Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, αν και όλοι μα όλοι οι δημοσιογράφοι του Παναθηναϊκού έχουν ριχτεί στην "μάχη" να καθησυχάσουν και να διαβεβαιώσουν τους λίγους "πελάτες" του Αλαφούζου, πως η μετακόμιση στην Παιανία είναι προσωρινή και πως πιθανότατα μετακομίσουν μόνο οι Ακαδημίες, αφού τα έργα "τρέχουν" στο Απήλιον, εγώ ως φίλαθλος θα απευθυνθώ στους Παναθηναϊκούς παντός καιρού και διοικήσεων και θα σταθώ στην συμπεριφορά του Καπετάνιου. 

Πριν 4 χρόνια περίπου και ενώ ΚΑΙ η διοίκηση Αλαφούζου απολάμβανε τα οφέλη της Παιανίας ΔΩΡΕΑΝ (όπως και η διοίκηση της Πολυμετοχικότητας), οι ύβρεις προς το πρόσωπο του Καπετάνιου και της οικογενείας του από τους απελευθερωτές της μιζέριας των νικών επί ευρωπαϊκών μεγαθηρίων, συνεχίζονταν με κάθε ευκαιρία, χωρίς η ευεργετηθείσα διοίκηση Αλαφούζου τις καταδικάσει, έστω και για τα μάτια του κόσμου. 

Αυτό εξόργισε τον Καπετάνιο και διαμήνυσε στην διοίκηση, πως όταν λήξει το συμβόλαιο της ΔΩΡΕΑΝ παραχώρησης της Παιανίας, αν επιθυμεί να παραμείνει σε αυτή θα πρέπει να έρθουν να κουβεντιάσουν για το χρηματικό αντίτιμο. 

Γενικότερα αλλά ιδιαίτερα εκείνη την περίοδο, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε αλλεργία στην λέξη "πλήρωσε" και έτσι απευθύνθηκε στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ώστε να πείσει τον θείο του να μην αξιώσει χρήματα. Ο Γιάννης το έκανε, αλλά ο Καπετάνιος ήταν ανένδοτος "Δεν δίνω εγώ τσάμπα την περιουσία μου, σε αυτούς που ανέχονται να με βρίζει ένα τσούρμο αληταράδες"..... 



Έτσι ο Αλαφούζος μέσω του Παναγόπουλου πήγε να διαπραγματευτεί με τον Καπετάνιο, ο οποίος τους δήλωσε πως δεν έχει γνώση πόσο θα μπορούσε να ενοικιάσει την Παιανία γιατί ουδέποτε μέχρι και εκείνη τη στιγμή του χρειάστηκε να μάθει, έτσι τους πρότεινε να βάλουν έναν δικό τους μεσίτη, να κοστολογήσει το ενοίκιο και να επιστρέψουν να το συζητήσουν. 

Όντως η ΠΑΕ απευθύνθηκε σε μεσίτη, ο οποίος είπε πως το τίμημα θα πρέπει να κυμαίνεται από 1,6 έως 1,8 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Το μεταβίβασαν στον Καπετάνιο και τους είπε "Αφού είπε 1,8 ο μεσίτης, εγώ σας την δίνω με 1,2 το χρόνο και τις 150.000 ευρώ θα τις κλείσουμε με εισιτήρια διαρκείας των 3.000 ευρώ". Μετά από αυτή την εξήγηση του Καπετάνιου, αποχώρησε ο Παναγόπουλος με σκοπό να ενημερώσει τον Αλαφούζο, ώστε να απαντήσουν θετικά ή αρνητικά. 

Πριν καν δώσουν την απάντησή τους στον Καπετάνιο, βρέθηκαν με τον Τσακίρη, διαπραγματεύτηκαν την αγορά του Απήλιον και τυπικά συμφώνησαν με την ΠΑΕ να πρέπει να καταβάλει τους μήνες, Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Δεκέμβριο και Γενάρη του επόμενου έτους, κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ (μαζί με τα επιπλέον 50 στρέμματα), εκ των οποίων τα 700.000 ευρώ θα πήγαιναν στον Πανιώνιο (συν ένα ποσό από την πώληση και των υπόλοιπων 50 στρεμμάτων). 

