Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Γράφει ο Μιχάλης 

Πολλές φορές στην ζωή μας φτάνουμε στο σημείο να λέμε ότι κάναμε ότι ήταν δυνατόν αλλά….Στον Αθλητισμό και δη στον Παναθηναϊκό με την υπόθεση του Σίνγκλετον ισχύει το ίδιο.

Πριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι ο Αμερικανός αρνήθηκε την απίστευτη πρόταση του Παναθηναϊκού για την ανανέωση του συμβολαίου του λέγοντας ότι μπορεί να βρει μερικές χιλιάδες δολάρια παραπάνω σαν ελεύθερος ειδικά στην αγορά της Κίνας.

Οι μεγάλες ομάδες σε όλα τα ομαδικά αθλήματα έγιναν πραγματικά ΜΕΓΑΛΕΣ όχι μόνο για τους τίτλους που κατέκτησαν αλλά και για την στάση τους σε ζητήματα κομβικά κα διλλήματα ειδικά όταν αυτά εμπεριείχαν το στοιχείο της αξιοπρέπειας.

Ξεκάθαρα πράγματα. Ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση του Σίνγκλετον τα έκανε όλα σωστά. Συμπεριφέρθηκε σαν πραγματικά μεγάλη ομάδα αντικρούοντας τις τρομακτικές για τα δεδομένα του μπάσκετ προσφορές από τις άλλες ομάδες, και δείχνοντας με τον καλύτερο τρόπο πόσο σημαντικό ..γρανάζι στην μηχανή του θεωρεί τον Αμερικανό φόργουορντ με την ‘βασιλική’ πρόταση που του έκανε. Αυτός Αρνήθηκε με επιχειρήματα που γελάνε… και οι πέτρες. Ειδικά για αυτά με τα capital controls.

Ο Παναθηναϊκός είναι ΓΙΓΑΝΤΑΣ μπροστά στον Σινγκλετον και τον κάθε Σινγκλετον. Τι πρέπει να κάνει; Τον ευχαριστεί γιατί ΟΝΤΩΣ προσέφερε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ στο νταμπλ και πάει παρακάτω.
Αν μπορεί να βρει αντικαταστάτη ισάξιο; Το πιο πιθανόν όχι. Αλλά μικρή σημασία έχει κατ’εμέ. 

Γιατί στην τελική είναι καλύτερο να έχεις ένα παίκτη και ας είναι ένα σκαλί παρακάτω που να γουστάρει να παίζει για σένα παρά έναν που θα σκέφτεται την φυγή του και έχει ημερομηνία λήξης. 

Και θα πρέπει να τον πληρώνεις και ένα 1 εκατομμύριο για την χρονιά που έρχεται. Τα συμβόλαια είναι σεβαστά αλλά αν ο παίκτης θέλει να φύγει καλό είναι να φεύγει όσο σημαντικός και αν είναι για την ομάδα. Και ειδικά όταν μιλάμε για τον Παναθηναϊκό κανείς δεν είναι πιο πάνω από τον σύλλογο. 

Πούλα τον και βγες στην αγορά να βρεις κάποιον που να νιώθει τιμή να φορά την φανέλα του Παναθηναϊκού και όχι να νομίζει ότι κάνει και χάρη που παίζει σε μια ομάδα με 61 τίτλους και 6 πρωταθλήματα Ευρώπης.


 
Top