Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, αν και ο Παναθηναϊκός για 70 λεπτά περίπου ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του γηπέδου, δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αγωνιστική υπέρβαση και να χριστεί το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στους ομίλους. 

Η αδιανόητη έως και ύποπτη καθυστέρηση της διοίκησης Αλαφούζου, να υλοποιήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Μαρίνου Ουζουνίδη (ακραία μπακ για back up των Κουλιμπαλί, Χούλτ, σέντερ φορ ως αντιΜπέργκ, δημιουργικό μέσο και αντικαταστάτες των Εμποκού, Κλωναρίδη, Λέτο για τα άκρα της επίθεσης), ώστε να καλύψει τα εμφανή κενά που υπάρχουν στο ρόστερ, μας στοίχισε μια πρόκριση, 3 εκατομμύρια ευρώ και μια βραδιά υπερηφάνειας για εκατομμύρια Παναθηναϊκούς. 

Αυτή η εγκληματική αμέλεια των διοικούντων, σε συνδυασμό με την εξευτελιστική 128η θέση στην ειδική βαθμολογία της Uefa που μας έφερε αντιμέτωπους με μια Ισπανική ομάδα (με όσα συνεπάγεται αυτό με βάση την προϊστορία), έφεραν τον Παναθηναϊκό με μόλις 2 επίσημα παιχνίδια στα πόδια του, να κυνηγάει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, με μόλις 8 παίκτες. 

Ναι κύριοι, μόλις 8 είναι αυτοί που θα πάρουν αρκετές συμμετοχές στα επόμενα παιχνίδια της σαιζόν και αφού επιστρέψουν οι Κουλιμπαλί, Βιαγιαφάνιες, ενσωματωθούν στο ρόστερ Γιόχανσον, Τσάβες, αποκτηθεί αριστερό μπακ και ένας ακόμα ακραίος επιθετικός (ελπίζουμε όχι της ίδιας ποιότητας με Αλτμάν). 

Και όμως εχτές, χάθηκε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να επανέλθει ο Παναθηναϊκός στην "κανονικότητα", που του επιβάλλει η ευρωπαϊκή ιστορία του. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρουσίασε για 70 λεπτά μια ομάδα βάλσαμο για τις ψυχές και τα μάτια εκατομμυρίων Παναθηναϊκών, που υποφέρουν 7 χρόνια τώρα παρά τις αντίξοες συνθήκες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει. 

Για 70 λεπτά, όσοι ήμασταν στο γήπεδο αλλά και όσοι παρακολουθούσαν το παιχνίδι από την τηλεόραση, βρισκόμασταν στον έβδομο ουρανό και ονειρευόμασταν προκρίσεις και περαιτέρω διακρίσεις στον όμιλο, αρνούμενοι πάνω στον ενθουσιασμό μας να δούμε κατάματα την αλήθεια....που φρόντισαν με οδυνηρό τρόπο να μας δείξουν οι Ισπανοί. Και η αλήθεια είναι μία.... με 8 παίκτες, με μηδαμινή εμπειρία σε ευρωπαϊκά παιχνίδια, με δυνάμεις για 70 λεπτά, δεν ήταν έκπληξη το 2-3, αλλά το 2-0...... 

Ευχάριστη έκπληξη, καθόλα δίκαιη, αλλά πλασματική..... Όσο καλή δουλειά και να έχει κάνει ο Μαρίνος, δεν έχει φτιάξει ομάδα (ακόμα και ούτε θα φτιάξει αν δεν βοηθηθεί από την διοίκηση) που να προκρίνεται εις βάρος του οποιουδήποτε σοβαρού ευρωπαϊκού αντιπάλου, πόσω μάλλον όταν "κατάγεται" από την Ισπανία.  

Οφείλω όμως να του αναγνωρίσω ως φίλαθλος του Παναθηναϊκού, πως με έκανε μετά από πολλά-πολλά χρόνια και έστω για 70 λεπτά, να αισθάνομαι περήφανος, να ονειρεύομαι, να ελπίζω.......να έχω ξεχάσει ποιος διοικεί και πως!!!

Όλοι εμείς οι Παναθηναϊκοί, που δεν αγόμαστε και φερόμαστε από συμφέροντα..... που ο Παναθηναϊκός για εμάς είναι υπεράνω προσώπων και διοικήσεων, εχτές βιώσαμε έναν "γλυκό" θάνατο..... 

Δυστυχώς, πάνω που ξεκίνησα να επιθυμώ ΠΑΛΙ να γίνω ένα κομμάτι του παζλ μιας ευρωπαϊκής αναμέτρησης, η προσπάθεια-όνειρο έληξε άδοξα......και η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά την διοίκηση, τόσο για όσα έκανε τα προηγούμενα χρόνια που μας έφεραν στην 128η θέση της Uefa, όσο και για όσα δεν έκανε φέτος, προκειμένου να στηρίξει τον μοναδικό κανονικό προπονητή της επταετίας....... της αγωνιστικής και οικονομικής παρακμής.

ΥΓ1. Όταν το 2-0 γίνεται 2-3, όσο όμορφα ΚΑΙ να έχεις περάσει για 70 λεπτά, δεν γίνεται να χειροκροτείς στο τέλος.....εκτός αν θες με τον τρόπο σου να επαναφέρεις σε προπονητή, παίκτες και διοίκηση, την νοοτροπία του ωχαδερφισμού.....πως χάσουν κερδίσουν, θα είσαι δίπλα τους, πιστός παλαμακατζής. 

ΥΓ2. Δεν έχω συναντήσει ποτέ άνθρωπο που να ξέρει πως θα τον σκοτώσουν και να τον απασχολεί ο τρόπος που θα γίνει..... Μόνο ο Αλαφούζος μπαίνει σε τέτοια διλήμματα....να με "σκοτώσει" ο Σαββίδης ή ο Μαρινάκης. Κανένας βρε ηλίθιε.....αυτοκτόνα ψηφίζοντας λευκό, να έχεις αξιοπρέπεια.  

Αλέξανδρος



 
Top