Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, 16 χρόνια μετά την αποφράδα ημέρα που ο Γιώργος Βαρδινογιάννης αποφάσισε να αποχωρήσει από την Προεδρεία του Συλλόγου, η ομάδα-πιτσαρία των Αλαφούζου-Στραματσόνι φρόντισε με άλλη μία κάκιστη εμφάνισή της, να τον νοσταλγήσουμε (τι νοσταλγοί θα ήμασταν άλλωστε?).

Να αναπολήσουμε τις ομάδες εκείνες που είχαν Ζάετς, Κυράστα, Σαραβάκο, Ρότσα, Αντωνίου, Μίκλαντ και άλλους μεγάλους ποδοσφαιριστές, που έκαναν την Ευρώπη να παραμιλάει, που κέρδιζαν τον σεβασμό των υπολοίπων Ελληνικών ομάδων.

Η σημερινή ομάδα, είναι η χαρά των "μεγάλων" και η ευκαιρία των "μικρομεσαίων"...... και επειδή τα χρόνια του Αλαφούζου, ζήσαμε εξοντωτικές για την περηφάνια μας ευρωπαϊκές βραδιές (Μάριμπορ, Εστορίλ, Γκαμπάλα), τελικά ένα paoexit θα ήταν η καλύτερη λύση. 

Ειλικρινά ζηλεύω τα Γιάννενα, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη. Ποιος εγώ (??), που δεν δεχόμουν από αναγνώστες να λένε πως ίσως είναι καλύτερα να πάμε απευθείας σε ομίλους Europa League και να μην παίξουμε προκριματικούς για το Champions League, επειδή οι ομάδες είναι ισχυρότερες και εγγυμονεί ο κίνδυνος του οριστικού και αμετάκλητου αποκλεισμού από τον Αύγουστο όπως πέρυσι. 

Ναι κύριοι, δεν θέλω να παίξουμε καθόλου Ευρώπη. Με αυτόν τον προπονητή, με αυτούς τους γελοίους στη διοίκηση να αποφασίζουν, με αυτό τον κόσμο που έχει πάθει ανοσία στην ξεφτίλα..... Δεν θέλω να παίξουμε στην Ευρώπη, γουστάρω να μείνω με τις αναμνήσεις εκείνων των ομάδων, που πήγαν στο Γουέμπλεϊ, που έφτασαν δύο φορές ένα βήμα πριν τον τελικό, που κέρδισαν ευρωπαϊκά μεγαθήρια...... γουστάρω να είμαι σαν κάποιον φίλαθλο της Νότιγχαμ Φόρεστ.... να με κατηγορούν για νοσταλγό, παρά να έρθει η μέρα, που θα φάω περισσότερα γκολ από αυτά που έφαγε ο γαύρος στο Τορίνο. 

Για το σημερινό ματς τι να πω? Αηδία ποδόσφαιρο, από παίκτες που δεν αξίζουν να φοράνε την φανέλα που φόρεσαν παικταράδες...... απλά βρέθηκε ο Λέτο (φανταστείτε κατάντια, ο καλύτερος παίκτης έχει κάνει μόλις 1 μήνα προπόνηση τον τελευταίο χρόνο και προέρχεται από 2 σοβαρούς τραυματισμούς) και κατάφερε να κερδίσει τον Πανιώνιο με 1-0 μετά από 4 αγώνες. Και αν δεν κερδίζαμε, οι γνωστοί παπαρολόγοι, θα μίλαγαν για τον Πανιώνιο που ανοίγει τα πόδια όταν παίζει με τους άλλους και τα δίνει όλα με τον Παναθηναϊκό.....!!!

Το κερασάκι σε αυτή την μπαγιάτικη τούρτα, η αποθέωση του κόσμου στο Αντίο του Πέτριτς..... που ευτυχώς αποδείχτηκε φιλότιμος και δεν δέχτηκε και νέο συμβαόλαιο που του πρότειναν οι μπαλαδόφατσες που διοικούν τον Παναθηναϊκό. 

Καμιά αναφορά λοιπόν για το παιχνίδι, μόνο τις συνθέσεις θα σας παραθέσω. Καληνύχτα μας....

Παναθηναϊκός (Στραματσόνι): Στιλ, Χουχούμης, Μαρινάκης (63’ Μέστο), Μολέδο, Κουτρουμπής, Ζέκα, Αμπέντ (73’ Μπουμάλ), Εβαντζελίστα, Βλαχοδήμος (59’ Κλωναρίδης), Λέτο, Πέτριτς 

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Γιαννιώτης, Τασουλής, Οικονόμου, Κόρμπος, Χαλκιαδάκης, Μπαργκάν (74’ Αργυρόπουλος), Μασούρας, Σιώπης, Βλάχος, Ρισβάνης (42’ Πατσατζόγλου), Καθάριος. 




 
Top