Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, πολλές είναι οι μέρες που θέλω να γράψω, αλλά όλο έλεγα άστο Αλέξη μη ρίχνεις λάδι στη φωτιά, πάλι εσύ θα βγεις ζημιωμένος, εξάλλου πλήθυναν τόσο απότομα οι όψιμοι "πολέμιοι" του Αλαφούζου, που στο τέλος θα σε κατηγορήσουν πως 5 χρόνια του έκανες πλάτες!!! 

Ναι κύριοι, είναι σχεδόν σίγουρο πως με την φόρα που έχουν πάρει όλοι αυτοί που αγκάλιασαν τον Αλαφούζο από την πρώτη μέρα και έγραφαν σε ανακοινώσεις τους οι αθεόφοβοι πως έχει μπει ήδη στο Πάνθεον της παναθηναϊκής ιστορίας και έχει γραφτεί το όνομά του με χρυσά γράμματα, πως στο τέλος θα ζητήσουν ευθύνες από όλους εμάς που απειλούσαν και προπηλάκιζαν, επειδή βλέπαμε που μας οδηγεί ο Αλαφούζος. Τόσο είναι το θράσος τους!!!

Έφτασαν στο σημείο να κατηγορήσουν τον επί μία πενταετία συνεταίρο τους -στην οικονομική, διοικητική και αγωνιστική απαξίωση του άλλοτε Πρέσβη του Ελληνικού ποδοσφαίρου- για πολιτική εκμετάλλευση του Συλλόγου. Ποιοι? Αυτοί που έκαναν το σήμα, την ιστορία και το όνομα του Παναθηναϊκού κόμμα, προκειμένου να είναι οι σύνδεσμοι τοπικές οργανώσεις κόμματος, να βολευτεί ο Αβραμίδης στον Δήμο και να διεκδικεί μια θέση στην Ευρωβουλή ο Ψευτοθόδωρος..... αυτός που έχει χαρακτηριστεί από τον Γιαννακόποιυλο ως "απαγωγέας του μέλλοντος του Παναθηναϊκού"!!!


Αυτοί που κρεμούσαν πανό -χωρίς να παίρνω θέση σε ποια είχαν δίκιο και σε ποια όχι- κατά της κυβέρνησης Σαμαρά, που συνεργάστηκαν με τον Σύριζα στις Νομαρχιακές εκλογές, που αποκαλούσαν τον Κοντονή δήθεν αριστερό ψευτοπολιτικό, που έχουν ταχθεί υπέρ των προσφύγων, των παλαιστινίων, των καταληψιών της Βίλας Αμαλίας και άλλων της γης κατατρεγμένων, ενοχλήθηκαν για την ανακοίνωση πολιτικής σκοπιμότητας της ΠΑΕ. Έλα μουνί στον τόπο σου!!! 

Να ενοχληθώ με την ανακοίνωση της ΠΑΕ εγώ, εσύ φίλε Παναθηναϊκέ, που ουδέποτε εκπροσωπήσαμε τον Παναθηναϊκό ως ιδιοκτήτες ή μέλη των ΠΑΕ, ΚΑΕ, ΑΟ, ΘΥΡΑ 13, να έχουμε χίλια δίκια. Να ενοχληθούν αυτοί? Από που και ως που? Οι άνθρωποι έχουν μετατρέψει τον Παναθηναϊκό όχημα διαπραγμάτευσης με τα κόμματα (πρόσφατο παράδειγμα το Γουδί) και ζητάνε και τα ρέστα από τον μέχρι πρότινος συνεταίρο τους στην παρακμή του Παναθηναϊκού? 

Το Greenmood και ο "ιδιοκτήτης" του (σε εισαγωγικά γιατί ιδιοκτήτες είστε όλοι εσείς που συμμετέχετε όλα αυτά τα χρόνια με τα σχόλιά σας και τα άρθρα σας) όλες τις φορές που ενέπλεξαν τον Παναθηναϊκό σε πολιτικά παιχνίδια, χωρίς να σκεφτεί ποιον ζημιώνουν ή ωφελούν, τάχθηκε ξεκάθαρα ενάντια. Είτε το έκανε ο Γιαννακόπουλος, είτε ο Αλαφούζος, είτε η Θύρα 13...... ακόμα και υπερασπιζόμενος τον Δημήτρη Μπαλτάκο όταν οι απέναντι τον ενέπλεκαν με την Χρυσή Αυγή, προσπαθώντας να χαρακτηρίσουν τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό προπύργιο της (τα άρθρα είναι όλα στον αέρα μπορείτε να τα αναζητήσετε). 

Η σημερινή ανακοίνωση της Θύρας 13 επί της ουσίας καλεί τον Γιάννη Αλαφούζο σε "διαπραγματεύσεις". Επειδή έχει χαθεί από προσώπου γης εδώ και ένα εξάμηνο, με αφορμή την κατάπτυστη ανακοίνωση που εξέδωσε τον καλούν να βρεθούν, να συζητήσουν και να πουν "αλήθειες" (χαχαχα) στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Από αυτή την συνάντηση και όσα συμφωνήσουν, θα εξαρτηθεί αν θα παραμείνει ο άνθρωπος που γράφτηκε με χρυσά γράμματα και συνεταίρος τους ή αν θα είναι ο μπροστινός του Βαρδινογιάννη και σύμμαχος του Βαγγέλα. 

