Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, λες και δεν μας έφταναν οι "εφτάγκολοι" να μας μοστράρουν την θέση τους στην ειδική βαθμολογία της UEFA, οι "πέφτω Γ Εθνική να μην πληρώσω σεντς" να μας μοστράρουν οικονομικά ισχυρό ιδιοκτήτη, έχουμε και τους "έχω να πάρω πρωτάθλημα 32 χρόνια" να μας μοστράρουν κύπελλο και την δύναμη που απέκτησαν στο παρασκήνιο. 

Και καλά μας κάνουν θα πω εγώ....... Γιατί όλα αυτά που έχουν σήμερα οι μέχρι πρότινος "πεινασμένοι" και μας τα μοστράρουν με στόχο να μας "πικάρουν" και κάποιοι από εμάς τα ζηλεύουν, ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ εν μέρει και μάλιστα χωρίς να έχουμε λερώσει την ιστορία μας, όπως έκαναν αυτοί για να τα αποκτήσουν!!! 

Στην καλύτερη θέση που βρέθηκε ποτέ ελληνική ομάδα στην ειδική βαθμολογία της Uefa ήταν ο Παναθηναϊκός, οικονομικά εύρωστος που δεν χρώσταγε σεντς σε Κράτος και τρίτους, με οικονομικά ισχυρό ιδιοκτήτη, με δεκάδες πρωτοκλασάτους διεθνείς ποδοσφαιριστές, με ρεκόρ εισιτηρίων...... αλλά μακριά από τον αριθμό των εγχώριων τίτλων που ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ...... και είχαν συνηθίσει οι φίλαθλοί του. 

Αυτοί οι γαμημένοι εγχώριοι τίτλοι, ήταν και η αιτία να οδηγηθούμε στην σημερινή ζοφερή κατάσταση. 

Η "πλειοψηφία" του κόσμου, υποκινούμενη από αλλότρια συμφέροντα, αποφάσισε πως οι ευρωπαϊκές διακρίσεις που καμιά άλλη Ελληνική ομάδα δεν έχει πλησιάσει καν να τις ζήσει, η αγωνιστική αξιοπρέπεια-ανωτερότητα που αναγνωρίστηκε καθολικά από τις υπόλοιπες ομάδες, η συμβολή των παικτών του Παναθηναϊκού στο μεγαλύτερο επίτευγμα της Εθνικής Ελλάδος, η προοπτική του νέου σύγχρονου γηπέδου, η οικονομική και διοικητική ηρεμία, δεν ήταν αρκετά για να αντιπαρατεθούν απέναντι στα κλεμμένα πρωταθλήματα των αρχιερέων της διαπλοκής. 

Και έτσι αποφάσισε να "επαναστατήσει". Να επιτεθεί στην ιδιοκτησία-θύμα της κλοπής που δεν φρόντισε να μην την κλέψουν ή να κλέψει πρώτα αυτή και όχι στον ΚΛΕΦΤΗ.... και φτάσαμε εδώ και 6 χρόνια, να έχουμε απολέσει ακόμα και την ειλικρινή δικαιολογία "δεν πήραμε πρωτάθλημα γιατί μας έκλεψαν και αυτό αποδεικνύεται από τα αποτελέσματά μας στην Ευρώπη".

Η ίδια αυτή "πλειοψηφία" που δεν ανεχόταν να έχει μια ιδιοκτησία αδύναμη να σταματήσει τους κλέφτες, επί 6 χρόνια έχει ανεχτεί μια ανίκανη, ανιστόρητη, φτωχομπινεδιάρικη ιδιοκτησία, με την δικαιολογία "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, μας κλέβουν". 

Και ναι θα συμφωνήσω μας κλέβουν και δεν μπορούμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα...... αλλά γιατί γαμώ το φελέκι μου πρέπει να με ξεφτιλίζει η Εστορίλ και η Γκαμπάλα που δεν έχουν την βοήθεια της ΕΠΟ και της ΚΕΔ? Γιατί πρέπει να με προσπερνάνε στην βαθμολογία του Πρωταθλήματος και αυτοί που δεν μπορούν να με κλέψουν? Γιατί πρέπει να έχω άγχος αν θα πάρω άδεια να συμμετέχω στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μου λόγω χρεών? Γιατί πρέπει να χάνω ταλαντούχους παίκτες για 30 και 50.000 ευρώ? 

Γιατί πρέπει να με χλευάζει ο μΠαοκ των μόλις 2 πρωταθλημάτων και να ξέρω πως αν θελήσει όχι μελλοντικό κύπελλο θα μου κλέψει, αλλά μέχρι και αυτά που έχω πάρει τα προηγούμενα με αίμα και ιδρώτα? Επειδή μια γελοία "πλειοψηφία" εν μέρει υποκινούμενη και εν μέρει χρηματοδοτούμενη, αποφάσισε να παίξει στα ζάρια την αγάπη μου? Τον Παναθηναϊκό μου? 

Όχι ρε δεν τον δέχομαι!!! Δεν δέχομαι από τους "εφτάγκολους", τους "μπαταχτσήδες ερχόμαστε" και τους "κατατρεγμένους από το αθηναϊκό κατεστημένο" να ακούω πως είμαι ανύπαρκτος και να ξέρω πως είμαι. Να ξεκινάει η χρονιά και να γνωρίζω πως στόχος μου είναι να βγω τέταρτος. Να ελπίζω να μπω σε ομίλους του Europa και όχι του Champions League όπως παλιότερα, με στόχο μια ισοπαλία. Να συμβιβάζομαι με μεταγραφές Μπούιδων και Χιούιδων. Να αγωνίζομαι σε γήπεδο 90 χρόνων, έχοντας πρώτα βάψει τα κάγκελα μόνος. 

Έκανε η μύγα κώλο και έχεσε τον κόσμο όλο...... αλλά τον κώλο εμείς της τον κάναμε, δεν τον έφτιαξε μόνη της. 

ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΜΙΚΡΥΝΑΜΕ........ 

Ο στόχος του κειμένου αυτού,  δεν είναι να εκθειάσω μια πρότερη κατάσταση ή να πείσω την "πλειοψηφία" να παραδεχτεί πως έκανε μαλακία ή να εκφράσω την επιθυμία μου να γυρίσουμε στα παλιά..... Όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, μπορούμε να τα συζητάμε αλλά δεν μπορούμε να τα αλλάξουμε.....ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!

Και δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερο μέλλον με την παρούσα διοίκηση.....ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΩΜΑ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΝΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΩΡΕΊ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ 1) ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ 2) BUDGET 20 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.  



 
Top