Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, δεν έχω να γράψω κάτι για το παιχνίδι, συγχαρητήρια στα παιδιά για την απόδοσή τους στο πρώτο ημίχρονο, αν ήταν πιο εύστοχοι, ακόμα και με αυτές τις συνθήκες θα έπαιρναν την πρόκριση. 

Από τη στιγμή που ο μπαοκ των μόλις 2 επισκέψεων στην περιοχή μας έκανε το 2-0, ενώ εμείς ανά 5λεπτο πετάγαμε και μια ευκαιρία στα σκουπίδια, ο αποκλεισμός ήταν θέμα χρόνου. Οι παίκτες εκνευρισμένοι με τα σφυρίγματα του Κύζα, παράτησαν το παιχνίδι και ο Μαρίνος σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν μπόρεσε να αλλάξει την κατάσταση. 

Ανεξάρτητα λοιπόν από την εμετική διαιτησία, όταν έχεις να υπερασπιστείς ένα 2-0 και καταφέρνεις να φας 4 γκολ, είσαι ΜΙΚΡΗ ομάδα σε νοοτροπία και ρόστερ. Λυπάμαι τους 2-3 που ξεχωρίζουν και είναι καταδικασμένοι μένοντας στον Παναθηναϊκό να μη ζήσουν χαρά. Μακάρι να τους πουλήσιε ο κηφήνας, έτσι και αλλιώς του χρόνου μάχη με τον Πανιώνιο, ποιος θα τερματίσει πιο ψηλά στην βαθμολογία θα δίνουμε. 

Δυστυχώς, η μοίρα του Παναθηναϊκού όσο διοικείται από ανήμπορα ανθρωπάκια, είναι προδιαγραμμένη.....  Πλέον δεν υπάρχει καν η επιλογή "να φτιάξεις ομαδάρα να κερδίζεις τους διαιτητές και την παράγκα".....Οι Μέσι και Ρονάλντο να έρθουν παρέα, πρωτάθλημα δεν πρόκειται να πάρουμε ΠΟΤΕ!!!

Η παράγκα πλέον πήρε την μορφή της Λερναίας Ύδρας..... ένα κεφάλι κόβεις, 3 φυτρώνουν. Με ποιο να πρωτοπαλέψεις και να βγάλεις άκρη, ειδικά όταν έχεις για "στρατηλάτη", τον πιο ανίκανο και αδιάφορο ιδιοκτήτη της Σούπερ Λίγδας..... του οποίου το ενδιαφέρον επικεντρώνεται αποκλειστικά στα reality και όχι στον Παναθηναϊκό. 

Το ποιοι διέλυσαν τον Παναθηναϊκό είναι γνωστό και δεν έχει καμιά αξία να τους αναφέρω σήμερα, απλά τους περιμένω μετά από μια νέα 4αρα, να χρηματοδοτήσουν κάνα συλλαλητήριο όπως τότε και να μας απαλλάξουν από τον πραγματικά ανίκανο.....

Το ποδόσφαιρο έχει αναχθεί σε σπορ αλητείας..... και ο Παναθηναϊκός δεν είχε ποτέ σχέση με την αλητεία.... Ας διαλυθούμε να γλιτώσουμε την υγεία μας. 

ΥΓ. Μου αρέσει που ορισμένοι αναρωτιόμασταν. από που πηγάζει η σιγουριά για πρόκριση του καζανοκέφαλου υιού Σαββίδη.....από δέκα μεριές το είχαν δεμένο το σημερινό!!!

Καληνύχτα σας.....



 
Top