Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, μέρες έχουμε να τα πούμε αλλά ειλικρινά δεν υπάρχει διάθεση. Και πως να υπάρχει, όταν δεν έχει φύγει καν ο Σεπτέμβρης και η ομάδα είναι εκτός Ευρώπης με εξευτελιστικό τρόπο, έχει κάνει ήδη ήττα στο Πρωτάθλημα όταν όλοι υπολογίζαμε το 7 στα 7 και η hot μεταγραφή του καλοκαιριού που θα μας ανέβαζε επίπεδο, δεν έχει παίξει ακόμα και πολύ φοβάμαι πως δύσκολα θα παίξει. 

Βιώνοντας λοιπόν όλα αυτά ως φίλαθλος του Παναθηναϊκού -αν δεν είσαι αυλικός του Αλαφούζου- μόνο να κράξεις μπορείς και ειλικρινά βαρέθηκα να κράζω τρία χρόνια, να μην υπάρχει κανείς να διαβάσει και να μεταβιβάσει τα αυτονόητα, σε αυτούς που κατάντησαν τον Παναθηναϊκό........ παναθηναϊκάκι!!!

Είναι απορίας άξιο αυτό που συμβαίνει στον Παναθηναϊκό...... ζούμε το θέατρο του παραλόγου. Αυτοί που έχουν απαίτηση από την διοίκηση, τον προπονητή, τους παίκτες να σέβονται την ιστορία της ομάδας και να αποδίδουν αναλόγως, βαφτίζονται "εχθροί"....... και αυτοί που φέρουν την ευθύνη για το κατάντημα του Συλλόγου, να κουνάνε το δάχτυλο σε όλους τους υπόλοιπους, παριστάνοντας τους υπερασπιστές των Παναθηναϊκών Ιδεωδών.  

Διάβασα τις προάλλες την ανακοίνωση της ηγετικής ομάδας του Φορέα και ανατρίχιασα. Οι άνθρωποι δεν ξέρουν που πατούν και που βρίσκονται.....έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. 

Καμία διάθεση αυτοκριτικής, παρά μονάχα ατάκες σωφρονισμού για όσους τόλμησαν να ζητήσουν κάτι παραπάνω από εξευτελιστικούς αποκλεισμούς από ομάδες επιπέδου Γκαμπάλα και ήττες από ομάδες επιπέδου Πανιωνίου......σε μία χρονιά, που ΟΛΟΙ αυτοί που ορίζουν τις τύχες του Συλλόγου, έταξαν στον κόσμο Πρωτάθλημα και αξιοπρεπή ευρωπαϊκή παρουσία. 

Αυτό όμως που με ξεπερνάει εντελώς σε αυτή την ανακοίνωση είναι η κοροϊδία μέσα στα μούτρα μας...... γιατί πως αλλιώς να αντιληφθείς την ατάκα, "Η δική μας θέση δεν είναι στα γραφεία, δεν είμαστε διοίκηση, είμαστε οπαδοί και η φωνή μας βρίσκεται στα πέταλα και στους δρόμους".....

..............όταν γνωρίζεις πως αυτοί που την έγραψαν εδώ και αρκετά χρόνια συνωστίζονται στα γραφεία των παραγόντων του Παναθηναϊκού και αποφασίζουν για το ποιοι παίκτες θα μείνουν ή θα φύγουν, ποιοι προπονητές θα στηριχθούν ή όχι, ποια θα είναι η έδρα και το προπονητικό της ομάδας, πόσο θα έχουν τα εισιτήρια, ποιοι δημοσιογράφοι επιτρέπεται ή δεν επιτρέπεται να κάνουν ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού και τέλος ποιοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι ευπρόσδεκτοι ή μη στην Λεωφόρο. 

Κλείνοντας την σημερινή επικοινωνία μας, θα αναφερθώ στην γελοία αντιμετώπιση των σοβαρών αγωνιστικών προβλημάτων που ταλανίζουν τον Παναθηναϊκό μας, από τον Πρόεδρό του, αναδημοσιεύοντας το σχόλιο ενός φιλάθλου: 

"Νόμιζα ότι το ψιλό γαζί και η ανικανότητα έχουν κάποια όρια. Αλλά όπως είπε και ο Μπουκόβσκι, ζούμε σ΄ένα κόσμο όπου οι ικανοί αμφιβάλλουν πολύ ενώ οι βλάκες είναι απόλυτα βέβαιοι! 

Σε μια κανονική ομάδα με έναν κανονικό πρόεδρο, μετά από κατραπακιές ενός έτους, αποκλεισμούς από ανύπαρκτες ομάδες στην Ευρώπη, φαγώματα ικανών ποδοσφαιριστών και αναβάθμιση ανικάνων, ο κανονικός πρόεδρος πρώτα θα αναζητούσε έναν κανονικό προπονητή που θα μπορούσε να βελτιώσει έστω έναν παίκτη και να χτίσει μιαν ομάδα που να παίζει ποδόσφαιρο, ακολούθως θα δρομολογούσε διαδικασίες προστασίας της ομάδας και μετά θα ανακοίνωσε πρόστιμο 50,000 στον καθένα αν ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ το πρωτάθλημα. 

Διότι αν ανακοινώνεις πριμ 50,000 για έναν χαμένο στόχο, αφού δεν έχεις ομάδα, δεν έχεις προπονητή, δεν έχεις εγγυήσεις ότι θα παίξουν 50-50, σημαίνει πως υποτιμάς τη νοημοσύνη των μη κατευθυνόμενων φιλάθλων, που δεν παίρνουν χαρτζιλίκι". 

Αλέξανδρος



 
Top