Έχοντας λοιπόν ήδη μια συμφωνία στη φαρέτρα τους, πήγαν στον Καπετάνιο για μια επικοινωνιακή και ουσιαστική ρήξη, που θα ικανοποιούσε τους υβριστές του Καπετάνιο και ταυτόχρονα πελάτες του Αλαφούζου. Σε αυτή τη συνάντηση είπαν "Εντάξει για τα 1,05 εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν έχουμε να δώσουμε προκαταβολές, ούτε μπορούμε να δεσμευτούμε σε συγκεκριμένες ημερομηνίες".... προσέξτε την πουστιά τους, με τον Τσακίρη είχαν συμφωνήσει να δώσουν 1,5 εκατομμύριο σε 8 μήνες (!!!) για την Παιανία δεν είχαν σεντς...... Εκεί ο Καπετάνιος απάντησε "Δεν σας ζήτησα προκαταβολή, μια εγγύηση θέλω από τον κύριο Αλαφούζο, πως του χρόνου τέτοια εποχή, θα έχω πάρει το ενοίκιο"..... του απάντησαν πως δεν μπορεί να εγγυηθεί ο Αλαφούζος και αποχώρησαν, ανακοινώνοντας μετά από ώρες την αγορά του Απήλιον.

Και μέχρι εκεί όλα καλά.... στην τελική θα μπορούσε κάποιος να επικαλεστεί "επιχειρηματικοί ελιγμοί", με σκοπό το συμφέρον της ΠΑΕ..... αλλά δεν έμειναν εκεί οι ανιστόρητοι και χτεσινοί πουθενάδες (σε ότι έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό)..... με την ανακοίνωση της "αγοράς" του Απήλιον, άνοιξαν το στόμα τους (που περισσότερο έμοιαζε με οχετός) και εξαπέλυσαν μια αήθη επίθεση τόσο στον Καπετάνιο, όσο και στο προπονητικό κέντρο που φιλοξένησε τον Παναθηναϊκό για 30 ολόκληρα χρόνια!!!

Εκεί ξεχείλισε το ποτήρι για τον Καπετάνιο, ο οποίος αυτομάτως με επιστολή ενημέρωσε την ΠΑΕ πως θα στείλει μια επιτροπή να γίνει η καταγραφή των αντικειμένων που βρίσκονται στο προπονητικό κέντρο, ώστε την 1η Ιουλίου που θα αποχωρήσει ο Παναθηναϊκός να πάρει όσα του ανήκουν. Όντως η ΠΑΕ συνεργάστηκε με τους ανθρώπους του Καπετάνιου και κατέγραψαν τα πάντα. 

Και ενώ έχουν γίνει ΟΛΑ ΑΥΤΑ και είναι ενήμερη η ΠΑΕ από τις αρχές Ιούνη πως την 1η Ιουλίου θα πρέπει να αποχαιρετήσει την Παιανία, δεν φροντίζουν οι άνθρωποι της  να προετοιμάσουν το "ιδιόκτητο" Απήλιον, παρά έχουν βάλει τα δημοσιογραφικά γιουσουφάκια να γράφουν με στόμφο πως "ο Παναθηναϊκός έχει δικαίωμα να μείνει στην Παιανία ακόμα και μέχρι τον Δεκέμβριο, χωρίς να πάρει άδεια από κανέναν". 

Τους έγραφα τότε, τρέξτε τα έργα βελτίωσης στο Απήλιον γιατί δεν θα έχει η ομάδα να προπονηθεί..... Στα αρχίδια τους, το ίδιο ποίημα "Θα μείνουμε στην Παιανία, όσο γουστάρουμε".... μέχρι που ήρθε η ημέρα να επιστρέψει η ομάδα από το εξωτερικό και το Απήλιον ήταν εργοτάξιο και η Παιανία κλειδαμπαρωμένη, αναγκάζοντας την ομάδα να πάει 10 μέρες "τουρισμό" στην Ολλανδία εκτός προγράμματος να δίνει φιλικά. 

Εκεί άρχισε άλλος ένας κύκλος ύβρεων και συκοφαντιών, δεν έφτανε που έφυγαν βράδυ από την Παιανία ξηλώνοντας μέχρι και πλακάκια, παίρνοντας ακόμα και καφετιέρες του γαλλικού, αφήνοντας απλήρωτα ρεύμα και νερό, έβαλαν πάλι τους πρόθυμους συκοφάντες υπαλλήλους τους, να γράφουν πότε πως ο Καπετάνιος τους έδιωξε γιατί έχει πουλήσει την Παιανία στον Σαρρή και πότε πως την πούλησε στον Μελισσανίδη....ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΑΛΗΤΕΙΕΣ ΟΛΚΗΣ!!!!

