Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Χαίρετε κύριοι, μόλις δύο 24ωρα από την κρίσιμη μάχη με την Καμπάλα -που θα καθορίσει κατά πολύ την φετινή αγωνιστική και οικονομική επιβίωση του Παναθηναϊκού- και τα γνωστά πουλημένα τομάρια, πασχίζουν με διάφορα δημοσιεύματα να βρίσκεται όσο το δυνατόν λιγότερος κόσμος δίπλα στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη ή ακόμα καλύτερα για αυτούς, με την πρώτη στραβή να μπουκάρουν στο γήπεδο και να τελειώσει άδοξα άλλη μία χρονιά, πριν καν αρχίσει. 

Ο φετινός Παναθηναϊκός (την πρώτη χρονιά που έχει σοβαρό προπονητή) βάλλεται πανταχόθεν. Τα τσιράκια όσων θέλουν τον Παναθηναϊκό βυθισμένο στην εσωστρέφεια και την ανυποληψία, στο πρόσωπο του Μαρίνου βλέπουν την προοπτική ανάκαμψης και επειδή ο συγκεκριμένος απολαμβάνει μέχρις στιγμής την καθολική στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού, στρέφουν τα βέλη τους αλλού. Που? Σε αυτόν που πέντε χρόνια αποθέωναν!!! 



Κάποιοι στρέφονται εναντίον του έμμεσα, κατηγορώντας του συνεργάτες που έχει επιλέξει ή κάνοντάς του δήθεν ρητορικές ερωτήσεις "αν είναι μπροστινός" και κάποιοι άλλοι άμεσα κατηγορώντας τον ίδιο για την όποια συνεργασία του με άλλους επιχειρηματίες, στις άλλες επιχειρήσεις που διαθέτει. 

Οι μόνοι που είμαστε ΚΑΤΑ του Αλαφούζου σταθερά και αδιαπραγμάτευτα ΕΠΙ 5 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ για ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ λόγους, για τα μείον 37, για την 132η θέση στην UEFA, για τις εξευτελιστικές ήττες από χωριά, για την πρόσληψη αποτυχημένων και τυχάρπαστων προπονητών, για τα δικαιώματα στους οπαδούς να πηγαίνουν στο προπονητικό και να δέρνουν αθλητές μας, για την επικοινωνιακή κλαψομουνίαση, για τις γελοίες αντιπαραθέσεις με ομάδες επιπέδου Πλατανιά, Γιάννενα, Πανιώνιο, για τις επιλογές προσώπων σε ΕΠΟ, ΚΕΔ, SUPER LEAGUE και πολλά άλλα, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ οι Greenmoodistas!!! 

Κατά του Αλαφούζου, αλλά ποτέ κατά της ομάδας. Ποτέ δεν ευχηθήκαμε να χάνει ο Παναθηναϊκός, να τραυματιστεί παίκτης μας, να γίνει ντου και να τιμωρηθούμε, να χαθεί ένα πρωτάθλημα, ώστε να επισπευσθούν τάχα μου οι διαδικασίες εξόδου του Αλαφούζου. Πάντα διαχωρίζαμε την ομάδα, από την διοίκηση. Έτσι κάνουμε και σήμερα, για αυτό και καταδικάζουμε κάθε συμπεριφορά που στρέφεται κατά του Αλαφούζου, αλλά ταυτόχρονα ζημιώνει τον Παναθηναϊκό. 

Το νέο "επιχείρημα" των χρήσιμων ηλιθίων για να στραφούν κατά της ομάδας τους, είναι η φημολογία (από τους γνωστούς χρηματοδοτούμενους μπινέδες, μπορεί να είναι σαν εκείνες τις φήμες εξαγοράς του ΟΠΑΠ από Βαρδινογιάννη με Κόκκαλη) της συνεργασίας Βαρδινογιάννη, Μαρινάκη, Αλαφούζου στο τηλεοπτικό πεδίο. Ακόμα και αν επαληθευτούν τα σενάρια, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ με ποιον θα συνεργάζεται ο Πρόεδρος-Ιδιοκτήτης της ομάδας μου, εμένα με απασχολεί τι κάνει διοικώντας τον Παναθηναϊκό. 

Τον έχει αξιοπρεπή και ανταγωνιστικό σε Ελλάδα και Ευρώπη? Είμαι ΜΑΖΙ του και αδιαφορώ με ποιους συνεργάζεται, αν είναι δεξιός ή αριστερός, χριστιανός ή άθεος, gay ή straight. Τον έχει κλωτσοσκούφι, δεν θέλω να τον βλέπω στα μάτια μου και χωρίς να ζημιώνω τον Παναθηναϊκό, θα απαιτώ να ΦΥΓΕΙ. 

Γιατί εμείς βρε μαχητικές ψυχές ζούμε ΓΙΑ τον Παναθηναϊκό και δεν ζούμε ΑΠΟ τον Παναθηναϊκό και δεν θέτουμε κανένα βέτο σε πρόσωπα, αν είναι να σωθεί ο Παναθηναϊκός και όσο μας ενδιαφέρει ο Ερασιτέχνης, μας ενδιαφέρει και αν θα μείνει ο Σίνγκλετον ή ο Μολέντο. 

Αδέρφια έχουν ανταγωνιστικές επιχειρήσεις και ο καθένας θέλει το καλύτερο για λογαριασμό της επιχείρησής του και δεν μπορούν δύο άγνωστοι να παλεύουν για το καλύτερο της ομάδας που διοικούν, επειδή είναι συνεργάτες σε μια άλλη επιχείρηση? Ξέρετε πόσοι ιδιοκτήτες ομάδων στην Premier League έχουν συνεργασία σε άλλους τομείς? Δεκάδες. Ασχολήθηκε κανείς φίλαθλος αυτών των ομάδων με το συγκεκριμένο θέμα? Όχι..... 

