Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση



Καλησπέρα κύριοι, δεν νομίζω να έχετε κάποιο παράπονο από τον κύριο Αλαφούζο, διακοπή πρωταθλήματος έχουμε και έχει καταφέρει με τις ενέργειές του να μας έχει σε εγρήγορση. 


Κατάφερε ο απίθανος, να περάσει μέχρι και το "προσφυγικό" σε δεύτερη μοίρα, από την ώρα που ανακοίνωσε πως η ΠΑΕ αναλαμβάνει την υπεράσπιση των έξι συλληφθέντων, για τα επεισόδια στη Λευκάδα. 

Κατάφερε ο αθεόφοβος (για άλλη μία φορά) από κατήγοροι να βρεθούμε κατηγορούμενοι....Να μας κουνάει το δάχτυλο ο πιο τραγικός Υφυπουργός Αθλητισμού που έχει υπάρξει ποτέ, στο Ελληνικό κράτος. Και τι να του πεις.....? 

Κύριοι, ο Αλαφούζος είναι όμηρος!!! 

Είναι όμηρος των λαθών του, των εμμονών του, της αφραγκίας του και των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού. Έχει βρεθεί σε αδιέξοδο, γιατί μη έχοντας την δυνατότητα να δημιουργήσει ομάδα που θα πρωταγωνιστεί, προσελκύοντας δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους, έχει προσκολληθεί ψυχή και σώμα, σε αυτούς τους λίγους "νταβατζήδες" του Παναθηναϊκού!!!

Στο πρώτο τρίμηνο ενασχόλησής του με τον Παναθηναϊκό, για να επιβιώσει δέχτηκε τους πρώην υπαλλήλους των Βγενοπατέρων σε καίρια πόστα, ώστε να τον παρακολουθούν.

Στο πρώτο εξάμηνο ενασχόλησής του με τον Παναθηναϊκό, για να επιβιώσει δέχτηκε την ολοκληρωτική απομάκρυνση κάθε ποδοσφαιριστή και κάθε διοικητικού στελέχους που θύμιζε Βαρδινογιάννη, μετά από απαίτηση των "παιδιών".

Στον πρώτο χρόνο ενασχόλησής του με τον Παναθηναϊκό, για να επιβιώσει δέχτηκε το ξερίζωμα του Παναθηναϊκού από το προπονητικό κέντρο που χρησιμοποιούσαμε 30 χρόνια, για να πάει σε ένα μικρότερο, έχοντάς το μάλιστα υπερκοστολογήσει κατά 5 εκατομμύρια ευρώ. 

Στον δεύτερο χρόνο ενασχόλησής του με τον Παναθηναϊκό, για να επιβιώσει ξέχασε ότι η ΓΗΠΕΛ δεν είναι πρόβλημα, ότι το συμφέρον του Παναθηναϊκού είναι η δημιουργία νέου, μεγάλου και σύγχρονου γηπέδου και ασπάστηκε την άποψη των "παιδιών" για μόνιμη παραμονή στην απαρχαιωμένη Λεωφόρο, με μερικά ρετούς (επίσης υπερκοστολογημένα). 

Στον τρίτο χρόνο ενασχόλησής του με τον Παναθηναϊκό, για να επιβιώσει παρέδωσε τον έλεγχο του γηπέδου της Λεωφόρου στους οργανωμένους, απομακρύνοντας και τους τελευταίους φιλάθλους που πίστευαν πως μπορούν να διαμαρτυρηθούν για την εικόνα της ομάδας, χωρίς να χρειάζεται να έχουν δώσει χαρτζιλίκι στην πόρτα, αντί για κανονικό εισιτήριο. 

Στον τέταρτο χρόνο ενασχόλησής του με τον Παναθηναϊκό, για να επιβιώσει μετά από μια τραγική χρονιά, αφού έδιωξε πρώτα τον προπονητή που στήριζε λυσσαλέα λόγω απαιτήσεως των "παιδιών", έφτασε στο σημείο μετά τα επεισόδια με τον γαύρο, να δηλώσει πως και αυτός θα έκανε "ντου" στο γήπεδο και άρα ο "κόσμος" είναι δικαιολογημένος που αντέδρασε. 

