Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, ανεξαρτήτως αν σε κάποιους από εμάς δεν είναι "ευχάριστο" να βλέπουμε τον Παναθηναϊκό να αγωνίζεται εντός έδρας με τρία στόπερ και ειδικά απέναντι σε αντιπάλους του μεγέθους των Ιωαννίνων, το γεγονός πως αγωνιστικά (με εξαίρεση το παιχνίδι με τον Άγιαξ) τα έχουμε πάει καλά, δεν αλλάζει.

Τόσο η πρόκριση στους ομίλους του Europa League (σε έναν όμιλο που ακόμα και μετά την ήττα από τον Άγιαξ αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για πρόκριση), όσο και το "δύο στα δύο" στο πρωτάθλημα με 7-0 γκολ, λειτουργούν αποτρεπτικά στην εκδήλωση έντονης κριτικής και γκρίνιας.

Αυτό όμως, δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει μία υποβόσκουσα δυσαρέσκεια, που με το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα θα αποκαλυφθεί και αποδέκτης αυτής, θα είναι αποκλειστικά ο Στραματσόνι..... ακόμα και από αυτούς που έχουν προτάξει τα στήθια τους (πένες τους) προκειμένου πολλές φορές να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Πότε φταίει ο Μέστο, πότε ο Στιλ, πότε ο Βιγιαφάνες, πότε ο Γουακάσο, πότε όλοι........ πλην του Ιταλού που ξαφνικά μάγεψε τους πάντες..... ακόμα και αυτούς που έθεταν τον Μάη ως προϋπόθεση για να έχει ελπίδες ο Παναθηναϊκός για κάτι καλύτερο, την απόλυσή του. Βέβαια η στάση των συγκεκριμένων δημοσιογράφων-επαγγελματιών σχολιαστών, από την ώρα που πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από τον Αλαφούζο, είναι η αναμενόμενη......άλλωστε σε τι διαφώνησαν με τον Αλαφούζο πέντε χρόνια τώρα?

Εδώ σε μια χρονιά που είπαμε πως επιτέλους θα ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο (γιατί έχουμε κανονικούς ποδοσφαιριστές και δεν χρειάζεται να αποπροσανατολίζουμε τον κόσμο, με μια ανακοίνωση στον ορισμό του διαιτητή, ένα tweet κατά τη διάρκεια του αγώνα και άλλη μια ανακοίνωση με τη λήξη του παιχνιδιού), έρχεται ένα άσχετο tweet για τον Μαζουακού της Γουέστ Χαμ και μια ανακοίνωση για το παιχνίδι Ηρακλή-Ολυμπιακού, χωρίς να έχει βγάλει ανακοίνωση καν ο ίδιος ο "θιγόμενος" Ηρακλής, ο οποίος πιθανότατα να ντράπηκε για την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του..... και είπε "δεν γαμιέται τι να πούμε για 2-3 κίτρινες που δεν δόθηκαν και 2-3 ανάποδα φάουλ......."


Και ποιο το αποτέλεσμα των συγκεκριμένων ανακοινώσεων? Το απόλυτο τίποτα. Η επιτομή της γραφικότητας. Η χρυσή ευκαιρία που έψαχναν οι κατηγορούμενοι για την σύσταση της εγκληματικής οργάνωσης, να ξεκινήσουν μια άνευ προηγουμένου αήθη επίθεση -σε συνδυασμό με προβοκατόρικες ενέργειες που επιδιώκουν να χρεώσουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού- προφασιζόμενοι τα "θύματα", ώστε να συσπειρώσουν τον κόσμο τους, που επιδεικτικά τους γύρισε την πλάτη στον πρώτο εντός έδρας αγώνα τους παρά την ικετική πρόσκλησή του να διαμαρτυρηθεί για τον "άδικα κατατρεγμένο" Πρόεδρο.

Βρε άστον στην γωνία......... που του δίνεις χώρο να ανασάνει. Δεν βλέπεις που είναι έτοιμος για νοκ αουτ και περιμένει το δικό σου λάθος, μπας και την γλιτώσει? Δηλαδή οι άλλοι συνδιεκδικητές είναι μαλάκες που δεν ασχολήθηκαν και εσύ ο πονηρός ή ο βλάκας? 


