Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, είτε παίζουν οι βασικοί, είτε παίζουν οι αναπληρωματικοί, ο Παναθηναϊκός σε κάθε παιχνίδι, είναι σίγουρο πως θα πετάξει ένα ημίχρονο. Το έγραφα και προχτές, πως αυτό είναι απόρροια μιας νοοτροπίας σταρχιδισμού, η οποία επίσης απορρέει από το τέλειο άλλοθι "Δεν έχουμε διοίκηση, δεν πληρωνόμαστε στην ώρα μας, άρα και η ήττα δεν βαραίνει εμάς". 

Ο Παναθηναϊκός νίκησε για πρώτη φορά φέτος μακριά από τη Λεωφόρο και πανηγύρισε την πρόκριση του στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αλλά πέρα από το αποτέλεσμα η γενικότερη εμφάνιση δεν έφερε χαμόγελα.

Οι μεγάλες ομάδες είναι μεγάλες, γιατί σε τέτοια παιχνίδια με υποδεέστερους αντιπάλους, μπαίνουν από το 1ο λεπτό με διάθεση να το έχουν τελειώσει στην χειρότερη περίπτωση στο ημίχρονο. "Πνίγουν" τον αντίπαλο σε σημείο τέτοιο, που φτάνει να παρακαλάει να φάει το πρώτο γκολ, για να σταματήσει η ασφυκτική πίεση (γινόταν επί Σουμ). 

Ο Παναθηναϊκός τι κάνει? Μπαίνει χαλαρά, δίνει την πρωτοβουλία κινήσεων στον αντίπαλο, δεν κρατάει την μπάλα στα πόδια του, με συνέπεια ο αντίπαλος να αποκτά αυτοπεποίθηση και να πιστεύει πως μπορεί και δικαιούται, να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Έγκλημα, που άλλοτε το πληρώνεις και άλλοτε όχι, όπως σήμερα και με την Λάρισα. 

Ειλικρινά αξιολογώντας το φετινό ρόστερ και υπολογίζοντας πως ακόμα και αυτό θα αποψιλωθεί τον Γενάρη, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του Μαρίνου (ούτε και κανένας επαγγελματίας προπονητής με φιλοδοξίες φαντάζομαι). Οι υποτιθέμενοι αντικαταστάτες αυτών που θα πωληθούν -για να συνεχίζουν να έχουν μισθό οι τυχάρπαστοι που μας έφεραν στο σημείο μηδέν- δεν κάνουν να φορούν την φανέλα του Παναθηναϊκού, ούτε για αστείο (και να πληρώνονται μάλιστα). 

Όσες δικαιολογίες και να θελήσω να βρω σήμερα, για την νίκη στο 90 με την Αναγέννηση Καρδίτσας, δεν πρόκειται να γίνουν πιστευτές, από κάποιον που δεν εθελοτυφλεί και έχει αντιληφθεί πως "αυτό το τυρί βγάζει, αυτή η στάνη". Είναι τόσο κακής ποιότητας, που αν υπήρχε ΕΦΕΤ ποδοσφαίρου, θα το είχε αποσύρει από την κυκλοφορία!!!

Ο Μαρίνος πέρα από όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα και όποιος δεν του τα αναγνωρίζει είναι είτε εμπαθής είτε άσχετος, οφείλει να κάνει κάτι ακόμα. Μια συζήτηση με όλους τους ποδοσφαιριστές και να τους ζητήσει να ξεκαθαρίσουν χωρίς καμιά παρεξήγηση, ποιος αντέχει αυτή την κατάσταση και ποιος όχι. 

Όσοι παραδεχτούν πως δεν μπορούν υπό αυτές τις συνθήκες να αποδώσουν και δεν μπορούν να ρισκάρουν την υγεία τους, γνωρίζοντας πως είτε πρέπει να αλλάξουν ομάδα τον Γενάρη, είτε να παραμείνουν στον Παναθηναϊκό απλήρωτοι, να τεθούν εκτός ομάδας. Πάντως η βολική δικαιολογία, δεν παίζουμε γιατί υπάρχει αβεβαιότητα, πρέπει να τελειώσει, χτες!!! 

Για το παιχνίδι δεν θέλω να πω κάτι, τα λέει όλα το σκορ και πως διαμορφώθηκε αυτό.... 

Οι συνθέσεις:

Αναγέννηση: Γκέκας, Καρίκι, Κωνσταντινούπολος, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σούντουρα, Σταματάκης, Μπιτέλης (69’ Μασούρας), Πλαβούκος (52’ Χαντζάρας), Τζέκος (83’ Κονέ), Ποζατζίδης

Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Ευαγγέλου, Αυλωνίτης, Ινσούα, Καμπέσας, Δώνης (77’ Μπουζούκης), Σιλά, Χατζηγιοβάνης (59’ Λουντ), Μουνιέ, Πίσπας (66’ Μολίνς)

ΥΓ. Μόλις 30.000 ευρώ έχει μαζέψει η ΠΑΕ από τον έρανο στον κόσμο, αλλά εγώ ήμουν ο κακός που έγραφα "Ρε τι κλαπαρχιδιές μας λέει ο άλλος, πως θα μαζέψει 17 εκατομμύρια ευρώ από 340.000 Παναθηναϊκούς, Που ζει?"


 
Top