Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, χρόνια πολλά στους/ις εορτάζοντες και στους συμπολίτες μου......καθότι είναι γνωστό πως ο Απόστολος Ανδρέας είναι ο πολιούχος της Πάτρας.

Σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί και η "ποινή" του Παναθηναϊκού, για όσα έπραξαν οι "αγανακτισμένοι" οπαδοί μας από τα 20 χρόνια παράγκας, η οποία τουλάχιστον σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι θα είναι εξοντωτική. Αν σε αυτή την ποινή προσθέσουμε και τα 100.000 ευρώ που χρειάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών στο γήπεδο της Λεωφόρου....... πληρώσαμε την "αγανάκτηση" με έναν Μπεργκ!!!

Το βαθμολογικό σκέλος της τιμωρίας δεν το αναφέρω, γιατί για μένα δεν έχει καμιά σημασία, σε αντίθεση με όλους αυτούς τους παπαγάλους της διοίκησης, που είχαν βαλθεί να πείσουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού πως πάμε για πρωτάθλημα, με τους Τριανταφυλλόπουλο, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Πράνιτς, Μπούρμπο.....επειδή ήρθε το καλοκαίρι ο "μισός" Εσιέν!!!

Το τελευταίο διάστημα που η διοίκηση τα έχει κάνει σκατά και απόσκατα σε όλα τα επίπεδα και ολοένα βλέπει να αυξάνονται οι επικριτές της........ έχει ενορχηστρώσει μία εκτεταμένη παραφιλολογία με την βοήθεια των πάντα πρόθυμων έμμισθων παπαγάλων, σχετικά με την είσοδο πρώην μετόχων ή νέων επιχειρηματιών, στην μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ. 

Όλη αυτή η παραφιλολογία βέβαια, χαρακτηρίζεται με μια φράση "Το κώλου τα εννιάμερα"..... 

Απλά τώρα που αρχίσανε τα ζόρια για τον Αλαφούζο και τους κολαούζους του και τα παραμύθια της οικονομικής εξυγίανσης, της ανακαίνισης της Λεωφόρου, της μάχης κατά της διαφθοράς......δεν πείθουν και κυρίως δεν ηρεμούν κανέναν, πετάνε 2-3 ονόματα πρώην μετόχων ή επίδοξων επενδυτών, με σκοπό να παρατείνουν την παραμονή τους στην εξουσία, έχοντας πάντα ως στόχο την διάλυση του Παναθηναϊκού. 

Πως αντιδρά ο κόσμος στα ρεπορτάζ, επιστρέφει ο Βαρδινογιάννης, ενεργοποιείται ο Πατέρας, έτοιμος να βοηθήσει ο Πολέμης, θέλει να εμπλακεί ο Σισε? Άντε έρχεται η λύτρωση, τελευταία χρονιά του καταστροφέα, το καλοκαίρι αλλάζουμε σελίδα........ και έτσι ο Αλαφούζος συνεχίζει ανενόχλητος το έργο του και μόλις φτάσει ο Μάης και είμαστε 6οι και πιθανότατα εκτός Ευρωπαϊκών διοργανώσεων (για αγωνιστικούς ή οικονομικούς λόγους), κάποιο καινούργιο τρικ θα βρει να καταπραΰνει την οργή των Παναθηναϊκών. Ποιος ξέρει....μπορεί τότε να μας ανακοινώσει ως Αντιπρόεδρο τον Σισέ....... και να μιλήσει για το 6ο restart!!! 

Η πραγματικότητα είναι μία κύριοι...... ο Αλαφούζος μόνο αν πάρει λεφτά στα χέρια του για τις μετοχές που κατέχει, θα αφήσει τον Παναθηναϊκό. Αυτός έχει τόση τρέλα με την καρέκλα, που ξεπέρασε σε θράσος και τον Καπετάνιο των ονείρων ορισμένων......γιατί εκείνος ναι μεν ήθελε με το 5% να κάνει ότι γουστάρει με τα λεφτά των άλλων, αλλά τουλάχιστον τους επέτρεπε να είναι στη διοίκηση και να ψηφίζουν ότι έφερνε...... ο άλλος σύμφωνα με την εφημερίδα Live Sport, θέλει τα λεφτά τους, αλλά να μην έχουν καν θέση στη διοίκηση, ώστε τυπικά να ψηφίζουν τις αποφάσεις τους!!! 



Να του τα δίνουν και να παίρνουν ένα διαρκείας στα επίσημα, άντε και ένα ευχαριστώ στις συνελεύσεις των τριάντα ατόμων της Συμμαχίας. Με λίγα λόγια......ψάχνει για μαλάκες!!! Και γιατί δεν κάνεις εμένα Πρόεδρο ρε Αλαφούζε, να κάνεις εσύ τον μαλάκα δίνοντάς μου λεφτά να διοικώ? 

