Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Γράφει ο Gruenerteufel

Όλο τριγύρω αλλάζουμε και όλο τα ιδία μένουν που λέει και το λαϊκό άσμα, αυτό ταιριάζει στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της τελευταίας τουλάχιστον 5ετιας. Υπάρχει κανείς να το αμφισβητήσει? 

Υπάρχει κανείς να πει πως κάναμε έστω και ένα βήμα μπροστά? Υπάρχει κάποιος που μπορεί να εμπνεύσει να συσπειρώσει τον κόσμο ,να του δώσει ελπίδα σε τόσα χρόνια μιζέριας και εσωτερικού πολέμου? Υπάρχει κανείς να αγαπήσει την ομάδα και τον σύλλογο χωρίς να κοιτάζει το ατομικό συμφέρων και τα οποία οικονομικά οφέλη παράγει αυτό?

Φτάσαμε στο 2016 και το σλόγκαν στον κόσμο της ομάδας είναι το ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!! 

Έχουμε φτάσει στο απόλυτο μηδέν, να πανηγυρίζουμε το τίποτα, να μην υπάρχουμε πουθενά και όμως να γλεντάμε!!! Ναι φίλαθλε του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ…. ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ!!!! 

Κάνουμε φιέστες κόβουμε πίτες, προσφέρουμε γλυκά, λες και φτάσαμε στην κορυφή. Έχουμε δώσει άφθονη τροφή για χλεύη σε εχθρούς αλλά και φίλους (ο θεός να τους κάνει), μα όλα μέλι γάλα . Δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί όπως λέει ο Σωτήρας Γιάννης Αλαφούζος "ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ…." Φυσικά και έχουμε πάθει, αλλά το θέμα είναι ότι τα έχουμε πάθει επί διοικήσεως υγείας!!!

Αλλά για να είμαστε σωστοί και να μην λέμε ανακρίβειες, ας τα πιάσουμε από την αρχή, ας δούμε τους λόγους της "επανάστασης" ή σωστότερα της αντίδρασης του κόσμου (και όχι μονό των οργανωμένων) του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ, για αυτά που συνέβαιναν στην ομάδα.

Να σημειώσω εδώ πως την λίστα των παράπονων, την είχαν συντάξει και την είχαν κάνει σημαία οι μπροστάρηδες στην εκτόξευση της ομάδας, Φορέας, Δημοσιογράφοι και οι μετέπειτα μέτοχοι και υπάλληλοι της ΠΑΕ, χωρίς να εξαιρούνται από τις ευθύνες και όλοι αυτοί που παραπλανήθηκαν και βοήθησαν τους ιδιοτελείς να επιτύχουν τον σκοπό τους.

Ας τα επαναφέρουμε στην μνήμη μας, μήπως και βγάλουμε κάποια άκρη. Αν ξέχασα κάτι συγχωρήστε με:

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ…Από την οικογένεια Βαρδινογιάννη περάσαμε στην οικογένεια Αλαφούζου, εφοπλιστές με έντυπα μέσα και οι 2

ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ….. Σφαγές και τότε ,σφαγές και τώρα

ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΡΑΦΙ….. Από τον Μίτου και τον Ραγκουελ περάσαμε στον Μπαϊράμι και στον Βεμερ

ΧΑΜΗΛΟ BUDGET … Από το καβούρια βάλε λεφτά περάσαμε στο δώστε 50αρια

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ… Από την Derby περάσαμε στον sportfm

ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ… Από την Παιανία του Βαρδινογιάννη στο Απηλλιον του Τσακίρη

Τώρα μπορεί να μου πει κάποιος αν υπάρχει καμιά διάφορα? Μπορεί να πει κάποιος ότι τώρα υπάρχει υγεία? Μπορεί να πει κάποιος ότι τώρα δεν είμαστε χειρότερα από ότι πριν? Τελικά τι άλλαξε? Μήπως η τότε διοίκηση ήταν απλά η αφορμή και όχι η πραγματική αιτία? Μήπως η ομάδα χρησιμοποιήθηκε από κάποιους, απλά γιατί δεν τους έκαναν τα χατίρια? Μήπως οι θέσεις και οι μισθοί έγιναν υγεία? Μήπως φίλαθλε του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ σε έπιασαν μαλάκα?

Τι έγινε η δεύτερη θέση και τα λογιστικά βιβλία? Τι έγινε το ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ δεν είναι μετοχές είναι εκατομμύρια πράσινες καρδιές? Που είναι τώρα οι μπροστάρηδες αυτοί που θα έκαναν τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ τεράστιο που φροντίζουν μόνο για το καλό του? Γιατί ξαφνικά τόση ησυχία? Γιατί τώρα σιωπή? Μήπως δεν υπάρχουν πια προβλήματα ή μήπως τελικά επέτυχαν τον σκοπό τους?

Φίλαθλε του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ, εσύ που θέλεις πραγματικά να δεις την ομάδα ψηλά. Εσύ που έμαθες να περιφρονείς και όχι να κλαψουρίζεις, θυμήσου και σκέψου ποιοι είναι σήμερα στην διοίκηση με μισθό και τι έλεγαν τότε για τους προηγούμενους, Σκέψου πως παρέλαβαν την ομάδα και πως την κατάντησαν. Σκέψου και σύγκρινε την μιζέρια του τότε, με την υγεία του τώρα και να είσαι σίγουρος θα βρεις τους λόγους και τους υπαίτιους......... μα κρατώντας και εσύ το στόμα σου κλειστό συμμετέχεις στο έγκλημα!!!

Στους "θεματοφύλακες" των αξιών της ομάδας, έχω να στείλω ένα μήνυμα. Αν όντως σκέπτονται και κόπτονται για το καλό της, ας μην κρατούν διαφορετικά μέτρα και σταθμά σε μια διοίκηση που είναι αποδεδειγμένα χειρότερη και ας κάνουν το καθήκον τους όπως το παρουσίαζαν το 2008. Ας σταματήσουν αυτήν την ύποπτη σιωπή και ας αποδείξουν ότι δεν είναι κολαούζοι και παράσιτα. Ο κόσμος θα σταθεί δίπλα τους, ειδάλλως θα βλέπουμε συνέχεια την λαοθάλασσα των 200 ατόμων, να την παίρνουν στο ψιλό οι κυβερνώντες, μιας και ο διαχειριστής είναι ανύπαρκτος

ΥΓ. Κε Υπουργέ, αν θέλεις να πατάξεις πραγματικά την παραβατικότητα στα γήπεδα δεν κλείνεις το γήπεδο, αλλά τα οικήματα που ζει, αναπνέει και πηγάζει η παραβατικότητα




 
Top