Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Ανακοινώθηκε η ποινή του Παναθηναϊκού και η αλήθεια είναι πως εξεπλάγην. Όχι τόσο για τις 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών ή για τα 190.000 ευρώ πρόστιμο, όσο για την οριστική ματαίωση του αγώνα και τους μείον τρεις βαθμούς.

Μία απόφαση που εκτός της οικονομικής εξόντωσης, φέρνει τον Παναθηναϊκό να μην έχει σίγουρη καν την συμμετοχή του στα play off........ σε μία χρονιά που η διοίκηση είχε υποσχεθεί Πρωτάθλημα!!!

Η απόφαση για την καταδίκη του Παναθηναϊκού είναι καθαρά πολιτική. Ο "αδέκαστος" Κοντονής, ο πολιτικός προϊστάμενός του Αλέξης Τσίπρας και ο συνεταίρος του στην κυβέρνηση "σωτηρίας" Πάνος Καμμένος, έχουν διαλέξει στρατόπεδο εδώ και καιρό. Το στρατόπεδο της ανομίας, που κανένας πολιτικός ή θεσμικό όργανο του ποδοσφαίρου δεν αρνήθηκε να υπηρετήσει τα τελευταία 20 χρόνια. Βλέπετε αυτό της κάθαρσης, αγγίζει τους χρηματοδότες τους. 

Εφτά Πρωθυπουργοί φιλοξενήθηκαν στο Μαξίμου και κανείς δεν τα έβαλε με το κατεστημένο του ποδοσφαίρου. Οι προηγούμενοι ασχολήθηκαν επιφανειακά με τους μικρούς (Καβάλα, Βόλο, Ηρακλή), προκειμένου να ρίξουν στάχτη στα μάτια των φιλάθλων και οι σημερινοί αποφάσισαν να επιδείξουν πυγμή σε θέματα βίας στον μικρό πλέον Παναθηναϊκό του "καναλάρχη" Αλαφούζου και των "αντιεξουσιαστών" οπαδών του. 

Ο υπόδικος για τα στημένα καλείται σε γεύματα δίπλα στον Πρωθυπουργό, τηλεφωνεί στον Υπουργό Αθλητισμού να μάθει τα νέα του derby, ενώ υπάρχει απόφαση μη ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και ο Παναθηναϊκός tweetarei τις όποιες ενστάσεις του, κράζει τον Υπουργό από μια εφημερίδα 1.000 φύλλων και ο υπεύθυνος τύπου αναρτά στο facebook στίχους "επαναστατικών" τραγουδιών!!!   

Αν αυτή δεν είναι κατάντια και απόδειξη αδυναμίας για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, τι άλλο θα μπορούσε να είναι? 

Η τιμωρία ακόμα και αν τηρεί το γράμμα του νέου Νόμου, είναι πέρα για πέρα άδικη. Εκτός ότι εφαρμόζεται ο νόμος πρώτη φορά μετά την ψήφιση του, άρα κανείς δεν είχε τη γνώση για τις ποινές που εγκυμονούν, επιβάλλεται στο σωματείο που έχει χάσει τίτλους λόγω της ατιμωρησίας όσων έκαναν τα ίδια και χειρότερα τα προηγούμενα χρόνια. 

Και άντε να δεχτώ πως από κάποια ΠΑΕ θα πρέπει να αρχίσει να εφαρμόζεται ο Νόμος..... με σκοπό να μπορέσουμε κάποια στιγμή να διεξάγουμε αγώνες υπό συνθήκες πολιτισμού.....δεν θα μπορούσε όμως να ληφθεί υπόψη η πράξη καλής θελήσεως από πλευράς Παναθηναϊκού να καταδικάσει τα έκτροπα και να διεξαχθεί ο αγώνας κεκλεισμένων των θυρών? Εξάλλου ο νόμος, δεν είναι ξεκάθαρος στην περίπτωση της ρίψης φωτοβολίδας δύο ώρες πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Γιατί βιαστήκατε να τελειώσετε τον ήδη τελειωμένο? 

Η συγκεκριμένη απόφαση, είναι σίγουρο πως θα επιφέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που πιθανότατα ονειρεύτηκαν οι δικαστές.......κανείς δεν θα παραδειγματιστεί και θα συμμορφωθεί, πολύ φοβάμαι πως θα ακολουθήσουν χειρότερες καταστάσεις από την πλευρά των οπαδών μας, καθώς το αίσθημα της αδικίας έχει αγγίξει και εμάς, που ουδέποτε ενθαρρύναμε τέτοιες συμπεριφορές, απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο. 

Τώρα όσον αφορά τον Ολυμπιακό, είμαι σίγουρος πως ότι έσπειρε πιέζοντας για αυτή την απόφαση, θα το θερίσει. Έχει τόσους κάφρους στις τάξεις του (εντός και εκτός ΔΣ), που είναι θέμα λίγων αγωνιστικών ημερών να τιμωρηθεί εξίσου αυστηρά. 

Θα μου πείτε, σιγά μη τους λείψει το 1 εκατομμύριο ευρώ συνολικά, από ζημιές, διαφυγόντα κέρδη, πρόστιμα, όσο θα λείψει στον δικό μας τον άφραγκο...... αλλά όπως και να έχει, θα την ακούσουν και αυτοί.......γιατί δεν είναι καθόλου δύσκολο στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι να βρεθούν 3 ανεγκέφαλοι ή 3 προβοκάτορες, που θα πετάξουν 2 φωτοβολίες στυλό. Και τότε θα έχει πλάκα, να ακούσω τις δικαιολογίες του κερατά!!! 

ΥΓ1. Οι κάτοχοι διαρκείας του Παναθηναϊκού θα πρέπει να ετοιμάσουν μια ομαδική αγωγή κατά της ΠΑΕ. 

ΥΓ2. Αν διοργανωθεί συλλαλητήριο, προτίθεμαι να συμμετέχω, εφόσον δεν θα συμμετάσχουν αυτοί που επώασαν το αυγό του φιδιού. 

ΥΓ3. Ελπίζω η ζημιά των 2 εκατομμυρίων ευρώ να μην "φρενάρει" το ζωηρό ενδιαφέρον του Νίκου Πατέρα.......... να μας σώσει. 

ΥΓ4. Το καλό είναι πως η ΝΟΒΑ δεν μπορεί να μας παρακρατήσει τη ρήτρα των 350.000 ευρώ....... ο Αλαφούζος που είναι γάτα, έχει χαλάσει ήδη τα χρήματα που δικαιούμαστε για τα δύο επόμενα χρόνια.......που σαφώς έχει προεισπράξει. 

ΥΓ5. Τώρα που τα χάλασε το τριώροφο με τον Τσίπρα, τα κείμενα για τα πανό που θα κρέμονται στο μπαλκόνι, θα τα εμπνέεται ο Λαφαζάνης? 


Αλέξανδρος


 
Top