Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, η σημερινή μας επικοινωνία θα είναι η τελευταία για το "θλιβερό" 2015 από άποψης συγκομιδής τίτλων στα δημοφιλέστερα ομαδικά αθλήματα για τον Παναθηναϊκό μας. 

Τρία ομαδικά αθλήματα, πέντε τμήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ αντρών-γυναικών, βόλεϊ αντρών-γυναικών) και Πρωταθλητές στο τίποτα για το 2015, με τα ηνία του Παναθηναϊκού να τα κρατούν οι κύριοι Αλαφούζος, Γιαννακόπουλος, Μιχαλαριάς-Οργανωμένοι. 

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που συμβαίνει, έχει συμβεί άλλες 6 φορές τα τελευταία 35 χρόνια (από το 1980 έως σήμερα) και μάλιστα με διοικήσεις που δεν φείδονταν χρημάτων. Τις χρονιές 1987, 1989, 1994, 1997, 2002, 2012. 

Την μεγαλύτερη χρονολογικά αποχή από Πρωτάθλημα την έχει το τμήμα μπάσκετ Γυναικών με 18 χρόνια (1980-1998), ακολουθεί το μπάσκετ Αντρών με 13 χρόνια (1984-1998), το βόλεϊ Αντρών με 9 χρόνια (2006-2015), το ποδόσφαιρο με 7 (1996-2004) και τέλος το βόλεϊ Γυναικών με 4 (2000-2005). 

Οι πιο πετυχημένες χρονιές είναι:

1982 (Μπάσκετ Αντρών, Βόλεϊ Αντρών και Γυναικών)
1984 (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ Αντρών, Βόλεϊ Αντρών)
1998 (Μπάσκετ Αντρών και Γυναικών, Βόλεϊ Γυναικών)
2000 (Μπάσκετ Αντρών και Γυναικών, Βόλεϊ Γυναικών)
2004 (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ Αντρών, Βόλεϊ Αντρών)
2005 (Μπάσκετ Αντρών και Γυναικών, Βόλεϊ Γυναικών)
2006 (Μπάσκετ Αντρών, Βόλεϊ Αντρών και Γυναικών)
2010 (Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ Αντρών και Γυναικών)

Δυστυχώς δεν έχουμε κάνει ποτέ το 5 στα 5 ή έστω το 4 στα 5...... Αυτή όμως η μικρή αναδρομή που αποφάσισα να κάνω σήμερα, με βοήθησε να καταλάβω ορισμένα πράγματα και να απομυθοποιήσω ή να αποκαταστήσω κάποιους ανθρώπους στο μυαλό μου. Ελπίζω να βοηθήσει και εσάς..... γιατί πολλά λέγονται, αλλά μόλις βάλεις κάτω γεγονότα αναθεωρείς. 

Δεν θα αφήσω όμως ασχολίαστη την επικαιρότητα...... γιατί συμβαίνουν πράματα και θάματα, όπως π.χ, η πρεμούρα να πωληθεί ο Καρέλης, ώστε να καλυφθεί η μαύρη τρύπα στα ταμεία της ομάδας, αφού τα 23 εκατομμύρια που έβαλε ο Γιάννης Αλαφούζος (χεχε) δεν ήταν αρκετά.

Επιπλέον ενημερωθήκαμε πως το πριμ των 3.000 ευρώ για κάθε βασικό παίκτη, με την προϋπόθεση τριών συνεχόμενων νικών αποσύρθηκε. Η εξήγηση είναι "το ταμείον είναι μείον"......αλλά η διοίκηση αρνούμενη να το παραδεχτεί το παρουσιάζει ως "τιμωρία" για τις άθλιες εμφανίσεις με τους Ηρακλή και Πανθρακικό. 