Επιστρέφω στα του κρίσιμου παιχνιδιού με την Καμπάλα, το οποίο ορισμένοι έχουν πάρει αψήφιστα, συνεχίζοντας να θεωρούν τον σημερινό Παναθηναϊκό συνέχεια εκείνου που κατατρόπωνε ευρωπαϊκά μεγαθήρια. Συγνώμη που θα σας χαλάσω την φαντασίωση, αλλά ο σημερινός Παναθηναϊκός διαθέτει μόλις 9 έτοιμους ποδοσφαιριστές για ευρωπαϊκό παιχνίδι (Βλαχοδήμο, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Μολέντο, Ζέκα, Λουντ, Κουρμπέλη, Αλτμάν, Μολίνς), τρία στοιχήματα (Χατζηγιοβάννη, Κολοβέτσιο, Ευαγγέλου) συν τους 2 νεοαποκτηθέντες που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους (Λουτσιάνο, Καμπέσας). 

Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι στο 49-51 υπέρ των Αζέρων. Αν στο παιχνίδι της Πέμπτης διατηρηθεί το μηδέν στην άμυνα, με την προσθήκη των Κουτρουμπή, Βιγιαφάνιες, Λουτσιάνο στο δεύτερο παιχνίδι, οι πιθανότητες ακόμα και αν πάμε στο γήπεδο της Καμπάλα με ένα 0-0, θα γίνουν 60-40 υπέρ του Παναθηναϊκού μας. Άρα, νούμερο ένα ζήτημα το μηδέν στην άμυνα, που ευτυχώς υπάρχει μόνο η απώλεια του Κουτρουμπή (το ξεστόμισα και αυτό). 

Κυρίαρχο ζητούμενο η αποφυγή τραυματισμών ή τιμωριών (ειδικά των ακραίων μπακ και των αμυντικών μέσων), καθώς δεν υπάρχουν αντικαταστάτες, πέρα του Δώνη στη μεσαία γραμμή. 

Η έναρξη διάθεσης των εισιτηρίων ξεκινά σήμερα Τρίτη 25/07 στις 11:00 μέσω web. Από την Τετάρτη 26/07 θα λειτουργήσουν και τα εκδοτήρια του γηπέδου της Λεωφόρου από τις 9:30 έως τις 17.30, ενώ ανήμερα του αγώνα, την Πέμπτη 27/07, θα ανοίξουν στις 9:30 π.μ. και θα παραμείνουν έως και την έναρξη της αναμέτρησης στις 21:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

6, 7, 13, 14 - 10 Ευρώ
1, 12, 5B, 5Γ, 8 - 15 Ευρώ
2, 9, 11, 5Α - 20 Ευρώ
10 - 30 Ευρώ
3 - 50 Ευρώ

***** Οι κατά Βλαντιμίρ Λένιν «χρήσιμοι ηλίθιοι» (σ.σ. έτσι αποκαλούσε τους ανένταχτους συναγωνιστές και συνοδοιπόρους που συνεπικουρούσαν το μπολσεβικικό κίνημα) θα βολεύουν την εκάστοτε εξουσία που κάνει πως δήθεν θέλει να αλλάξει τα πάντα όμως τελικά επιδιώκει να κρατήσει τα κεκτημένα της και τίποτε άλλο.

ΥΓ1. Οικοδομική άδεια αναρωτιέται πότε θα πάρουμε "εμείς" ο Δημήτρης Μπαλτάκος, μετά την οριστικοποίηση της ανέγερσης του γηπέδου της ΑΕΚ.......φαίνεται στους 9 μήνες που θήτευσε ως Πρόεδρος του ΑΟ, δεν ανακάλυψε την άδεια ανέγερσης γηπέδου στο Βοτανικό, που υπήρχε στο συρτάρι το γραφείου του από το 2011, για αυτό και έκανε "αγώνα" για νέα στην περιοχή του Γουδιού. Άραγε σε εκείνα τα ραντεβού που έκανε στο εξωτερικό με την εταιρεία διαχείρισης, είχε αναφερθεί στην άδεια του Βοτανικού και εκείνοι του είπαν "γάμα την μωρέ, πάμε να βγάλουμε την άλλη σε δέκα χρόνια και αν βγει"

ΥΓ2. Στην Α2 το γυναικείο βόλεϊ, γιατί οι κύριοι των ΠΑΕ και ΚΑΕ, αρνούνται να αποδώσουν στον Ερασιτέχνη τα οφειλόμενα, τα οποία θα εξασφάλιζαν τουλάχιστον την παραμονή στις πρώτες κατηγορίες, όλων των τμημάτων των ομαδικών αθλημάτων. Το "εγώ" των παραγόντων που είχαν εμπλοκή με τον Παναθηναϊκό, ανέκαθεν ήταν πιο ισχυρό από το καλό του Παναθηναϊκού.... παρόλα αυτά, υπάρχει κόσμος που έπινε και πίνει νερό στο όνομά τους. 

ΥΓ3. Η φωτογραφία στην αρχή του κειμένου, είναι από τις "ομορφιές" που έγιναν στην Πάτρα το 2006, για το 1-1 με την Μέταλουργκ Ζαπορίζια, την οποία αποκλείσαμε στην έδρα της. 

Αλέξανδρος




 
Top