Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, μόλις έχω γυρίσει σπίτι (03:30) και έχοντας βολιδοσκοπήσει τις επιθυμίες εκατοντάδων Παναθηναϊκών, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα.... ΣΤΑ ΑΡΧΊΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, που είστε επί χρόνια ζημιογόνοι για τον Σύλλογο!!!

Ο Παναθηναϊκός ΠΡΕΠΕΙ να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης και αν αυτό προϋποθέτει την παρουσία του Μπουρούση στο ρόστερ... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ!!!

Το νταβατζιλίκι που έχει επίπτωση στον Σύλλογο, ΤΕΛΟΣ....στην τσέπη του Αλαφούζου ας κάνει αυτός κουμάντο!!! 

Σας πληρώνουμε 3-4 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στο ποδόσφαιρο, έχετε γίνει αιτία να φύγουν παιδιά από τα σπλάχνα της ομάδας καθαρόαιμοι Παναθηναϊκοί και να έχουμε γεμίσει αλλοδαπούς μισθοφόρους, βάλατε ταφόπλακα στο νέο σύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου, καταντήσατε τον ΑΟ κομπάρσο, γίνατε δούλοι του χρήματος, καπηλευτήκατε το σήμα και το όνομα του Παναθηναϊκού για να γίνετε Πολιτικοί, φτάσατε την ομάδα να αγωνίζεται μπροστά σε 7.000 κόσμο, διώξατε οικογένειες και επιφανείς Παναθηναϊκούς που βοηθούσαν όποτε υπήρχε ανάγκη, μας κάνατε να ντρεπόμαστε αφότου γίνατε όσα μισούσαμε..... ΩΣ ΕΔΩ!!!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να υπάρξει και χωρίς την 13..... η 13 χωρίς τον Παναθηναϊκό θα είναι απλά μια αγέλη χωρίς στόχο, όραμα και οικονομικά οφέλη.... ΑΚΟΥΣ ΜΙΧΑΛΑΡΙΑ? 

Βγαίνετε σε εκπομπές και δεν ξέρετε τι λέτε..... στη μία λέτε πως ο Παναθηναϊκός είναι "μαγαζί" του Αλαφούζου και δεν μπορείτε να τον διώξετε και στην άλλη ζητάτε από τον Γιαννακόπουλου (που είναι 30 χρόνια στον Σύλλογο), που έχει πάρει 6 από τους 8 τίτλους που διεκδίκησε.  να μην πάρει παίκτη που δεν θέλετε και να βάλει 3 εκατομμύρια ευρώ να φέρει έναν "Αράπακλα" (εσείς οι μη ρατσιστές)...... ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΙ ΛΕΤΕ!!!

Αν η διοίκηση, αν ο προπονητής, κρίνουν πως ο Μπουρούσης θα βοηθήσει για την επανάκτηση της κορυφής..... όλοι εμείς οι υπόλοιποι που ζούμε για τον Παναθηναϊκό και δεν ζούμε από τον Παναθηναϊκό, θα γίνουμε ασπίδα και θα ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!!!

Οι εποχές που αλλάζατε προπονητές σε 3 αγωνιστικές, που αποτρέπατε μεταγραφές, που απαιτούσατε τον εκ διωγμό παικτών, στελεχών, που τρομοκρατούσατε και προπηλακίζατε φιλάθλους, που συναποφασίζατε και ορίζατε την μοίρα του Παναθηναϊκού με αλεξιπτωτιστές, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.... ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ έχει δείγματα των επιλογών σας και όλες ήταν ενάντια στον Σύλλογο και υπέρ των αλλόθρησκων και της τσέπης σας!!!

Το Greenmood και ο διαχειριστής του είναι ένα τίποτα..... ( ένας παπάρας με ένα ακόμα blog όπως λέτε στις εκπομπές σας και στις κατ ιδίαν συζητήσεις σας).......αλλά να φοβάστε τη μέρα που θα αποφασίσουν να πάψουν να είναι ένα τίποτα και θα πάρουν τις σκούπες με τα μακριά κοντάρια, αποδεχόμενοι την απαίτηση χιλιάδων Παναθηναϊκών, που βαρέθηκαν το νταβατζιλίκι σας!!!

Και στην τελική τι νομίζετε? Πως μας τρομάζετε? Περιφρουρήστε πρώτα την Αθήνα να μην κάνουν παρέλαση Γαύροι και Σέρβοι στην Ερμού και μετά έρχεστε να με βρείτε όπως δηλώνετε να με "συμμορφώσετε", όπως χωρίς ίχνος ντροπής έχετε κάνει με δεκάδες ομοϊδεάτες σας. Η δύναμή μου, δεν απορρέει από τα γυμναστήρια ή τις πλάτες μπράβων, αλλά από το γεγονός πως δεν έχω αποκομίσει μισό ευρώ από την αγάπη μου για τον Σύλλογο και ουδέποτε πήρα εντολές για να διαμορφώσω άποψη.... ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ!!! 



Και στην τελική σταματήστε να κάνετε τα κοκόρια.... αν δοθεί η εντολή τα εισιτήρια να γίνουν 5ευρα στα κυπελλάκια....τουμπεκί θα κάνετε!!! Τι παριστάνετε? Τους σκληρούς διαπραγματευτές? 

Γιανννακόπουλε, κουμάντο στην τσέπη σου δεν θα κάνω....αλλά αν ματαιώσεις τη μεταγραφή Μπουρούση για τις άναρθρες κραυγές των ούγκανων..... ούτε να σε δω στα μάτια μου...εσένα που δεν είσαι Βαρδινογιάννης ή Αλαφούζος να δέχεσαι να σε γαμάνε!!!

ΥΓ. Όποιος παίκτης ήρθε στον Παναθηναϊκό έχοντας παίξει νωρίτερα στους γαύρους, τίμησε τη φανέλα με το τριφύλλι με το παραπάνω..... Προδοσίες υπ έστησε ο Σύλλογος και ο κόσμος του, από μουνόπανα που φιλούσαν αυτήν τη φανέλα, με σκοπό ένα καλύτερο συμβόλαιο (ονόματα και διευθύνσεις δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε).

ΥΓ1. Το παραπάνω κείμενο ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ τον απλό φίλαθλο του Παναθηναϊκού που έχει δικαίωμά να εκφράζει ελεύθερα την άποψή αν θέλει ή δεν θέλει έναν παίκτη.....ΑΦΟΡΑ αυτούς που νομίζουν πως η άποψή τους είναι νόμος και μπορούν με τον "τσαμπουκά" να επιτρέψουν ή να εμποδίσουν μια μεταγραφή. Σέβομαι απεριόριστα τον κάθε φίλο της ομάδας, που μπορεί να μην θέλει τον Μπορούση και απλά το εκφράζει. 

Αλέξανδρος




 
Top