Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Την τέταρτη νίκη του σε τέσσερις αγώνες στην Α1 βόλεϊ γυναικών σημείωσε ο Παναθηναϊκός που επικράτησε 3-0 του Αίαντα στο κλειστό του Μετς.

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη έχει ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν αφού όχι μόνο δεν έχει βαθμολογική απώλεια αλλά δεν έχει χάσει ακόμη σετ. Για τις «πράσινες» την επανεμφάνισή της στους αγωνιστικούς χώρους έκανε η Πένυ Ρόγκα, μετά τον τραυματισμό που είχε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχες κυριάρχησαν εύκολα στο πρώτο σετ. Στα υπόλοιπα δύο, ο Αίαντας έδειξε ανταγωνιστικός  μέχρι το β’ τεχνικό τάιμ άουτ (16-16 ήταν το σκορ στο β’ σετ, 18-16 στο γ’) χωρίς όμως να έχει και την ανάλογη συνέχεια.

Η γνώμη του πάγκου

Δημήτρης Καζάζης: «Στόχος του αγώνα ήταν να πάρουμε το τρίποντο και να χρησιμοποιήσουμε όλες τις αθλήτριες που είχαμε στη διάθεσή μας. Είμαι ευχαριστημένος γιατί αυτό το καταφέραμε. Αυτή την περίοδο που έχουμε πιο βατούς αντιπάλους βλέπουμε κάθε παιχνίδι με σοβαρότητα και προετοιμαζόμαστε για τα πιο δύσκολα».

Ηλίας Ζωλασταθιάδης: «Είναι απορίας άξιο, τι μυαλά κουβαλάνε κάποιοι άνθρωποι. Κάποιες ενέργειες δείχνουν ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στο άθλημα. Εύχομαι να βρεθεί κάποιος και να μας σώσει, αλλιώς θα βλέπουμε την Ευρώπη από άλλο πλανήτη».

Τα σετ: 25-14, 25-19, 25-19

Παναθηναϊκός (Καζάζης): Χρυσομάλλη, Κωνσταντινίδου, Πολ, Μερτέκη, Ρίτσι, Φιλντ, Ρόγκα -λ / Λαγουδάκη -λ, Καββαδία, Παπαδοπούλου, Καρπουζά

Αίαντας (Ζωλασταθιάδης): Αποστολίδου, Τζούριτς, Κλίβελαντ, Βλάχου, Κούση, Κλέπκου, Γεωργιάδου -λ / Ανδρονικίδου, Ξανθοπούλου


 
Top