Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, αφού ο "επαναστάτης" έβαλε την ουρά στα σκέλια (δηλαδή κάνα ευρώ στην τσέπη) καταφέραμε και είδαμε τηλεοπτικά αυτό το άψυχο κουφάρι που περιφέρεται στα γήπεδα της Ελλάδας και μας εξευτελίζει, αφού δυστυχώς συνεχίζει να φέρει το τιμημένο όνομα του Παναθηναϊκού που αγαπήσαμε!!!

Ο Παναθηναϊκός του Γιώργου Βαρδινογιάννη, του Γκοχ, του Όσιμ, του Ρότσα, του Ζάετς, του Σαραβάκου, των χιλιάδων φιλάθλων στο γήεπδο.....κατάντησε να είναι το παναθηναϊκάκι του Αλαφούζου, του Φάμπρι, του Χλαπάτσα, του αρχηγού Ζέκα και των 300 πιστών του Λεωνίδα!!!

Μετά από αυτόν τον πρόλογο, σιγά μην καθίσω να αναλύσω το έκτρωμα ποδόσφαιρο που είδα, από παίκτες που προσβάλουν την φανέλας μας, φορώντας τη. Και πολύ νομίζω πως έχουμε ασχοληθεί όλα αυτά τα χρόνια, γνωρίζοντας εξαρχής το αρνητικό αποτέλεσμα.....ας ασχοληθούν περαιτέρω αυτοί που οικονομάν από την ενασχόλησή τους με το παναθηναϊκάκι του Αλαφούζου, πουλώντας φύκια για μεταξωτές κορδέλες στον κόσμου του γνήσιου Παναθηναϊκού!!

Μόνο τη σύνθεση θα αναρτήσω, έτσι για να θυμόμαστε ποιοι είναι αυτοί που γράφουν κάθε φορά και από μια μαύρη σελίδα στο βιβλίο της Ιστορίας του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ (76' Ρέις), Βιγιαφάνιες, Π. Βλαχοδήμος (65' Χατζηγιοβάννης), Μπουμάλ (58' Ρινάλντι), Μπεργκ. 


Τώρα για τα "κορόιδα" τι να πω? Δεν τους άρεσε που διοργάνωναν 10 και 20 εκδρομές τον χρόνο, που είχαν 6-7.000 οπαδούς στην κερκίδα τους.....ήθελαν να συνδιοικήσουν!!! Αλλά καλά σας το είχε πει ο άνιωθος, ο Παναθηναϊκός είναι μαραθώνιος, δεν είναι 100αρι!!!



"Επαναστάτησαν" για να πάρουν την ομάδα στα χέρια τους, με την πίστη πως θα τα κατάφερναν καλύτερα..... και τελικά το μόνο που κατάφεραν είναι να την ρεζιλέψουν και να είναι η χαρά του κάθε χωριού!!!

Τώρα να σας δω που θα πουλάτε εισιτήρια....δεν σας άρεσαν οι ευρωπαϊκές εκδρομές μέχρι τον Μάρτη, θέλατε τον Λαό στην εξουσία!!! Φάτε Λαό.....300 δεκαεξάχρονοι, που παρακαλάνε τους 3-4 πονηρούς τριάντα φεύγα να δώσουν 2-5 ευρώ προς ενίσχυση του "αγώνα" τους, αντί για εισιτήριο και να μπουν στο γήπεδο. 

Τελικά δεν πρέπει να φύγει ΠΟΤΕ ο Αλαφούζος.....αυτός σας αξίζει, όπως αξίζει και σε εμάς για την ηρεμία μας να μην ασχοληθούμε ξανά!!! Κλειστό club παλαμακατζήδων θέλατε......το φτιάξατε....χαρείτε το!!!


 
Top