρα που θα το ζήσουμε.

Και τι φταίει για αυτή την εικόνα? Η έλλειψη παίκτη ηγέτη με προσωπικότητα αποφάνθηκε ο αλάνθαστος Γιάννης Αναστασίου, οξύνοντας περισσότερο την δυσαρέσκεια των παικτών προς το πρόσωπό του. Ε αν αυτές οι δηλώσεις δεν είναι στη λογική "διώξτε με να πάρω την αποζημίωση", ποιες μπορεί να είναι? 

Στον Παναθηναϊκό ζούμε το απόλυτο οικονομικό bras de fer ..... από τη μία ο Αναστασίου που πιέζει για την απόλυση και από την άλλη οι οργανωμένοι (κατ εντολή της διοίκησης) πιέζουν για την παραίτηση. Σε αυτή τη μάχη διακυβεύονται 800.000 ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για τον Παναθηναϊκό του ευρωπαϊκού αποκλεισμού από τον Αύγουστο. 

Και ειλικρινώς αναρωτιέμαι και ταυτόχρονα οργίζομαι...... Όταν αποφάσισαν οι "φωστήρες" της ΠΑΕ να επεκτείνουν το συμβόλαιο του Αναστασίου με οικονομική προσαρμογή προς τα πάνω, δεν τους "έκοψε" να βάλουν έναν γαμημένο όρο, που να αφορά την ελάχιστη υλοποίηση στόχων....... που ακόμα και για τον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων, είναι η συμμετοχή του έστω στους ομίλους του Europa League? 

Δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτός ο όρος, που θα σήμαινε αυτομάτως πως "δεν κατάφερες το ελάχιστο, φύγε χωρίς να πάρεις μία"? Τι στο διάολο..... το μνημόνιο αφορά μονάχα τον κόσμο που καλείται να δώσει 50ευρα, να βάφει κάγκελα και να ανέχεται Καζιγιάμες και Μπούρμπους? 

Εντάξει είπαμε να κάνουμε υπομονή, να δώσουμε πίστωση χρόνου σε όλους μέχρι να μάθουν στην καμπούρα του Παναθηναϊκού..... αλλά μετά από τρία χρόνια, δεν έμαθαν να φτιάχνουν ένα συμβόλαιο? Στα συμβόλαια που υπογράφει ο Αλαφούζος για το ΣΚΑΙ, δεν βάζει όρο στους συνεργάτες του, πως αν δεν κάνουν Χ ποσοστό τηλεθέασης θα κοπεί η εκπομπή τους χωρίς να πάρουν μία? Στον Παναθηναϊκό γιατί δεν το κάνει? 

Όπως και να καταλήξει το bras de fer, ο Αναστασίου είναι τελειωμένος. Η απόφαση έχει παρθεί και πιθανότατα έχει βρεθεί και ο αντικαταστάτης. Θυμηθείτε τη μία μέρα θα ανακοινωθεί το διαζύγιο και την επομένη ο γάμος με τον αντικαταστάτη του. Μπορεί να μην χρειαστεί καν ήττα.....μπορεί να αρκεί η διακοπή του πρωταθλήματος, που θα δώσει χρόνο στον νέο προπονητή να δουλέψει. 

Επόμενος στη σειρά ο Αλαφούζος..... θα τον δαγκώσουν αυτοί που ταΐζει. 

Αλέξανδρος



 
Top