Εμείς οι υπόλοιποι Παναθηναϊκοί, που δεν μπαίνουμε σε συζητήσεις γιατί δεν έχουμε να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε κάτι από αυτές, λέμε ξεκάθαρα ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ χωρίς καμιά εξήγηση...... μετά τις ξεφτίλες του μείον 37, των αποκλεισμών από ευρωπαϊκά χωριά, την 141η θέση στην UEFA, τους Φάμπρι, Καζιγιάμα, Εσπάρθα, τις δεκάδες προσφυγές παικτών, τις περίεργες επιλογές του στις ψηφοφορίες των ποδοσφαιρικών οργάνων, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ κανένα χρηματοδοτούμενο site από τον Ιβάν να μας "ανοίξει" τα μάτια και να τον καλέσουμε σε "απολογία". 

ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ, τον σιχτιρίζουμε για τον Παναθηναϊκό που μας ανάγκασε να ζήσουμε επί των ημερών του, για τις ανείπωτες βραδιές ντροπής που μας εμπόδιζαν να βγούμε στις καφετέριες, για τα δάκρυα που χύσαμε βλέποντας βίντεο περασμένων χρόνων με νοσταλγία..... τον σιχτιρίζουμε αδιαφορώντας για το ποια θα είναι η επόμενη ημέρα, ντροπιαστικότερη άλλωστε αποκλείεται να είναι και έτσι του λέμε συριζαίϊκα GO BACK MISTER ALAFOYZOS!!!

O Παναθηναϊκός που μεγαλώσαμε εμείς, δεν έχει καμιά θέση στη διαμάχη νεοδημοκρατών vs συριζαίων επιχειρηματιών, με έπαθλο τα media και τα επιχειρηματικά φιλέτα της Πατρίδας μας......Ότι και αν πιστεύουμε και υποστηρίζουμε πολιτικά αφορά εμάς και όχι τον Παναθηναϊκό μας, όλα αυτά που καταγγείλαμε για χρόνια την Θύρα 13, δεν θα τα λουστούμε. 

Ποτέ μη σώσει και αλλάξει η πολιτική κατάσταση στη χώρα, αν είναι αυτό να γίνει με όχημα τον Παναθηναϊκό μας...... καταλάβατε κύριοι Τσίπρα, Μητσοτάκη, Αλαφούζο και λοιποί? 

Ο απλός φίλαθλος οργανωμένος ή μη, μπορεί να αλλάζει γνώμη κάθε λεπτό και να μην υποχρεούται να δώσει λογαριασμό σε κανέναν αφού αυτό του επιτάσσει το μυαλό του και όχι τα συμφέροντά του..... όλοι αυτοί όμως που έχουν την δυνατότητα και συνδιαλέγονται με παράγοντες και κομματάρχες (δημοσιογράφοι και οπαδοπαράγοντες) δεν θα εκφράζουν κάθε τόσο διαφορετική γνώμη χωρίς να ελέγχονται και να κρίνονται, επειδή άλλαξαν χρηματοδότες και άλλαξαν τα συμφέροντά τους..... κουνώντας μας μάλιστα και το δάχτυλο. Δεν θα τους αφήσουμε σε χλωρό κλαρί!!! 

ΥΓ1. Όταν δεν έχεις την εξυπνάδα ή την διάθεση (γιατί δεν σε συμφέρει), να αντιληφθείς τι συμβαίνει στην ομάδα σου και περιμένεις να σε ενημερώσει το πιο διαπλεκόμενο και χρηματοδοτούμενο αθλητικό site της Ελλάδας, είσαι άξιος της μοίρας σου!!!

Όσο χρηματοδοτούσε και ο Αλαφούζος τους "πρασινοφρουρούς" και τους είχε πρώτη μούρη σε εκπομπές με παχυλούς μισθούς, ήταν ο ανυπέρβλητος ηγέτης, που δεν τον άγγιζαν οι ξεφτίλες από Εστορίλ, Καμπάλες, Παναθρακικούς, τα μείον 37, οι ψεύτικες υποσχέσεις για τη μεγάλη Λεωφόρο, οι τηλεμαραθώνιοι.....

...... Άπαξ και έμεινε αποκλειστικός χρηματοδότης ο Ιβάν, ο Κύζας έπαιζε 50-50, ο Παναθηναϊκός έγινε παράρτημα του Βαγγέλα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει σούπερ ντούπερ προπονητή και παίκτες....... και εσύ ηλίθιε ή στημένε, καταντάς φερέφωνο των "πρασινοφρουρών".......

ΥΓ2. Δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα να δεχτώ πως ο Αλαφούζος είναι "μπροστινός" της οικογένειας.....προκειμένου να γλιτώσουμε ώρες ανούσιων συζητήσεων χωρίς μια απτή απόδειξη.....

Αρκεί να παραδεχτείτε όλοι εσείς που τον στηρίζατε αυτά τα 5 χρόνια, πως είτε ήσασταν ΜΑΛΑΚΕΣ και δεν το είχατε καταλάβει, είτε πως είστε ΤΟΣΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ που αφού τα "παίρνατε" δεν είχατε κανένα πρόβλημα από ποιον προέρχονται τα λεφτά και οι έμμισθες θέσεις!!!!

Αλέξανδρος 


 
Top