Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, πριν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι που χρησιμοποιήθηκε για να τυπωθούν τα βαθυστόχαστα άρθρα των «έγκυρων» πράσινων δημοσιογράφων, που αφορούσαν την πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου να καλύψει εξ ολοκλήρου την οικονομική ζημιά του πρόωρου και εξευτελιστικού αποκλεισμού από την Γκαμπάλα…….

…….. διανθίζοντάς τα με το συνολικό ποσό που έχει εισφέρει ο «ευεργέτης» στα ταμεία του Παναθηναϊκού (έλεγαν για 19 εκατομμύρια ευρώ μαζί με αυτά που θα έβαζε φέτος), σήμερα πληροφορούμαστε, πως τελικώς την ανικανότητα του Αναστασίου θα την καλύψει η Τράπεζα Πειραιώς, έχοντας ως «εγγύηση» τα έσοδα που θα προκύψουν από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας, στα επόμενα 7-8 χρόνια!!!!

Η ομάδα του διαχειριστή Αλαφούζου κακώς χρησιμοποιεί το όνομα και το σύμβολο του τιμημένου και αξιοπρεπή Παναθηναϊκού, αμαυρώνοντας αγωνιστικά και οικονομικά την Ιστορία του……. Προεξοφλησιακός έπρεπε να λέγεται, με υποστηρικτές δανειστές και τοκογλύφους!!!

Την ώρα που το σύνολο των Προέδρων-Ιδιοκτητών των ομάδων της Super League, καλύπτουν με ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ χρήματα την εύρυθμη λειτουργία της επένδυσής τους, ο «σωτήρας» , ο «ευεργέτης», δεν έχει αφήσει έσοδο για έσοδο, που να μην το έχει εισπράξει προκαταβολικώς, καταδικάζοντας τον Παναθηναϊκό σε ομηρία.

Γιατί ποιος Χριστιανός ή Μωαμεθανός ή Βουδιστής, θα ενδιαφερθεί για μία ομάδα, που εκτός ότι χρωστάει της Μιχαλούς, έχει προεξοφλήσει τα έσοδα των επόμενων ετών από τηλεοπτικά δικαιώματα, χορηγίες, εισιτήρια…….?

Το μόνο που δεν έχει κάνει ακόμα ο διαχειριστής, είναι να προπωλήσει ολόκληρη την Κ15 σε μάνατζερ, υποσχόμενος μάλιστα, πως θα έχουν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών στην πρώτη ομάδα, ώστε να ανέβει το κασέ τους.

Είναι τέτοια η καούρα του να προεξοφλεί έσοδα, προκειμένου να μην βάζει από την τσέπη και παράλληλα να κρατάει την καρέκλα, που βάζω στοίχημα όσα θέλετε, πως έχει βρει ήδη άνθρωπο και έχει πάρει μπροστάντζα, για τις τρεις επόμενες σοδειές των βιολογικών προϊόντων που καλλιεργεί στο Απήλιον!!!

Ποιος "Καπετάνιος", ποιος "Παυλάρας", ποιος "Τυφώνας"......ένας είναι ο "Ευεργέτης" του Παναθηναϊκού!!!




Τίποτα δεν έχουν κάνει αυτοί οι κύριοι για τον Παναθηναϊκό σε σχέση με όσα προσέφερε και προσφέρει ο Αλαφούζος, για αυτό άλλωστε αυτοί έχουν ακούσει τα εξ αμάξης από τους Παναθηναϊκάρες της κερκίδας…….. ενώ ο Αλαφούζος βρίσκεται στο απυρόβλητο.

Είπαμε ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ και δεν μπορεί να τον κουνήσει κανένας…… οπότε ας την πληρώσει ο Αναστασίου, όταν θα αναγκαστεί να παραιτηθεί της αποζημίωσης……..  που προβλέπει το συμβόλαιό του!!!

ΥΓ1. Ενορχηστρωμένη προσπάθεια να διαφημιστεί ο κύριος Θεοδωρόπουλος....... εμ πως αλλιώς να πάει να ζητήσει ενίσχυση-ζητιανιά ο "ευεργέτης"? Κάτι δεν πρέπει να δώσει και αυτός? 

ΥΓ2. Πρώτη μούρη πρέπει να ήταν στο ΟΑΚΑ προχτές ο Αλαφούζος.....λογικό είναι, δεν γινόταν να λείψει ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, από την τελετή μετονομασίας του Τάφου του Ινδού σε "Παύλος Γιαννακόπουλος". Τι δεν πήγε? 

Αλέξανδρος





 
Top