Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Αγαπητοί φίλοι, θεωρώ πως οφείλουμε ως φίλαθλοι του Παναθηναϊκού, της ομάδας που μας έχει χαρίσει ανείπωτες στιγμές χαράς και υπερηφάνειας, να υψώσουμε μια ασπίδα προστασίας.

Είναι παραφροσύνη -ειδικά φέτος- να γκρινιάζουμε για την ομάδα μπάσκετ. Η διοίκηση δαπάνησε αρκετά χρήματα προκειμένου να την ενισχύσει σημαντικά, σε μια περίοδο που τα κέρδη κάθε επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα (άρα και του Γιαννακόπουλου) έχουν μειωθεί δραματικά, ενώ τα έσοδα από την Euroleague και φέτος παραμένουν πενιχρά, ακόμα και αν κατακτήσεις το τρόπαιο (από του χρόνου ευτυχώς αλλάζουν προς το καλύτερο). 

Ο κύριος Γιαννακόπουλος συνεπής απέναντι στην Ιστορία της οικογένειάς του και στην υπόσχεση που έδωσε στον κόσμο για συμμετοχή στο final four, δημιούργησε μια ομάδα σχεδόν από το μηδέν. 

Νέοι παίκτες, νέο τεχνικό επιτελείο, παραμονή όλων των σημαντικών παικτών και παρόλα αυτά, όταν διαπίστωσε πως η ομάδα χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση για να υλοποιήσει τους στόχους της, το έκανε και με το παραπάνω, φέρνοντας τρεις επιπλέον παίκτες, χωρίς να διώξει κανέναν.

Αισθάνομαι ότι ώρες-ώρες παρασυρόμαστε από τους "δημοσιογράφους", που απροκάλυπτα και ενορχηστρωμένα βάλλουν κατά της ομάδος μας (ενώ την ίδια ώρα και με πολύ χειρότερα αποτελέσματα αβαντάρουν τους απέναντι) και κρίνουμε υπέρ του δέοντος την ομάδα μας. Δηλαδή για να καταλάβω ορισμένους, τι περιμένατε σε αυτή τη φάση της Euroleague? Nα παίζουμε μπασκετάρα και να κερδίζουμε τους πάντες με τριάντα πόντους διαφορά? 

Ποια ομάδα το έχει κάνει φέτος αυτό??

Υπάρχουν ομάδες που παρότι έχουν διπλάσιο budget από εμάς, κινούνται αγωνιστικά μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Ποια είναι η ομάδα φόβητρο για τις υπόλοιπες και σίγουρο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου? 

Ας σοβαρευτούμε, ας πάψουμε την γκρίνια, ας στηρίξουμε την ομάδα μέχρι τέλους και να είστε σίγουροι πως θα μας αποζημιώσει, αλλά ακόμα και αν δεν το κάνει, έτσι και αλλιώς έχει κερδίσει με τα ΕΞΙ ευρωπαϊκά, την ισόβια αγάπη και πίστη μας. 

Η ομάδα έχει απεριόριστες δυνατότητες, τις οποίες ακόμα δεν έχει ξεδιπλώσει στο παρκέ. Το βλέπετε όλοι, πως τον τελευταίο μήνα (και ειδικά με την προσθήκη Γουίλιαμς) έχει αρχίσει και ρολ άρει και το μέλλον, μόνο λαμπρό μπορεί να είναι.

Σίγουρα θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Σίγουρα θα γίνουν λάθη. Σίγουρα θα υπάρξουν και άσχημα αποτελέσματα....... αλλά τουλάχιστον ας χαιρόμαστε τις Νίκες όπως τους αρμόζουν. Ας χαρούμε την τελευταία χρονιά του τρισμέγιστου Δημήτρη Διαμαντίδη, προστατεύοντας ταυτόχρονα την ομάδα μας από τους στημένους δημοσιογραφίσκους.

Δεν γίνεται όποτε κερδίζει ο Παναθηναικός........ να είναι τυχερός!!!

Δεν γίνεται όποτε κερδίζει ο Ολυμπιακός........να είναι ομαδάρα!!!

Δεν γίνεται όποτε χάνει ο Παναθηναϊκός...... να χρειάζεται αντικατάσταση όλο το ρόστερ!!!

Δεν γίνεται όποτε χάνει ο Ολυμπιακός....... να είναι απλά  άτυχος!!!

Δεν γίνεται ακόμα και στις νίκες να ψάχνουμε να βρούμε την όποια αδυναμία της ομάδας, για να την τραβήξουμε από τα μαλλιά!!!

Δεν γίνεται ο προπονητής να είναι μονίμως στην αμφισβήτηση και είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε, να έχει κάνει μόνο λάθη!!! 

Δεν γίνεται η ομάδα να έχει κατακτήσει ήδη έναν τίτλο, να έχει σίγουρη τη πρόκριση στους "8" της Eurolaeague, να ετοιμάζεται για άλλο ένα πάρτι πρωταθλήματος στο εξοχικό και να επιμένουν να λένε-γράφουν κάποιοι πως "με αυτή την ομάδα δεν πάμε πουθενά"!!!

ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΘΑ ΕΡΘΩ ΠΑΝΑΘΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΡΕΛΑ ΑΛΛΟ ΕΝΑ...ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,ΑΘΗΝΑ,ΜΠΟΛΟΝΙΑ,ΠΑΡΙΣ­Ι ΕΣΥ ΜΟΥ'ΧΕΙΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΛΛΑ...ΓΙ'ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ 7ο ΣΟΥ ΖΗΤΩ,ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΟΟΟΟΟΟΟ.. ΠΑΝΑΘΑ Σ'ΑΓΑΠΩ ΓΑΜΩ,ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΟΟΟΟΟΟ Ο Ο Ο

ΥΓ. Δεν έκανα αναφορά στην μόνιμα εχθρική διαιτησία, γιατί μαθημένοι είμαστε να κερδίζουμε και αυτήν ενίοτε, Τώρα σε ότι αφορά τις δηλώσεις Φασούλα για τους Σπανούλη, Διαμαντίδη, ένα θα πω. Ο άνθρωπος πιθανότατα τα έχει χάσει και εν μέρει δικαιολογείται. Είναι δύσκολο το ταξίδι ΚΚΕ-ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ...... για έναν εκατομμυριούχο!!!

Erevos13



 
Top