Και εκφράζω το ρητορικό ερώτημα..... πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος, που ενώ έχει τον αντίπαλο κολλημένο στη γωνία, τον αφήνει να ξαναμπεί στο κέντρο? Πολύ θα απαντήσω..... Μα περισσότερο ηλίθιος και από τον ίδιο "αθλητή" που άφησε τον άλλον να βγει από τη γωνία, είναι ο δήθεν υποστηρικτής του στην κερκίδα, που τον επιβραβεύει και τον συμβουλεύει να το κάνει σε κάθε φάση!!!!

Κύριοι, όσο και αν κάναμε κάποια βήματα προς τα εμπρός αγωνιστικά, διοικητικά μείναμε στα ίδια.... οι άνθρωποι δεν είναι απλά άσχετοι, αλλά και επικίνδυνοι για τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού. Δεν προλαβαίνουν να γεμίσουν την καρδάρα με το γάλα, της ρίχνουν μια και το χύνουν..... και φτου και απ' την αρχή.

Η πρεμούρα τους να ικανοποιήσουν ένα πελατειακό κοινό που αρέσκεται στις εξωγηπεδικές κόντρες, έχουν αναγάγει την διοίκηση μιας ΑΕ σε ξεκατίνιασμα. Ευτυχώς -και μπράβο στον Αλαφούζο για την σημαντική συμβολή του- η εγκληματική οργάνωση έχει πάρει τον δρόμο για το δικαστήριο και την φυλακή...... άρα κατ εμένα, ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται τίποτα από όλα αυτά, που τον αποσπούν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του.

ΥΓ1. Όταν έφευγε ο Καπίνο, στο blog που ήμουν τότε, είχα γράψει πως θα καταλήξει στον Ολυμπιακό και επιβεβαιώθηκα, Το ίδιο είχα γράψει και όταν έφυγε ο Ρισβάνης και όπως φαίνεται επίσης θα επιβεβαιωθώ..... Δεν θυμάμαι ποτέ άλλοτε να είχαμε χαρίσει 2 νέους και ταλαντούχους παίκτες στους απέναντι..... Για αυτό επιμένω πως οι άνθρωποι εκτός από άσχετοι, είναι και επικίνδυνοι για τα συμφέροντα του Παναθηναϊκού.

ΥΓ2. Αντιδράσεις έχουν "βαλτώσει" την υπόθεση επιστροφής των Ακαδημιών στην Παιανία, αλλά είναι τέτοια η επιμονή των Σίλβα-Σαμαρά, που θα είναι έκπληξη να μην πραγματοποιηθεί. Εξάλλου η συγκατοίκηση με το Βαρδινογιαννέϊκο, πρέπει σιγά-σιγά να αρχίσει να μπαίνει στο μυαλό όλων. 

ΥΓ3. Μεγάλη επιτυχία της διοίκησης να ανανεώσει όπως φαίνεται το συμβόλαιο του Μάρκους Μπεργκ..... αν και κατά τη γνώμη μου, θα έπρεπε πρώτα να έχουν αγοράσει το 35% που ανήκει στο Αμβούργο και μετά να κάνουν τις όποιες διαπραγματεύσεις. Η ρήτρα που φαίνεται να μπαίνει στο συμβόλαιο του Σουηδού είναι της τάξης των 7,6 εκατομμυρίων ευρώ, που σημαίνει πως αν βρεθεί ομάδα να την πληρώσει ο Παναθηναϊκός θα καρπωθεί κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ και το Αμβούργο 3..... Ε δεν νομίζω σε αυτή τη φάση να ζήταγε το Αμβούργο περισσότερα από 1,5 εκατομμύρια ευρώ για το 35%. 

ΥΓ4. Το νέο ανέκδοτο...... Πρότυπο Έλληνα ο Αντώνης Ρέμος, φασίστας ο Σφακιανάκης.... όπως το επενδυτής ο Βγενόπουλος, τσιγκούνηδες οι Βαρδινογιάννηδες. 


Αλέξανδρος




 
Top