Αυτά στο προσκήνιο, γιατί στο παρασκήνιο έκανε 4 τρομερά λάθη (κατά τα παιδιά). 1) Ζήτησε το κλείσιμο των Θυρών 13-14, 2) "Έδωσε" δύο ταραξίες στη δικαιοσύνη, 3) Έσπευσε να πληρώσει τις ζημιές στα γραφεία της SL χωρίς να έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες και 4) Δεν στήριξε στα συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν για το κλείσιμο των θυρών 13-14 με αποτέλεσμα να καταλήξουν σε φιάσκο, αφού δεν συγκέντρωσαν ποτέ πάνω από τα ίδια 300 άτομα. 

Έτσι σήμερα, που κοντεύουμε να μπούμε στον πέμπτο χρόνο ενασχόλησής του με τον Παναθηναϊκό, για να επιβιώσει όχι μόνο ανέλαβε την υπεράσπιση των συλληφθέντων για επεισόδια που έγιναν σε αγώνα μπάσκετ γυναικών, αλλά έτρεξε να το δημοσιοποιήσει, θυμίζοντας ολίγο από Σωκράτη Κόκκαλη (αυτούς έχουμε, με αυτούς θα πορευτούμε και δεν θέλουμε να τους αλλάξουμε). 

Και ειλικρινά, επειδή δεν ήμουν παρών στα επεισόδια και επειδή υπάρχει το τεκμήριο της αθωότητας και επειδή γνωρίζω πόσο προκλητικοί μπορούν να γίνουν οι γαύροι, είμαι υπέρ της αναλήψεως από την ΠΑΕ των οικονομικών απολαβών των δικηγόρων..... ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ρε απίθανε? 

Ούτε να βοηθήσεις κρυφά δεν σου επέτρεψαν οι εντολείς σου? Έπρεπε να μπει ο Σύλλογος στο στόμα του κάθε τυχάρπαστου?  Έπρεπε σήμερα να μας έχουν κρεμάσει στα μανταλάκια, λέγοντας πως ως Σύλλογος υποθάλπτουμε τη βία και δεν διαφέρουμε σε τίποτα με τον Ολυμπιακό που έχει γεμίσει τα γραφεία του με υπάλληλους-οπαδούς, πρώην κατηγορούμενους για χουλιγκανισμό? 

Καλά ρε άνθρωπε, δεν έχεις λίγη υπερηφάνεια? Εντάξει να είσαι μαριονέτα αφού δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς μιας και εξαρτάται η θέση σου από τα χατίρια που κάνεις στα "παιδιά", αλλά τουλάχιστον δεν γίνεται προς τα έξω να φαίνεται πως έχεις το γενικό πρόσταγμα? 

Έτσι για να μην γινόμαστε ρεζίλι ρε άνθρωπε.... ή ακόμα καλύτερα, γιατί δεν τους παραχωρείς τις μετοχές να τελειώσει το παραμύθι? Να ξέρουμε και εμείς οι υπόλοιποι, που πραγματικά θα απευθυνόμαστε, για τα προβλήματα που αφορούν τον Σύλλογο και θέλουν λύση. Να στέλνουμε απευθείας επιστολή στο τριώροφο και όχι να σε κουράζουμε να κάνεις τον μεσάζοντα αγγελιοφόρο!!!

Και να σου πω και κάτι τελευταίο? Δώσε στα παιδιά τις μετοχές, να δούμε θα ξαναφέρει μπράβους στην SL ο Μαρινάκης? Θα ξαναβγεί δικός μας Αντιπρόεδρος με ματωμένα χείλη, μπροστά στις κάμερες? Δηλαδή πόσο χειρότερα να πάει η ομάδα με τα "παιδιά" στο προκήνιο και όχι στο παρασκήνιο? Μήπως νομίζεις πως βοηθάς τον Σύλλογο, έχοντας ανοίξει μέτωπα από τον Πρωθυπουργό μέχρι τον φροντιστή του Πλατανιά? Φύρα είσαι....

Αλέξανδρος



 
Top