Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε εχθές η προετοιμασία της ομάδας μας για τον σημερινό πρώτο τελικό στο ΣΕΦ. Τόσο ο Τσάβι Πασκουάλ όσο και οι παίκτες του, διακατέχονται από μια έντονη επιθυμία να αποδείξουν πως θέλουν και μπορούν να κατακτήσουν το Πρωτάθλημα.

Μετά την εύκολη κατάκτηση του Κυπέλλου και την αποτυχία να βρεθούν στο F4 της Κων/λης, οι αναμετρήσεις απέναντι στον Ολυμπιακό είναι οι τελευταίες της σαιζόν και αποτελούν μια πρώτης τάξης ευκαιρία, να ξεχωρίσουν τα παιδιά από τους άντρες. 

Αυτό σημαίνει πως ο Παναθηναϊκός Superfoods θα πρέπει να φτάσει στο break. Να αλώσει το σπίτι του αντιπάλου του όπως έκανε στην «μάχη» για το Κύπελλο Ελλάδας και έφυγε με το διπλό και αργότερα έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου.

Μετά τα εσωτερικά προβλήματα που προκάλεσε ο αποκλεισμός από τη Φενέρμπαχτσε η χρονιά «σώζεται» μόνο με το πρωτάθλημα. Ένα πρωτάθλημα που θα διώξει κάθε κακή στιγμή και θα επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις μεταξύ διοίκησης και παικτών. 
  
Ο Κρις Σίνγκλετον μίλησε στην εφημερίδα «Real News» με αφορμή την έναρξη της σειράς των τελικών στα play offs του ελληνικού πρωταθλήματος και ξεκαθάρισε πως αν το «τριφύλλι» παίξει με τις πραγματικές του δυνατότητες, τότε μπορεί να πάρει την κούπα.

«Στη σειρά με την ΑΕΚ δεν παίξαμε καλά στα τρία πρώτα παιχνίδια και δεν ήμασταν όπως έπρεπε να είμαστε. Ωστόσο στο τέταρτο ματς είχαμε μόνο έναν στόχο κι αυτός ήταν να τελειώσουμε τη σειρά. Παίξαμε ενωμένοι, μπήκαμε από την αρχή δυνατά στο παιχνίδι, κυκλοφορήσαμε σωστά τη μπάλα και το πετύχαμε με τον πιο εμφατικό μάλιστα τρόπο. Πραγματικά αισθάνομαι χαρούμενος που τα καταφέραμε και πήραμε την πρόκριση για τους τελικούς, ωστόσο τώρα αρχίζουν τα πιο δύσκολα», ανέφερε αρχικά.

Και κατέληξε: «Πιστεύω ότι είμαστε όλοι έτοιμοι για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Επιθυμία μας είναι να αποδείξουμε στους τελικούς με τον Ολυμπιακό ότι μπορούμε να τον κερδίσουμε μετά τις άσχημες εμφανίσεις μας στα play offs της Ευρωλίγκας. Είναι στο χέρι μας, πιστεύω. Αν παίξουμε βάσει των πραγματικών μας δυνατοτήτων, μπορούμε. Υπάρχει πίστη στην ομάδα κι ο καθένας από εμάς γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει».

Σε κλίμα... τελικών από νωρίς την Κυριακή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του με τον Νίκο Παππά με σχόλιο («γεια σου Παππά») που παραπέμπει σε γνωστό υβριστικό σύνθημα για τον Ολυμπιακό. 


Για αντίστοιχη ανάρτηση, αλλά με ολόκληρο το σύνθημα στα... «γαλλικά», είχε τιμωρηθεί ο Τζέιμς Γκιστ πριν λίγους μήνες. 

Αυτή θα είναι η έκτη συνάντηση των δύο «αιωνίων» φέτος. Ο Ολυμπιακός κέρδισε τα τρία πρώτα, δύο για την Ευρωλίγκα και ένα για το πρωτάθλημα, αλλά έχασε τον νοκ άουτ ημιτελικό Κυπέλλου στο ΣΕΦ και το δεύτερο ματς της Α1 στο ΟΑΚΑ. 

Οι δύο ομάδες συναντώνται για 76η φορά στα play offs με τον Ολυμπιακό να μετρά 33 νίκες έναντι 42 του Παναθηναϊκού. Με γηπεδούχους τους «ερυθρόλευκους» το… σκορ είναι 27-11, ενώ με τους «πράσινους» 31-6. Στους τελικούς το «τριφύλλι» έχει 10 επικρατήσεις σε 16 σειρές, ενώ ο νικητής του πρώτου αγώνα έχει κατακτήσει τον τίτλο 13 φορές (και συνολικά 20 σε 24 τελικούς από το 1992/93). 

*Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Αναστόπουλος, Σώμος και Ψαριανός. 


*Ο δεύτερος αγώνας θα γίνει την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ (21:00).





 
Top