Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, όποιο και αν ήταν το σκορ του χτεσινού αγώνα (ακόμα και ήττα) με τη Λιβαδειά, δεν θα μπορούσε να επισκιάσει ή να χαλάσει τη γιορτή που είχε στηθεί στο ΟΑΚΑ από τον μπασκετικό Παναθηναϊκό.

Εκτός της παρουσίας και της βράβευσης των δύο αγαπημένων υπεραθλητών (Μποντίρογκα, Βράνκοβιτς) που δεν βλέπουμε συχνά, ανακοινώθηκε μια συμβολική απόφαση του Ερασιτέχνη, που αφορούσε τον μεγαλύτερο εν ζωή παράγοντα του Παναθηναϊκού. Τον ΠΑΥΛΟ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ!!!



Από εχτές το κλειστό της Λεωφόρου Αλεξάνδρας θα φέρει το όνομά του και είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να γίνει εκ μέρους όλων των Παναθηναϊκών, για την πολυετή προσφορά του στον Σύλλογο. 

Δίπλα στον Παύλο ο αδερφός του ο Θανάσης ο οποίος δια μικροφώνου δήλωσε, "Θέλω να κάνω μια παράκληση. Όταν πεθάνω, να με θάψετε με τη σημαία του Παναθηναϊκού" συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά του. 

Και πιο δίπλα ο άνθρωπος που φιλοδοξεί να συνεχίσει την αυτοκρατορία που έχτισαν τα δύο αδέρφια, ο υιός του Παύλου Δημήτρης, που δήλωσε ότι δηλώνουν οι περισσότεροι από εμάς και ότι θα δηλώνουν τα επόμενα χρόνια τα παιδιά μας. "Ευχαριστώ τον Πατέρα μου, που με έκανε Παναθηναϊκό"!!!

Χωρίς να περιαυτολογώ, όλα εχτές ήταν υπέροχα. Η πίστη του κόσμου, της διοίκησης, των προπονητών και των παικτών, για την επανάκαμψη του Παναθηναϊκού στην κορυφή σε Ελλάδα και Ευρώπη περίσσευε. 

Μοναδική πλην όμως μεγάλη «σκιά» στη χθεσινή μέρα ήταν ο τραυματισμός του Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο 21χρονος γκαρντ υπέστη κάταγμα περόνης και υπολογίζεται να επιστρέψει στα γήπεδα στα τέλη του 2015 ή τις αρχές του 2016.



Τώρα όσον αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, απλά με τη χτεσινή νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό σε μια άδεια Λεωφόρο με συνοπτικές διαδικασίες, κέρδισε χρόνο. 

Είναι σίγουρο πως όσο μένει πρωτίστως ο Αναστασίου και δευτερευόντως ο Αλαφούζος, η ηρεμία θα ακροβατεί σε τεντωμένο σκοινί. Μία και μόνο ήττα με υποδεέστερο αντίπαλο, αρκεί για να τινάξει τα πάντα στον αέρα, προκαλώντας εξελίξεις......... που θα εκπλήξουν και τον πιο ευφάνταστο φίλαθλο του Παναθηναϊκού. 

ΥΓ. Οι εγγραφές στη Λέσχη Φίλων Συλλόγου Παναθηναϊκού "ΜΙΜΗΣ ΠΙΕΡΡΑΚΟΣ" συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ (είτε ως μέλη, είτε ως υποψήφιοι), θα πρέπει να στείλουν την αίτηση τους, πριν το τέλος του μήνα, 

Αλέξανδρος


 
Top