Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, ο Παναθηναϊκός μας υποδέχεται στη Λεωφόρο τους Βάσκους της Αθλέτικ (21.30 Cosmote Sport 2) και δεν υπάρχει άλλη σκέψη, παρά μόνο αυτή της θεμελίωσης μιας επικής πρόκρισης. 

Μιας πρόκρισης που αν επιτευχθεί θα πρόκειται για ένα μικρό θαύμα (αν συγκρίνουμε τα ρόστερ-μπάτζετ των δύο ομάδων) και εν μέρει θα μας θυμίσει τις παλιές ένδοξες ημέρες -τότε που ήμασταν Panathinaikos- που τόσο πολύ μας έλειψαν τα χρόνια της διοίκησης Αλαφούζου. 

Η καθυστέρηση της απόκτησης του αντι-Μπεργκ, ο τραυματισμός του Βιαγιαφάνιες (του μόνου δημιουργικού μέσου που διαθέτει η ομάδα), η έλλειψη αξιόπιστων εναλλακτικών λύσεων στα ακραία μπακ και η αργή ενσωμάτωση των Λουτσιάνο-Καμπέσας, κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την πρόκριση και ψαλιδίζουν τις ελπίδες του Παναθηναϊκού για είσοδο στους ομίλους...... σε καμιά περίπτωση όμως δεν έχει πεταχτεί "λευκή πετσέτα". 

Τόσο ο Μαρίνος και οι παίκτες που διαθέτει, όσο και ο κόσμος που έχει ενθουσιαστεί με την απόκτηση του Τσάβες, πιστεύουν στην πρόκριση και ως γνωστό η πίστη μετακινεί βουνά. 



Όσον αφορά, τα αγωνιστικά, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, θα πάει πάνω-κάτω με συνταγή... Γκαμπάλα. Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Μολέδο με τον Κουτρουμπή στα στόπερ, ο Χουλτ αριστερά και ο Ρέις κατά πάσα πιθανότητα δεξιά (ή ο Κολοβέτσιος), καλύπτοντας το κενό του τραυματία Κουλιμπαλί. Από εκεί και πέρα, ο Κουρμπέλης και ο Ζέκα θα είναι στα χαφ, ο Λουντ αριστερά, ο Καμπέσας δεξιά, ο Άλτμαν ή ο Λουτσιάνο σε ρόλο επιτελικού και ο Μολίνς στην κορυφή της επίθεσης. 

Από την άλλη, ο Κούκο Θιγάντα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Ιτουράσπε που είναι τραυματίας και δεν ακολούθησε την αποστολή στην Αθήνα. Οι Βάσκοι, θα παραταχθούν όπως όλα δείχνουν με τον Ερερίν κάτω από τα δοκάρια και σε σύστημα 4-2-3-1 τους Ντε Μάρκος δεξιά, Μπαλενθιάγα αριστερά, Λαπόρτ και Ετσέιτα στα στόπερ, ενώ οι Μπενιάτ και Βέσγκα θα είναι στα χαφ, οι Σουσαέτα, Μουνιαΐν και Γκαρσία μπροστά τους και ο Αντούριθ στην κορυφή. 

Το «τριφύλλι» θα έχει στο πλευρό του και την στήριξη του κόσμου, αφού έχουν μείνει λιγότερα από 1.000 εισιτήρια για το αποψινό ματς. Η Λεωφόρος, αναμένεται κατάμεστη, ενώ δεν αποκλείεται το sold out, σε μια προσπάθεια να στηριχθεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι παίκτες του.

ΠΑΟ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ!!!



 
Top