Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, ευτυχώς ο Παναθηναϊκός διατήρησε το ενδιαφέρον στον σημερινό αγώνα με τον Προμηθέα μέχρι τέλους, γιατί δεν είχε τίποτα η πουστρο-τηλεόραση και πέρασε η ώρα μας!!!

Επίσης, λόγω της διακύμανσης του σκορ έπεσε πολύ γέλιο με κάποιους φίλους, που ωρύονταν λες και σήμερα παιζόταν όχι η πρωτιά στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος και το πλεονέκτημα έδρας στα play off, όχι το τρόπαιο της Euroleague, όχι το Διηπειρωτικό, αλλά το μέλλον της ομάδας χεχε!!!

Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν, η ομάδα μέσω ενός δύσκολου προγράμματος έβγαλε με επιτυχία την υποχρέωση που είχε στην Πάτρα και επιτέλους είδαμε και τον Παππά εντός παρκέ, για να μην στεναχωριούνται όσοι τους λείπει και φτιάχνουν με το μυαλό τους σενάρια. 

Κανένα σενάριο δεν υπάρχει, απλά με τον Τσάβι στον πάγκο ισχύει το "Και αν λέγεσαι Παππάς, με τα νερά μου θα πας" :P

Το συμπέρασμα που βγήκε από αυτό το παιχνίδι είναι το εξής: "Καλή ομάδα ο Προμηθέας, ίσως καλύτερη του συμπατριώτη του Απόλλων".....κανένα άλλο, όσο και αν τολμήσουν να ανακαλύψουν κάποιοι, να γεμίσουν τα site τους!!!

Το συγκεκριμένο παιχνίδι επίσης προσφέρεται για τρολάρισμα, έτσι επέλεξα την συγκεκριμένη επικεφαλίδα, η άλλη που είχα στο μυαλό μου ήταν "Τα έβγαλε τα λεφτά του ο Μπουρούσης και με το παραπάνω". 

Το ματς από τον Sport Fm:

Ο Προμηθέας έβαλε… δύσκολα εξ’ αρχής στον Παναθηναϊκό. Οι Πατρινοί ξεκίνησαν το ματς με ένα σερί 6-0, με τους Ρίβερς, Χαραλαμπόπουλο να ρίχνουν τη διαφορά στον έναν (6-5). Οι γηπεδούχοι είχαν μπει με τρομερή διάθεση στο παρκέ, έβγαζαν ενέργεια και εκμεταλλευόντουσαν την αστοχία των «πράσινων». Και με ένα επιμέρους 10-1 έφτασαν τη διαφορά ακόμη και σε διψήφιο αριθμό, ωστόσο οι Μπορούσης και Τζέιμς έκλεισαν την… κάνουλα στο τέλος της πρώτης περιόδου (19-16). 

Η συνέχεια ήταν ανάλογη με το πρώτο δεκάλεπτο. Οι γηπεδούχοι είχαν εξαιρετική εικόνα κρατούσαν έστω και με το ζόρι μια μικρή διαφορά και πήγαν στην ανάπαυλα προηγούμενοι με διαφορά επτά πόντων (40-33). Φαγέ και Γκίκας έκαναν πολύ καλό ματς και είχαν πάρει από το χέρι τον Προμηθέα, με τον Παναθηναϊκό να συνεχίζει να είναι άστοχος και χωρίς συγκέντρωση. 

Ο Προημηθέας συνέχιζε τον… χαβά του, ο Κίκι Κλαρκ είχε μπει και αυτός στην εξίσωση και σκόραρε συνεχώς, με τους Πατρινούς να μην αφήνουν τη διαφορά να πέσει κάτω από τους επτά πόντους. Μέχρι να μπει ο Νικός Παππάς στο παιχνίδι. Ο 25χρονος γκαρντ έπαιξε στα 13 τελευταία λεπτά (13:26 συγκεκριμένα) του αγώνα και έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Μάικ Τζέιμς, πήραν στις πλάτες τους τον Παναθηναϊκό, γλυτώνοντάς τον από μεγάλο κάζο.

Οι δυο τους, σκόραραν τους 24 από τους 28 τελευταίους πόντους του «τριφυλλιού» στο ματς, μετατρέποντας σε προσωπική παράσταση την αναμέτρηση και βάζοντας… στοπ στον Γκίκα, ο οποίος με τα «τρελά» του τρίποντα στο τέλος του ματς πήγε να κλέψει μόνος του το ροζ φύλλο αγώνα. 





 
Top