Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση



Καλημέρα και πάλι, εκεί που έχω δει τις πρώτες αντιδράσεις για το άρθρο μου για τον Μπουρούση, πέφτω πάνω σε μια συνομιλία Παναθηναϊκών-Αλαφουζόδουλων..... και μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!!!

Γιατί σωστά κύριοι, μια ενδεχόμενη επιστροφή του Σισέ δεν συνάδει με την ποδοσφαιρική λογική..... αλλά 5 χρόνια, ποια κίνηση ήταν με βάση αυτή? Οι προσθήκες των Καζιγιάμα, Εσπάρθα, Κάιπερ, Μπούρμπου, Μπούι, Μπερίσα ή η πρόσληψη Φάμπρι? 

Φέρε μωρή γαλότσα τον Σισέ που σε έπιασε η πρεμούρα για την λογική..... φέρτον να είναι στον πάγκο, να σου δίνει και 15.000 ευρώ τη βδομάδα να μοιράζεις πριμ στην νίκη επί της Καλλονής.....


Φέρτον να τον βλέπουμε στον πάγκο, στις κερκίδες της "ανακαινισμένης" Λεωφόρου......πιο χρήσιμος θα είναι από τους Μπερίσα, Μπούι, Μαμούτε που μας έφερες δίνοντάς τους μάλιστα και μισθό!!!

Φέρτον στα πλαίσια της συναισθηματικής λογικής.... να αρχίζει να θυμίζει κάτι ο Παναθηναϊκός σου, από αυτόν τον Παναθηναϊκό που αγαπήσαμε..... και στην τελική, θα είναι η μόνη μεταγραφή που δεν θα σου βγει? 20 κατσαπλιάδες έχεις φέρει σε 5 χρόνια, που σε άλλες εποχές δεν θα έφταναν ούτε μέχρι τον μαντρότοιχο της Παιανίας..... ο Σισέ σε πείραξε, που μπορείς κάλλιστα να τον έχεις την επόμενη χρονιά ως στέλεχος? Εδώ έκανες τον Μέντες ρε απίθανε!!! 

Φέρτον μωρή γαλότσα να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα που γουστάρει....και αν δεν μπορεί, ας μην έχει ούτε μία συμμετοχή..... κέρδος θα έχεις...που ξέρεις μπορεί να σου δώσει τα 23 εκατομμύρια που έχεις "βάλει¨ και να σε και μας....απαλλάξει από την παρουσία σου στον Παναθηναϊκό!!!

Ρε δεν είστε με εμάς....είστε με τους άλλους..... Και όσο είστε με τους άλλους, θα πάει το κράξιμο σύννεφο!!! 

Αλέξανδρος


 
Top