Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, δεν πιστεύω να θέλετε να ασχοληθώ σήμερα με τους πεταμένους βαθμούς στην Νέα Σμύρνη ή το συνονθύλευμα των τελευταίων 2 μηνών των Τσάβι Πασκουάλ και Δημήτρη Γιαννακόπουλου, όταν είναι θέσφατο πως οι μοίρες των Συλλόγων ορίζονται από αυτούς που θα τους διοικούν χρόνια και όχι από μια ήττα, ισοπαλία ή νίκη. 

Οι τελευταίες εξελίξεις μας οδηγούν στο συμπέρασμα πως στις 27/5 ή στην επαναληπτική ΓΣ σε περίπτωση μη απαρτίας, ο Δημήτρης Μπαλτάκος θα επανεκλέγει στη θέση του Προέδρου του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. 

"Άξια" θα έλεγα, ειδικά μετά την τελευταία χρηματοδότηση της νέας πινακίδας που θα κοσμεί την Λεωφόρο έχοντας προστεθεί και το όνομα του Θανάση δίπλα σε αυτό του Παύλου και ας χρειάστηκε να ξεφτιλίσει την προσφορά ενός αθεράπευτα ρομαντικού Παναθηναϊκού που έχει φύγει από τη ζωή και είχε κατασκευάσει την προηγούμενη.

Δεν έχει καμιά σημασία αν επί των ημερών του όχι απλά δεν κατέκτησε κάποιο ομαδικό τμήμα τίτλο, αλλά δεν έπαιξε καν σε τελικούς, δεν έχει καμιά σημασία που οι υπάλληλοι του Α.Ο. από 4 αυξήθηκαν στους 8 και παραμένουν απλήρωτοι από 3 έως 11 μήνες, δεν έχει καμιά σημασία που χρησιμοποιεί τον Σύλλογο σε πλήρη συνεργασία με την κυβέρνηση για να χτίσει πολιτική καριέρα ...... σημασία για αυτούς που ανεβοκατεβάζουν διοικήσεις σε Π.Α.Ε. και Α.Ο., έχει με ποιον αντιπαρατέθηκε και κέρδισε (όπως φαίνεται).

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος στάθηκε τυχερός που σε αυτή τη χρονική περίοδο βρέθηκε απέναντι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, όπως τυχερός στάθηκε και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος όταν βρέθηκε απέναντι στον Γιάννη Βαρδινογιάννη, γιατί είναι γνωστό εδώ και χρόνια πως "ο εχθρός του εχθρού μου, ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ"!!!

Αν οι σημερινοί "φίλοι" του κυρίου Μπαλτάκου (λέω σημερινοί γιατί αυτοί δεν πιάνονται φίλοι για πάντα, είναι φίλοι όσο τους εξυπηρετείς) είχαν τις σχέσεις που είχαν στο παρελθόν με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, τότε που παρέα συζητούσαν στο forum των gwf, που του τραγουδούσαν "Γ..α τους την μάνα Γιαννακόπουλε", που τους επέτρεπε σε μεγάλα παιχνίδια της Euroleague να διαχειρίζονται οικονομικά ολόκληρες θύρες, που τους ναύλωνε ολόκληρα τσάρτερ για εκδρομές, που τους παραχωρούσε τους νομικούς του συμβούλους για την αθώωση κάποιου συντρόφου τους που είχε εμπλακεί σε επεισόδια, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΤΥΧΗ..... με συνοπτικές διαδικασίες θα είχε παραδώσει την διοίκηση του Ερασιτέχνη και θα έλεγε και ευχαριστώ αν του επέτρεπε ο Δημήτρης να έχει μια καρεκλίτσα σε μια γωνιά, να φαίνεται λιγάκι σημαντικός. 

Είπαμε όμως....είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή, για την κατάλληλη θέση. Η "καταλληλότητα" σε συνδυασμό με έναν αδιαμφισβήτητο "τσαμπουκά" που διαθέτει να αντιπαρατεθεί με τον Γιαννακόπουλο και το καθαρό ποινικό μητρώο που επιβάλλεται να διαθέτει κάποιος για τη θέση του Προέδρου, έδεσαν το γλυκό.  

