Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, ένα γκολ στο 90 φεύγα του Λούκας Βιαγιαφάνιες γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από άλλη μία εξευτελιστική ήττα, από τον αξιόμαχο Πανιώνιο, σε ένα γήπεδο που έχουμε να κερδίσουμε από το 2012, όσο δηλαδή έπαιζαν ακόμα τα "κατάλοιπα" του Βαρδινογιαννισμού (Λουκάς Βύντρα).

Αυτό το αποτέλεσμα έχει διχάσει τον οργανωμένο κόσμο του τριφυλλιού που στηρίζει τον Γιάννη Αλαφούζο (που έχει καταφέρει να σπάσει κάθε αρνητικό ρεκόρ σε μόλις 5 χρόνια), αφού με ήττα είχαν προγραμματίσει επίσκεψη στο Απήλιον ώστε να εξωθήσουν σε παραίτηση τον Στραματσόνι να γλιτώσει και την αποζημίωση το "αφεντικό"...........

..........ενώ σε περίπτωση νίκης και μάλιστα με ανατροπή είχαν ετοιμαστεί για απόβαση στην Ομόνοια, εκεί που συνήθως πανηγυρίζαμε εμείς οι "νοσταλγοί" κάτι προκρίσεις στους "4" της Ευρώπης για το ποδόσφαιρο ή κάποιο από τα "6" ευρωπαϊκά τρόπαια της κακής οικογένειας Γιαννακόπουλου, που έφερε τον Μπουρούση, έβαλε χορηγό, προσέλαβε τον Κωστόπουλο, ψήφισε λευκό στις εκλογές για εφορευτική επιτροπή της ΕΠΟ....και τους "έκοψε"το γήπεδο!!!

Το τι κλαπαρχιδιά είχαμε διαβάσει πριν ξεκινήσει το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη με αφορμή την γκέλα των απόγονων του Στόλου, δεν περιγράφεται. Οι κολαούζοι είχαν αρχίσει το γνωστό παραμύθι, περί πρωταθλήματος, άνετης νίκης, αντεπίθεσης και όλα αυτά που λένε κάθε φορά, προκειμένου να πείσουν κάναν αδαή να του πάρουν το 50ευρω!!! 

Βέβαια οι κολαούζοι, ακόμα και αν έμενε το 1-0 έτοιμο το είχαν το σανό..... "Κέρδος ο Ο. Βλαχοδήμος", "Ήμασταν Άτυχοι", "Στο 13ο λεπτό δόθηκε ανάποδο αράουτ κοντά στην περιοχή του Πανιωνίου".....και άλλα πολλά, τα οποία μας έχουν συνηθίσει 5 χρόνια τώρα. Η ομάδα έχανε δίκαια και υποχρεούταν να κερδίζει και την διαιτησία, μόνο όσο διοικούσε ο Τζίγγερ και δεν βόλευε δημοσιογράφους σε 2-3 sites να λιγδώνουν τα άντερά τους ή οπαδούς σε διάφορες δουλίτσες.

Κάτι σαν αυτό του υπαλλήλου....



Έτσι έχει η κατάσταση σήμερα, ο Παναθηναϊκός είναι όμηρος μιας κλίκας μισθοφόρων δημοσιογράφων-οπαδών και ανιστόρητων 16χρονων που ως πρόβατα ακολουθούν τους τσοπάνηδες, αφού δεν έχουν ζήσει τίποτα από όλα αυτά τα μεγαλεία που ζήσαμε εμείς οι μεγαλύτεροι και μας κάνουν να μην ανεχόμαστε αυτή την παρακμή. 

Για να ανατραπεί όλη αυτή η κατάσταση, μία είναι η λύση (μιας και δεν υπάρχει κάποιος ισχυρός επενδυτής να πάρει την ομάδα και να τους απαγορέψει κάθε ενασχόληση με αυτήν)......να βγει το αρσενικό αντισυλληπτικό, να πάρουν όλοι αυτοί οι ξεφτίλες, ώστε να εξαφανιστεί η ράτσα τους..... και σε 50-60 χρόνια, μπορεί να μην ζούμε εμείς, αλλά τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας, θα δουν έναν άλλον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!!! 

Ο Ιταλός επιβράβευσε τους παίκτες για την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο και είπε την παπαριά που μας έχουν πει όλοι οι τυχάρπαστοι προπονητές που έφερε ο Αλαφούζος "Το θετικό είναι που δεν χάσαμε".... είτε παίζουμε με την Μπαρτσελόνα, είτε με τον Αστέρα Μαγούλας!!! 

Ο χειρότερος Ολυμπιακός της 7ετίας Βαγγέλα, έχει χάσει 5 βαθμούς από τους δύο νεοφώτιστους (Κέρκυρα, Λάρισα) και όμως συνεχίζει να προηγείται με 7 βαθμούς.....έχοντας παίξει και με τους 3 λεγόμενους συνδιεκδικητές....Έχει περάσει έστω και με το ζόρι στην επόμενη φάση του Europa League, πληρώνει τους παίκτες στην ώρα του και εμείς περιμένουμε μια "γκέλα" από τον Ιταλό, να παραιτηθεί ώστε να μην του δώσουμε αποζημίωση και να εξαπατήσουμε τον κόσμο μας, πως με τον νέο προπονητή ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

Τόσο πολύ τον έχουν μικρύνει τον Παναθηναϊκό μας κύριοι και όμως δεν ανοίγει ρουθούνι (όχι πως πρέπει να ανοίξει).....οι άλλοτε "επαναστάτες" έχουν λουφάξει μετρώντας τα λάφυρα της νίκης τους στο πόλεμο με τον Panathinaikos των Βαρδινογιάννηδων. 

Υ.Γ. Εννοείται πως για το παιχνίδι δεν θα γράψω τίποτα, ήταν άλλη μια εμφάνιση που θέλω να ξεχάσω σύντομα, αφού μόνο ντροπή και λύπη μου προκαλεί για το κατάντημα του Παναθηναϊκού μας. Απλά ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος, είχε πιο κλασικές ευκαιρίες, προηγήθηκε, αλλά στο 92 υπό τον πανικό να κρατήσει το σκορ, τελικώς ισοφαρίστηκε. Ίσως βέβαια για την ισοφάριση να ευθύνεται η επαναλαμβανόμενη έμπνευση του Στραματσόνι, να περνάει τον Ρινάλντι στον αγώνα κοντά στο 90 και αφού νωρίτερα έχουμε φάει γκολ. 

Απέραντο το δίκιο του προπονητή του Πανιωνίου:  «Ο Παναθηναϊκός πήρε βαθμό, εμείς χάσαμε δύο»

Αλέξανδρος



 
Top