Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, δεύτερο σερί παιχνίδι στη Λεωφόρο δίνει ο Παναθηναϊκός μας και με δεδομένη την χαμηλή δυναμικότητα του αντιπάλου μας (Πλατανιάς με μόλις έναν βαθμό σε 4 αναμετρήσεις), προβλέπεται να επικρατήσουμε άνετα. 

Βέβαια σε μία ομάδα που το λογικό γίνεται πρώτη είδηση στις εφημερίδες, όλα μπορείς να τα περιμένεις. Ποιο είναι το λογικό? Να διατηρείς στο επόμενο παιχνίδι, τη σύνθεση που κέρδισε στο προηγούμενο. Ποια είναι η είδηση? Πως στα 2,5 χρόνια του Αναστασίου, αυτό θα συμβεί (αν συμβεί) πρώτη φορά σήμερα!!!

Ακόμα και την πρώτη χρονιά του και ιδιαιτέρως στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος που η ομάδα απαλλαγμένη από το άγχος (ήταν 20 βαθμούς μακριά από την κορυφή και χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις) απέδιδε όμορφο ποδόσφαιρο...... ίδια εντεκάδα σε δύο συνεχόμενα παιχνίδια δεν είχαμε δει. Οπότε, σαφώς και αποτελεί είδηση για πρωτοσέλιδο. 

Όλα δείχνουν ότι την πιθανότερη ενδεκάδα θα αποτελέσουν: κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στιλ, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη, Τελάντερ, Ταυλαρίδη και Νάνο. 

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ζέκα, Κουτρουμπής και Πράνιτς (ή Αμπέντ). Ο Ατζαγκούν θα είναι πίσω από το επιθετικό δίδυμο Καρέλη – Μπεργκ. 

Η αλήθεια είναι πως αυτή η σύνθεση, είναι σύνθεση ανάγκης.....αφού για διάφορους λόγους δεν μπορούν να αγωνιστούν οι Σάντσεθ, Πέτριτς, Λουντ, Εσιέν, Βέμερ, Νίνης και Λαγός..........έτσι στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν και οι Τριανταφυλλόπουλος, Δώνης, Μπούρμπος που το τελευταίο διάστημα φαινόταν, πως ο Αναστασίου δεν τους υπολόγιζε. 

Ο αγώνας ξεκινάει στις 16:00 (τι στο διάολο μας βάζουν τόσο νωρίς για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι? Λέτε να έχει κάνει σχετικό αίτημα ο Αλαφούζος για να μην ανάβει τους προβολείς?) και δεν αναμένεται να βρεθεί αρκετός κόσμος στις κερκίδες. Ίσως να είναι και προτιμότερο αυτό, τουλάχιστον μέχρι να έρθουν κάποια συνεχόμενα καλά αποτελέσματα και να εξομαλυνθεί η σχέση προπονητή-φιλάθλων.

Δεν ξέρω ποιο ακριβώς θα είναι το σημερινό αποτέλεσμα (εγώ θα το παίξω οβερ 1,5 στο ημίχρονο) αλλά σίγουρα ξέρω πως ο ανευθυνουπεύθυνος για την διεξαγωγή του αγώνα θα πάρει άριστα...... τα παιχνίδια με ομάδες επιπέδου Πλατανιά, που προσελκύουν λιγότερο κόσμο, δημοσιογράφους και επισήμους.....τα παίζει στα δάχτυλα!!!

Τώρα όσον αφορά τα υπόλοιπα θέματα που προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες (δάνειο, τιμωρία από UEFA, τιτίβισμα Αλαφούζου για Σπάθα, ανεπάρκεια οργάνωσης ευρωπαϊκού αγώνα, κ.α.), νομίζω τα εξαντλήσαμε στη φόρμα σχολίων.

Εύχομαι να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και κυρίως να δούμε επιτέλους ωραίο ποδόσφαιρο!!!

Αλέξανδρος



 
Top