Μόνο που οι μαλάκες είναι αποκλειστικά στην κερκίδα και όχι στα Επιμελητήρια.........και όσους έπιασε από το 2012 μέχρι σήμερα, έπιασε.......δεν υπάρχουν άλλοι. Τέσσερα χρόνια τους δούλεψε ψιλό γαζί......και δεν αναφέρομαι μόνο στα όποια ευρώ τους πήρε, αλλά στο γεγονός πως για τίποτα σημαντικό δεν τους ρώτησε. Ακούς Λαϊκή βάση......και βάζεις τα γέλια!!!



Από δω και πέρα, καλά θα κάνει να διαλύσει την μεγαλύτερη απάτη του αιώνα (Παναθηναϊκή Συμμαχία), να ενημερώσει με κάθε λεπτομέρεια για τα χρέη που έχει η ΠΑΕ, για τα έσοδα επόμενων ετών που έχει προεισπράξει, για τα χρήματα που υποτίθεται έχει βάλει και τα ζητάει για να παραδώσει τις μετοχές........ μπας και στραβωθεί κάνας σοβαρός και ισχυρά οικονομικά άνθρωπος και ξαναδούμε τον Παναθηναϊκό μας, πρωτίστως αξιοπρεπή απαλλαγμένο από την κλαψομουνίαση, την μιζέρια, την διαπλοκή με τα ΜΜΕ και τα tweet και στη συνέχεια Panathinaikos στην Ευρώπη!!! 

Όλα τα υπόλοιπα που γράφονται και λέγονται, είναι στάχτη στα μάτια σου φίλε Παναθηναϊκέ....... την ώρα που εσύ οργίζεσαι για το χτεσινό πέναλτι του γαύρου με την Τρίπολη (χωρίς να το έχει πλέον ανάγκη, αφού κατάφερε σε 11 αγωνιστικές, να είναι 10 βαθμούς μπροστά) οι Παναθηναϊκάρες παράγοντες, υπάλληλοι, δημοσιογράφοι, επαγγελματίες οπαδοί, πανηγυρίζουν....... γιατί θα τρέξεις να τους δώσεις άλλοθι, θα πεις ότι και ομάδα να φτιάχναμε δεν θα καταφέρναμε τίποτα, γιατί ο γαύρος ελέγχει τα πάντα.

Και όμως φίλε μου, αν είχαμε ομάδα θα κάναμε πολλά. 

Θα ευχαριστιόμασταν να βλέπουμε την ομάδα μας και δεν θα χρειαζόμασταν κολλύριο, ασχέτως αν μας "έστηναν". 

Θα προχωρούσαμε στην Ευρώπη και δεν θα μας γλένταγαν οι Καμπάλες, γιατί αυτή δεν την ελέγχει ο γαύρος, όπως φτάναμε και τα προηγούμενα χρόνια.

Θα μας παραδέχονταν εχθροί και φίλοι, απονέμοντας μας τα εύσημα και τα πρωτεία στα βραβεία ΠΣΑΤ.

Θα πηγαίναμε στις δουλειές, στα καφενεία, στα σχολεία μας, με ψηλά το κεφάλι και της φανέλα της ομάδας μας και όχι στη "ζούλα" για να γλιτώσουμε την καζούρα.

Θα είχαμε το γήπεδο γεμάτο με φιλάθλους του ποδοσφαίρου και του Παναθηναϊκού και όχι με την αλητεία που χρησιμοποιεί την αδικία ως άλλοθι και το γήπεδο ως ορμητήριο για να πλακώνεται με την αστυνομία.

Χρειάζονται να γράψω και άλλα φίλε Παναθηναϊκέ, για να καταλάβεις πως αξίζει να επενδύεις 1.000 φορές στο να έχεις καλή ομάδα, από το να κλαίγεσαι νυχθημερόν για την ανομία των άλλων?

Δεν νομίζω.....είσαι έξυπνος για αυτό και έκοψες το γήπεδο, άσχετα αν σε πέρασε για μαλάκα ο Αλαφούζος με τους κολαούζους του και σε βομβαρδίζουν καθημερινά με πληρωμένες μαλακίες, δήθεν δημοσιογράφων. 

ΥΓ. Ελπίζω να μην χρησιμοποίησε το πριμ που έταξε ο Αλαφούζος για νίκη επί του Ηρακλή, σε κάποια άλλη υποχρέωση......και να το φύλαξε να το ανακοινώσει πριν το επόμενο ντέρμπι με την Βέροια!!! 

Αλέξανδρος


 
Top