Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση



Καλησπέρα κύριοι, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Εξάστερο μέσα στην Θεσσαλονίκη, την επικράτηση της ομάδας βόλεϊ αντρών στην Χαλκίδα, την νίκη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ επί του Κρόνου, ήρθε η ΤΡΙΤΗ ευρεία νίκη σε 3 αγωνιστικές ημέρες από την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, για να ολοκληρώσει ένα σούπερ Σάββατο!!!

Μια πεντάρα που τα τέσσερα τερμάτα της σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που είχε να γίνει από το 1994!!! Τότε κερδίζαμε στο ημίχρονο 4-1 τον Ιωνικό με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 5-2. 

Ο Κλωναρίδης ήταν αυτός που άνοιξε τον χορό των γκολ και ο Αλαφούζος κάθε αγωνιστική κλαίει τα όποια λεφτά έδωσε του Ιμπάρμπο, με εισήγηση του Στραματσόνι....την σκυτάλη πήραν με την σειρά Μπεργκ, Μολέντο, Εμποκού και Μπουμάλ διαμορφώνοντας το τελικό 0-5, που δεν πήρε μεγαλύτερη διάσταση λόγω μιας ανεξήγητης επίδειξης fair play, απέναντι στην ομάδα του Μποροθρήνου!!!

Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε για το παιχνίδι, είναι ξεκάθαρη η βελτίωση της ομάδας και βδομάδα με τη βδομάδα θα γίνεται ακόμα καλύτερη, με στόχο δυστυχώς την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια και την πρωτιά στα play off που θα μας οδηγήσει στους προκριματικούς του Champions League. 

Όσα κιτάπια και να κοιτάξουν κάποιοι, όπως και να τα παρουσιάσουν (ακούς Μήτσοοοοοοο?), επί περιόδου Ουζουνίδη ο Παναθηναϊκός έχει μεταμορφωθεί από ασχημόπαπο σε κύκνο...Ναι το ξέρω δεν είναι λόγος πανηγυρισμού, αλλά δεν μπορώ να μην τον ευχαριστήσω τόσο για τη οικονομία που μου έκανε αφού σταμάτησα να αγοράζω κολλύριο, όσο και που γλίτωσα στο παραπέντε τα ματάκια μου!!!

Είναι σχεδόν σίγουρο, πως οι κολαούζοι του Αλαφούζου θα εκμεταλλευτούν την σημερινή εμφάνιση και θα σας αραδιάσουν όσα σας αραδιάζουν κάθε φορά, προκειμένου να αμβλύνουν τις εντυπώσεις ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ  ΧΡΟΝΙΑ -την 5η συνεχόμενη στα 5 χρόνια ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ-......αλλά στα @@ σας.... η παραμονή του ανεκδιήγητου δεν έχει να κάνει με το αν παίζει καλά ή άσχημα η ομάδα, αλλά με την τσέπη του....και αυτή έχει αδειάσει προ πολλού!!! 

Τα υπόλοιπα σε λίγο από τον Sport Fm:

Μαζί, να έπαιρνες τον πιο αισιόδοξο φίλο του Παναθηναϊκού και τον πιο απαισιόδοξο του Αστέρα, και να τους έλεγες ότι θα συμβεί ΑΥΤΟ στο πρώτο ημίχρονο, θα σε περνούσαν, το λιγότερο, για τρελό… Τέτοιο ήταν, όμως και αυτό που έκανε το «τριφύλλι»: ΤΡΕΛΟ! Στο… μακράν, καλύτερο ξεκίνημά τους φέτος, οι «πράσινοι» ήταν, πραγματικά, καταιγιστικοί και μέχρι το 10’ είχαν προλάβει να «φτιάξουν» τέσσερις τελικές και να πετύχουν δύο γκολ!