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ή μάλλον η προσωπικότητα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, κατάφερε να ηττηθεί από τον υιό του υπαλλήλου του. Από κάποιον που μέχρι σήμερα είχε προσφέρει στον Παναθηναϊκό, μονάχα την παρουσία του ως security σε αγώνες ποδοσφαίρου. Πραγματικά χρειαζόταν μεγάλη προσπάθεια Δημήτρη για να το καταφέρεις. 

Αντί να ζητήσεις να τοποθετηθούν σημαντικές Παναθηναϊκές προσωπικότητες επί του θέματος όπως ο Αχιλλέας Μακρόπουλος, η Ρούξι Ντουμιτρέσκου, ο πατέρας σου, ο θείος σου ο Θανάσης και άλλοι, από την πρώτη ημέρα της απόφασής σου να διεκδικήσεις την διοίκηση του Α.Ο., μπήκες σε μια διαδικασία που δεν αρμόζει σε κάποιον που θέλει να ηγηθεί του Συλλόγου. 

Είναι δεκάδες οι φίλοι μέλη στον Α.Ο., που ήταν έτοιμοι να συμμετάσχουν στις εκλογές μετά από πολλά χρόνια αποχής, μόνο και μόνο για να ψηφίσουν τους ανθρώπους που θα πρότεινες, με μοναδικό αντάλλαγμα την διαβεβαίωσή σου, πως δεν θα προπηλακιστούν πηγαίνοντας στο "Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος", καθώς είναι πάγια τακτική των σημερινών διοικούντων να προπηλακίζουν κάθε αντίθετη άποψη, προκειμένου να εκλέγουν όποιον γουστάρουν, χωρίς να υπόκεινται σε κάποιον έλεγχο ή σε κριτική για τα πεπραγμένα τους. 

Όλες αυτές οι αναρτήσεις στο instagram, η επίσκεψή σου στα γραφεία του Α.Ο. να βρεις τον Μπαλτάκο, η μήνυση (αν έκανες τελικά), μπορεί να συσπείρωσαν όσους σε υποστήριζαν ήδη και να έπεισαν να σε στηρίξουν όσοι έχουν απηυδήσει από τα έργα και ημέρες των οργανωμένων στην διοίκηση του Α.Ο., αλλά έχασες τους "ουδέτερους" και "ανημέρωτους". Με λίγα λόγια ξανά-μανά ΔΙΧΑΣΜΟΣ στις τάξεις του Παναθηναϊκού. 

Έχασες, αλλά σίγουρα όχι όσο έχασε ο Μπαλτάκος..... που καλείται μετά τις 27/5 να διαχειριστεί τον Σύλλογο, έχοντας δίπλα του αποκλειστικά 100-200 άτομα που τυφλά υποστηρίζουν τις επιλογές του καθοδηγητή των οργανωμένων και μειωμένα έσοδα, αφού είναι νομοτελειακά σίγουρο, πως ως ΚΑΕ θα τους "στραγγαλίσεις"..... Ας πάνε στα δικαστήρια να δικαιωθούν και να πάρουν τα λεφτά μετά από 3-4-5 χρόνια. 

Τα τμήματα κύριε Μπαλτάκο, δεν μπορούν να πρωταγωνιστήσουν με ουτοπικές εξαγγελίες για γήπεδο στο Γουδί, αυτές ούτε τους διοικητικούς υπαλλήλους δεν μπορούν να πληρώσουν, πόσω μάλλον συμβόλαια καλών αθλητών. Για άλλη μία διετία, θα την βγάλουμε με το φιλότιμο του Γιάννη Αιδινιώτη που φέρνει επιτυχίες στην πυγμαχία και το ταλέντο των αθλητών μας σε ατομικά αθλήματα, που πληρώνουν από τον ρουχισμό μέχρι τις μετακινήσεις τους, από την τσέπη τους. 

Για αυτό και ο τίτλος του κειμένου. Και Τώρα Τι, κύριε Μπαλτάκο? 

