Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, προκαταβολικά σας ενημερώνω πως δεν έχω δει το παιχνίδι -εκτός ενός τέταρτου στο πρώτο ημίχρονο, εκεί κοντά που είχαμε το σουτ του Αλτμάν- για αυτό δεν πρόκειται να αναφερθώ σε αυτό, εξάλλου δεν νομίζω πως ενδιαφέρει και κανέναν να μάθει "τι έφταιξε" και δεν κερδίσαμε ούτε σήμερα. 

Ειλικρινά και χωρίς καμιά διάθεση να βγάλω την ουρά μου απέξω, επειδή πίστεψα πως φέτος κάτι άλλαξε, δεν υπάρχει γιατρειά για τον Παναθηναϊκό. Μόλις 2 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα και ανεξαρτήτως των 2 μείον βαθμών που ξεκινήσαμε, βρισκόμαστε ήδη 4 βαθμούς πίσω από την κορυφή, έχοντας αντιμετωπίσει τον Πλατανιά και τον Λεβαδειακό!!!

Θεωρούσα πως από μόνη της η παρουσία του Μαρίνου Ουζουνίδη, θα ήταν αρκετή για να αλλάξει προς το καλύτερο η κατάσταση, αλλά δυστυχώς (αν και είναι νωρίς), δεν το βλέπω. Παίκτες και διοίκηση συμβιβασμένοι με τις γκέλες. Μέχρι να αλλάξει και ο τελευταίος άνθρωπος που έχει ευθύνη για το αγωνιστικό, οικονομικό, διοικητικό και οπαδικό, κατάντημα του Παναθηναϊκού, δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα. 

Η μιζέρια, η αναξιοπρέπεια, η ηττοπάθεια, ο ζαμανφουτισμός, ο ωχαδερφισμός, ο δημοσιουπαλληλισμός, έχουν μπολιάσει το άλλοτε περήφανο dna του Συλλόγου. 

Αν δεν αφαιρεθεί με βίαιο και αποτελεσματικό τρόπο κάθε καρκινικό κύτταρο, ο Παναθηναϊκός θα πεθάνει. Πέντε χρόνια ακτινοβολιών και χημειοθεραπειών δεν απέδωσαν, ίσα-ίσα κατέστησαν τον "ασθενή" εξαντλημένο και καταπονημένο, που ούτε ο καλύτερος από τους προηγούμενους γιατρός (Ουζουνίδης), δεν μπορεί να τον συνεφέρει. 

Δεν θέλω να γράψω τίποτα άλλο σήμερα, όπως σας είπα δεν έχω το κουράγιο ούτε να βρίσω, ούτε να αποδώσω ονομαστικά ευθύνες..... στην τελική δεν είναι και δουλειά μου. Δεν έφερα εγώ τον Παναθηναϊκό σε αυτό το χάλι, για να με βαραίνει η ευθύνη να επανορθώσω..ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΈΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!! 


Κατά την γνώμη μου οι απουσίες δεν μπορούν να είναι δικαιολογία, του πούστη με την Λιβαδειά παίζαμε. Βάλαμε πλάτη στον αποκλεισμό από την Μπιλμπάο γιατί όντως ήταν ένα ανυπέρβλητο εμπόδιο για τον σημερινό Παναθηναϊκό, αλλά όχι να αναζητήσουμε άλλοθι στην σημερινή γκέλα. 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ. Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος - Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Ευαγγέλου, Κολοβέτσιος - Αλτμαν (67’ Γιόχανσον), Ζέκα, Λουντ, Καμπέσας (46’ Τσάβες) - Λουτσιάνο - Μολίνς (72’ Χατζηγιοβάνης).


ΥΓ. Μη ξεχάσετε ρουφιάνοι να "κρεμάσετε" τον Ευαγγέλου και να βγάλετε "λάδι" τους κολλητούς σας, που έχουν ταυτίσει την "καριέρα" τους με την αποτυχία του Παναθηναϊκού. 



 
Top