Μετά την τεράστια ευκαιρία του Κλωναρίδη, στο 4’, λοιπόν, αλλά και το γυριστό του Μπεργκ, δευτερόλεπτα αργότερα, ακολούθησαν… κανονιές! Στο 7’, από την τρομερή πάσα του Μπουμάλ στην πλάτη της άμυνας, ο Κλωναρίδης βγήκε από δεξιά απέναντι στον Ντοναρούμα και με καταπληκτικό πλασέ, άνοιξε το σκορ για το «τριφύλλι», ενώ, στο 9’, σε φάση… καρμπόν, αλλά από αριστερά, ο Εμποκού «σέρβιρε» για τον Μπεργκ, με τον Σουηδό να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του! Ακόμη, ωστόσο, ήμασταν στη μέση…

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν σταμάτησε λεπτό να φωνάζει στους αμυντικούς του να συνεχίσουν να πιέζουν ψηλά στην άμυνα, την ώρα που η τετράδα Εμποκού-Μπουμάλ-Κλωναρίδη-Μπεργκ έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, πατώντας όποτε ήθελαν στην περιοχή του Ντοναρούμα, που κοιτούσε σαστισμένος την άμυνά του. Μεσολάβησε, πάντως, η ευκαιρία του Μανιά, στο 17’, για να έρθει, ωστόσο, νέο ξέσπασμα από τους φιλοξενούμενους.

Στο 30’, ο Μολέδο έκανε -από θέση οφσάιντ- με κεφαλιά το 3-0, μετά από μαεστρική εκτέλεση φάουλ του Εμποκού και στο 39’ ήταν, δικαίως, η ώρα του Κονγκολέζου εξτρέμ, ο οποίος, μετά από μπαλιά του Κουρμπέλη, νίκησε τον γκολκίπερ των Αρκάδων, διαμορφώνοντας, στο πρώτο 45λεπτο, το απίστευτο 4-0 για τον Παναθηναϊκό, απέναντι στον εκτός τόπου και χρόνου Αστέρα…

Όπως ήταν λογικό, ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο και ρόλο σε αυτό έπαιξε και η αναγκαστική αλλαγή του Εμποκού. Ακόμη και έτσι, όμως, οι «πράσινοι» δεν αντιμετώπιζαν προβλήματα. Ο Τσουκαλάς (και μόνο αυτός για τους γηπεδούχους) προσπαθούσε, με σουτ, να πετύχει κάτι καλό, ο Μάσα πήγε να «παστελώσει» γκολάρα από τη σέντρα, βλέποντας τον Βλαχοδήμο εκτός εστίας, για να ακολουθήσει, στο 68’, η μεγάλη ευκαιρία του Μπεργκ, μετά από πάσα (και) του Μολέδο, στην πλάτη της άμυνας. Το ψηλοκρεμαστό του Σουηδού, ωστόσο, πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Ντοναρούμα.

Από εκεί και πέρα, οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε παιχνίδι κέντρου, με πολλά λάθη εκατέρωθεν, αλλά, τελικά, είχε και... κερασάκι η νίκη του Παναθηναϊκού: Ο Μπουμάλ (σε μια φάση που ξεκινάει με τον Μπεργκ σε θέση οφσάιντ) έκανε το 5-0 και έφυγε «καρφί» στην αγκαλιά του Μαρίνου Ουζουνίδη!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αστέρας Τρίπολης (Δ. Ελευθερόπουλος): Ντοναρούμα, Δημούτσος, Χαμντανί (23’ Γκαϊντούτσικ), Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς, Καλτσάς, Μάσα (65’ Ιγκορ), Φαρίνια (46’ Τσιλιανίδης), Μανιάς.

Παναθηναϊκός (Μ. Ουζουνίδης): Οδ. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέδο, Χουλτ, Μπουμάλ, Ζέκα, Κουρμπέλης (81’ Ρέις), Εμποκού (46’ Π. Βλαχοδήμος), Κλωναρίδης (74’ Πίσπας), Μπεργκ.

Διαιτητής: Κομίνης

Γήπεδο: «Θ. Κολοκοτρώνης»




 
Top