Είναι αλήθεια πως προσανατολίζεστε στο να μηδενίσετε τα budget των τμημάτων?  Πως η βαρύτητα θα πέσει για άλλη μία φορά στο επικοινωνιακό σκέλος και όχι στο αγωνιστικό? Πως θα ακολουθήσετε την ίδια τακτική με τον προκάτοχό σας, ως προς την αντιμετώπιση των χρεών....δηλαδή τίποτα? Πως θα συντηρήσετε την ουτοπική εξαγγελία για νέο γήπεδο στο Γουδί, όπως οι προκάτοχοί σας το ουτοπικό project ΠΑΝ.ΚΙ., προκειμένου να στρέψετε το ενδιαφέρον του κόσμου του Παναθηναϊκού μακριά από τις αγωνιστικές επιδόσεις των τμημάτων του Α.Ο.? Πως θα χρησιμοποιήσετε τον Παναθηναϊκό σε συνεργασία με τους ΣΑΝΕΛ, για μια πολιτική καριέρα? 

Κύριε Μπαλτάκο, είστε μέρος του συνόλου που έφερε τον Παναθηναϊκό σε αυτή την κατάντια. Τώρα φιλοδοξείτε να ευθύνεστε και για την κατάντια των επόμενων δεκαετιών.... Συγχαρητήρια!!!

ΥΓ. Να προλάβω τους γνωστούς παπαρολόγους που θα σπεύσουν να με χρεώσουν αντιμπαλτακικό ή οτιδήποτε άλλο, όταν ανακοινώθηκε η ανάληψη της διοίκησης του Α.Ο. από τον Δ. Μπαλτάκο έγραψα στο σχετικό κείμενο που ανάρτησα:

"Ο διαχειριστής και οι αναγνώστες του Greenmood, εύχονται στον Νέο Πρόεδρο του ΑΟ να μπορέσει να πείσει με τις πράξεις του τον απλό φίλαθλο του Παναθηναϊκού (κάτι που δεν έκανε ο κύριος Μιχαλαριάς, παρά την σημαντική μείωση της συνδρομής) πως αξίζει να είναι ενεργό μέλος του Ερασιτέχνη και πως θα ακούγονται ελεύθερα όλες οι απόψεις, ακόμα και αυτές που διαφέρουν από την δική του. 

Επίσης να απεγκλωβιστεί από την εμμονή "Γήπεδο μόνο στη Λεωφόρο" και να κοιτάξει την καλύτερη, την πιο σύντομη και εφικτή λύση, ώστε ο Παναθηναϊκός επιτέλους να αποκτήσει σύγχρονο νέο γήπεδο, αντάξιο του ονόματός του!!!

Να καταργήσει την αστειότητα ΠΑΝ.ΚΙ., να απευθυνθεί χωρίς ενδοιασμό σε κάθε οικονομικά επιφανή Παναθηναϊκό παρακάμπτοντας εμπάθειες και κόμπλεξ χρόνων, ώστε να συνδράμουν οικονομικά τον Σύλλογο, με στόχο να μετουσιωθεί σε πραγματικό γεγονός ο στίχος του ύμνου μας "Πρωταθλητής σε Όλα τα Σπορ Παντοτινός". 

Θα περιμένουμε με ανυπομονησία τις εξαγγελίες του και αν είναι στο πνεύμα των όσων επιγραμματικά αναφέραμε παραπάνω, θα σταθούμε δυναμικά δίπλα του".

Επίσης, μετά την επίθεσή του σε μέλη της Χ.Α. στο κοινοβούλιο, κυκλοφόρησαν δεκάδες άρθρα που τον ενέπλεκαν με χουλιγκανισμό.....Και τότε το Greenmood ξεκάθαρα τον υπερασπίστηκε και είχε γράψει χαρακτηριστικά "Μην εμπλέκεται τον Παναθηναϊκό και έναν φίλαθλο του, στα πολιτικά σας παιχνίδια".

Με κανέναν δεν έχουμε κακή προδιάθεση..... οι πράξεις τους μας οδηγούν απέναντί τους!!!

Αλέξανδρος




 
Top