Παράλληλα όμως εφιστά την προσοχή των παικτών στον μεγάλο στόχο της κατάληψης της 2ης θέσης (αυτή που ήταν για τα λογιστικά βιβλία), προκειμένου να συμμετάσχουμε στους προκριματικούς γύρους για τους ομίλους του Champions League...... λες και δεν μας έφταναν οι μέχρι σήμερα ευρωπαϊκές ξεφτίλες υπό την καθοδήγηση των Αλαφούζου-Αναστασίου και ζητάμε και άλλες. 

Στα άλλα είχαμε την οργισμένη αντίδραση της διοίκησης σε διάφορα δημοσιεύματα, που θίγουν πρόσωπα και καταστάσεις στην ΠΑΕ....... χωρίς όμως να ονομάσει τα δημοσιεύματα και τα ΜΜΕ που τα εμπνεύστηκαν και τα διακινούν. Με λίγα λόγια..... ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ, όπως λέει και ο Γεωργίου. 

Κάτι σχετικά με το αγωνιστικό σκέλος της ομάδας δεν έχω να αναφέρω..... ο προπονητής έχει πάρει κάποιες αποφάσεις και όπως φαίνεται θα υλοποιηθούν από την διοίκηση. Μια διοίκηση που επί 4 χρόνια μας έχει ζαλίσει τα @@ περί πίστης στα δικά μας παιδιά και δημιουργία ομάδας από τα σπλάχνα μας, είναι έτοιμη να υλοποιήσει το πλάνο "Έξω οι νεαροί Έλληνες, μέσα οι Πρανιτσοπέτριτσδες των 33 plus"!!!

Ταμπάκης, Δώνης, Αναγνωστόπουλος και Σταματάκης τον πούλο ελεύθεροι...... Χουχούμης για δανεικός....... Καρέλης για ξεπούλημα....... και Νίνης, Τριανταφυλλόπουλος εκτός ομάδας μέχρι νεωτέρας. Ούτε ένας ξένος!!!

Πιθανότατα κάνει εκκαθάριση του ρόστερ από τώρα για το καλοκαίρι...... για να βρουν χώρο στα αποδυτήρια οι μεταγραφές των 18 εκατομμυρίων ευρώ του Πατέρα...... αφού ο Βαλβέρδε σε συνεργασία με τον Έκι, έχουν αποφασίσει να κρατήσουν μόνο τον Μπεργκ!!!

Η ομάδα μπάσκετ τελικώς δεν ενισχύθηκε και η αλήθεια είναι πως αυτή η απόφαση Γιαννακόπουλου-Τζόρτζεβις προκάλεσε απογοήτευση στον κόσμο και πολλές συζητήσεις. Εγώ συνιστώ υπομονή και ψυχραιμία..... δυστυχώς οι εποχές έχουν αλλάξει και με δεδομένη την άσχημη εικόνα του ποδοσφαιρικού τμήματος, πολύς κόσμος κάνει "τουμπεκί" φοβούμενος μην μας βρουν τα χειρότερα και στο μπάσκετ. 

Δεν θα τους αδικήσω..... αλλά ακόμα και αυτοί που κάνουν κριτική με βάση την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, ουδέποτε ψέλλισαν έστω, να αλλάξουμε διοίκηση.... όταν όμως κάνεις ντέρμπι τα παιχνίδια με Λαύριο, ΠΑΟΚ, Απόλλων και χάνεις στην Πολωνία..... συν την απόδοση κάποιων παικτών όπως οι Παύλοβιτς, Κούζμιτς....... συν οι συχνοί τραυματισμοί..... συν οι δημόσιες δηλώσεις στελεχών της διοίκησης πως στόχος είναι το triple crown........ ε λογικό είναι να ζητάς την προσθήκη ενός ή δύο παικτών ώστε να διεκδικήσεις με αξιώσεις την πρόκριση στο final four, που έχουμε να πάμε 4 χρόνια. 

Εύχομαι σε όλους σας καλή Πρωτοχρονιά και το 2016 να σας φέρει όσα στερηθήκατε ή ονειρεύεστε!!! 

Αλέξανδρος


 
Top