Και όμως κύριοι, σήμερα που οι προπονητές τα έχουν δει όλα με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Απήλιον (αυτές που έχουν ψύξη στο πάτωμα και πισίνα, που την έκανε λαχανόκηπο ο αναμορφωτής Αλαφούζος), που δεν προλαβαίνουν να μετράνε τραυματίες, που οι Ακαδημίες στην καλύτερη χρονιά τους δεν έχουν που να προπονηθούν.... ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΑΝ σε αυτόν που έβριζαν χυδαία και κορόιδευαν με μαϊμού διαπραγματεύσεις να τους εξυπηρετήσει..... και όχι δεν τους έδιωξε, αλλά συμφώνησε, αποδεικνύοντας πως είναι περισσότερο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, από το κάθε τσουτσέκι που τον έβριζε ή συνεχίζει να τον βρίζει!!!!

Γιατί ΝΑΙ κύριοι, υπάρχουν ακόμα ηλίθιοι, που παρότι τους λένε οι Σίλβα, Στραματσόνι, Σαμαράς, Σαραβάκος, πως το Απήλιον δεν μας επιτρέπει να δουλέψουμε όπως πρέπει, επιμένουν να μην θέλουν να επιστρέψουμε στην Παιανία, ΑΚΟΜΑ και αν κάνουν αγώνα οι ΑΡΔ να τους πείσουν πως θα είναι για λίγο διάστημα......



..........δηλαδή σύμφωνα με τα γιουσουφάκια, θα πάμε στην Παιανία, θα επιμεληθεί ο άλλος τις εγκαταστάσεις για να θυμίσουν την Παιανία που όλοι οι παίκτες αγάπησαν, για να πάμε μόλις για ένα τρίμηνο και παράλληλα όσα δεν έκανε ο Αλαφούζος από το 2013 μέχρι σήμερα στο Απήλιον, θα τα κάνει σε ένα τρίμηνο για να επιστρέψουμε!!! Γίνονται αυτά ρε τρόμπες, που παίρνετε και μισθό για να τα γράφετε? 

Άπαξ και η ομάδα συμφώνησε να πάει στην Παιανία, δεν υπάρχει περίπτωση να μην την βρει εκεί το καλοκαίρι..... και αν όντως μπορεί να βελτιωθεί το Απήλιον (στα λινκ που σας παραθέτω στο τέλος του κειμένου θα δείτε κάποια αντικειμενικά προβλήματα που υπάρχουν), τότε ναι θα επιστρέψει.

Σε άλλη περίπτωση, βλέπω να επαληθεύεται ο Τσακίρης που είπε για το Απήλιον "Υποτίθεται πως το έχω πουλήσει στον Παναθηναϊκό" και να του μένει αμανάτι, έχοντας εισπράξει βέβαια ένα σοβαρό ποσό για αυτά τα 3 χρόνια, με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει την επόμενη κίνησή του. 

Για μένα η ιδανική θα ήταν, να βρεθεί μια φόρμουλα ανάλογη με αυτή του Απήλιον και να γίνει δική του η Παιανία, δηλαδή το ποσό που θα δίνει κάθε χρόνο, να υπολογίζεται ως δόση αγοράς.... ΕΚΕΊ θα μπορούμε να φιλοξενούμε 50 παιδιά και δεν θα χάνουμε μία-μία τις συνεργαζόμενες Ακαδημίες της Περιφέρειας, επειδή ακόμα και αν ξεχωρίσει ένα παιδί, δεν μπορεί να στεγαστεί στην Αθήνα. 



Οι εγκαταστάσεις:

* Ξενοδοχείο με 27 δίκλινα δωμάτια, χώροι εστίασης, bar, TV room, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα αποκατάστασης, σάουνα, αίθουσα ψυχαγωγίας και ανάπαυσης, αποθηκευτικοί χώροι και αίθουσα συνεδρίων. 

* Tρία φωτιζόμενα γήπεδα ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα.

* Τρία φωτιζόμενα γήπεδα με τεχνητό τάπητα για ειδική προετοιμασία.

* Πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ιατρεία, αίθουσες φυσιοθεραπείας αποδυτήρια για την 

  επαγγελματική ομάδα και την Aκαδημία.

* Γραφεία

* Μουσείο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός



Μιας και επανήλθε το ζήτημα του προπονητικού, όσοι είστε νέοι αναγνώστες του site, ρίξε μια ματιά σε δύο παλιότερα κείμενα.





Αλέξανδρος 


 
Top