Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, δυσυχώς αυτός ο Παναθηναϊκός (ή πιο σωστά είναι να γράψω Αλαφουζιακός?) δεν λέει να μας αφήσει ημέρα, χωρίς να ασχοληθούμε μαζί του. Και όχι να ασχοληθούμε εκτενέστερα επειδή κατάφερε κάτι αξιόλογο, αλλά γιατί μαυρίζει την ψυχή μας.

Από το βροχερό νησί της Ζακύνθου, επιστρατεύοντας ένα tablet, θα γράψω 2-3 πράγματα που δεν αφορούν τόσο το χτεσινό παιχνίδι, όσο την συνεχόμενη και ενορχηστρωμένη σμίκρυνση του Παναθηναϊκού. 

Γιατί κύριοι ο Παναθηναϊκός δεν μίκρυνε επειδή εχτές έχασε από τον νεοφώτιστο Ηρακλή, έχει ξαναχάσει και σε περιόδους που ήταν η κορυφαία Ελληνική ομάδα στην Ευρώπη, που είχε 5πλάσιο budget, που είχε 11 διεθνείς, που ειχε Παναθηναϊκή διοίκηση........ μίκρυνε περαιτέρω από την ημέρα που ο ανεκδιήγητος διαχειριστής των εσόδων του, ανακοίνωσε ΠΡΙΜ για την νίκη!!!!

Από πότε χρειάζεται παίκτης του Παναθηναϊκού κίνητρο, για να κάνει αυτό που υποχρεούται? Από πότε έπαψαν τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού απέναντι σε ομάδες επιπέδου Ηρακλή, να είναι επιτακτική ανάγκη να τα κερδίσει και πιθανή ήττα να είναι λόγος προστίμου? Επί Αλαφούζου κύριοι, τα παιχνίδια με τον Ηρακλή, την Καλλονή, την Θράκη, τα Γιάννενα, έγιναν ντέρμπι......ειδικά με τα Γιάννενα, αφού ο πρώην προπονητής μας είχε φτάσει στο σημείο να πανηγυρίζει το γεγονός πως δεν έχασε!!!

Για αυτό το παιχνίδι ρουτίνας, από αυτά που ο Παναθηναϊκός κέρδιζε με το που έφτανε στα Τέμπη, επιστρατεύτηκε ο Εσιέν, μετά από 9 μήνες απραξίας γιατί έτσι επέβαλλε η επικοινωνία και σε συνδυασμό με την επαναφορά στο βασικό άκρο της άμυνας του αγαπημένου παιδιού της διοίκησης Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, αναρωτιέμαι αν ο νέος προπονητής επιλέχθηκε για τις γνώσεις του ή για την διάθεση υπακοής του...... στα κελεύσματα των επικοινωνιολόγων και οικονομικών καταστροφέων της ΠΑΕ. 

Την προηγούμενη εβδομάδα, ανεξαρτήτως της αντίθεσής μας με αυτό το συνοθύλευμα, άφραγκων παραγόντων, ρουφιάνων δημοσιογράφων, επαγγελματιών οπαδών, ενώσαμε τις φωνές μας, προκειμένου να πείσουμε την Πολιτεία πως ο Παναθηναϊκός δικαιούται να έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο και να μην γίνει το χατίρι αυτών που ενορχηστρωμένα επιζητούσαν και πέτυχαν την ματαίωσή του......και δεν αναφέρομαι στον Σάββα, αλλά στους πολλούς πράσινους Σάββες!!!!

Σήμερα, ειλικρινά πιστεύω πως δεν πρέπει να έχουμε αυτή την ευκαιρία....... γιατί δεν θα είναι δική μας ευκαιρία, αλλά των γαύρων να πιστοποιήσουν την ανωτερότητά τους στο γήπεδο........οπότε κύριοι, ας κρατήσουμε τις βολικές ατάκες "τρέμουν να μας αντιμετωπίσουν", "μια ζωή στην πουστία", "άλλος ένας αγώνας στα χαρτιά"......και πολλές άλλες που γεννάνε οι ρουφιάνοι, που δεν ανέχονταν κάποτε ευρωπαϊκές προκρίσεις αν δεν είχαν επιτευχθεί με ένα εκκωφαντικό σκορ 5-0 και έκαιγαν το γήπεδο,κυνήγαγαν τον προπονητή, προπηλάκιζαν στελέχη της διοίκησης. 

Κύριοι, ας σταματήσουμε να αναρωτιόμαστε "πόσο πιο κάτω?"....... είμαστε ήδη στον πάτο και κανείς Αλαφούζος, κανένα πουλητάρι δημοσιογράφος, κανένας έμμισθος οπαδός, δεν μπορεί πλέον να με πείσει για το αντίθετο......υπενθυμίζοντάς μου, το κύπελλο Ελλάδος ή το 0-3 στο Καραϊσκάκης....... ή πλασάρωντάς μου το παραμύθι του αιώνα, "αποφύγαμε τη Γ' Εθνική".

Η αποπομπή του Αλαφούζου και των κολαούζων του...... είναι πλέον ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!!


ΥΓ. Συγχωρήστε μου σήμερα τα όποια ορθογραφικά λάθη και το μικρό μέγεθος του κειμένου (ούτε το 1/10 αυτών που έχω στην καρδιά και το μυαλόμου), αλλά με το tablet και σε ένα σπίτι που όλοι γύρω μου γλεντάνε έναν γάμο και εγώ έχω μούτρα μέχρι το δάπεδο......πρέπει να σταματήσω.

Αλέξανδρος


 
Top