Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, δεν έχω καμιά διάθεση να χαλάσω το εορταστικό κλίμα που επικρατεί στον Σύλλογο (γιατί άραγε?), αλλά ότι έχει σχέση με τις Ακαδημίες μας, με "τσιτώνει". 

Δεν θα καθίσω να γράψω "καταγγελτικό" κείμενο, το κάνω εδώ και 5 χρόνια και κουράστηκα, θα σας μεταφέρω όμως την μαρτυρία ενός φίλου του Παναθηναϊκού, για να καταλάβετε πόσο έχουν μικρύνει τον Σύλλογο οι κηφήνες που τον διοικούν!!!

Nik68

"Σας καταθέτω κάποια γεγονότα και περιστατικά τα οποία πληροφορήθηκα από κάποιους γνωστούς που πήγαν τα παιδιά τους στο Κορωπί να δοκιμαστούν. Τα παιδιά ήταν ηλικίας 10-12-14 ετών και όπως κάθε παιδί σε αυτή την ηλικία, ονειρεύεται να παίξει στην ομάδα που υποστηρίζει. 

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει και πως ήταν ικανά ή έπρεπε ο Παναθηναϊκός να τα κρατήσει σώνει και καλά, λες και είναι το ίδρυμα "Κάνε μια ευχή".....  αλλά θα έπρεπε τουλάχιστον να φροντίσουν οι άνθρωποι που έχει επιλέξει να έρχονται σε επαφή με τα παιδάκια, να μην τα χάσουν από οπαδούς μας!!!

Και κύριοι, όταν πάει ένα παιδάκι να δοκιμαστεί στην ομάδα της καρδιάς του και αποτυγχάνει στα τεστ, η απογοήτευση είναι μεγάλη..... και αυτό που μπορεί να την μετριάσει είναι ένας καλός λόγος, ένα δώρο από την ομάδα που αγαπάει, ένα "δεν πειράζει" την επόμενη φορά θα είσαι καλύτερος.  

Ξέρετε τι έκαναν οι Αθεόφοβοι που διαχειρίζονται αυτές τις παιδικές καρδιές? Μετά την απογοήτευση της απόρριψης, απαίτησαν από τα παιδάκια να βγάλουν και να επιστρέψουν πίσω τις στολές που φόρεσαν με καμάρι........ Δεν τους τις χάρισαν ως ενθύμιο της συμμετοχής τους στα δοκιμαστικά των ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Μιλάμε για μακό στολές..... των 10 ευρώ κόστους!!!

Αλλά υπάρχει εξήγηση που δεν χάρισαν στα παιδάκια τις στολές, γιατί το επόμενο περιστατικό που μου διηγήθηκαν, είναι ακόμα χειρότερο!!! 

Μπαμπάς οπαδός του Παναθηναϊκού πήγε το παιδί του στο Κορωπί (ηλικίας 11 ετών) για να δοκιμαστεί και πήρε την απάντηση ότι δεν μπορούν να το δεχθούν εκείνη την ημέρα γιατί οι στολές που είχαν στην διάθεσή τους, είχαν εξαντληθεί!!!

Νιώθετε μωρέ? Ο Παναθηναϊκός που σπατάλησε 200 εκατομμύρια ευρώ σε 2 χρόνια, δεν έχει χιλιάδες στολές μακό προπόνησης, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις Ακαδημίες του. Να δώσει χαρά στα μικρά παιδιά, που παρά τα πέτρινα χρόνια που διάγουμε, γίνονται Παναθηναϊκοί, έχοντας επιπλέον να αντιμετωπίσουν τον χλευασμό των συμμαθητών τους.... 

Που στο διάολο είναι αυτή η μεγάλη εταιρεία PUMA να καλύψει τις ανάγκες, που έχει αδυναμία να καλύψει ο φτωχός Αλαφούζος?  

Το ακόμα πιο αστείο της υπόθεσης είναι, πως ο Πατέρας πήγε το παιδάκι του στις Ακαδημίες του Πανιώνιου (ξέρετε αυτού που δεν κατάφερε για τρίτη, τέταρτη χρονιά να αδειοδοτηθεί λόγω χρεών) και η συμπεριφορά των εκεί ανθρώπων ήταν: 1) να το δεχτούν να προπονηθεί, 2) να του κάνουν εργομετρικά, 3) να του δώσουν πρόγραμμα διατροφής και 4) να του δώσουν πρόγραμμα εκγύμνασης για το καλοκαίρι. 

Αλήθεια πιστεύετε κάποιοι πως υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ?" 



 
Top