Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, το "τσίρκο" είναι εδώ ακμαίο και χαρίζει όμορφες στιγμές στο κοινό του, εντός και εκτός έδρας. Μπορεί να αλλάζουν οι πρωταγωνιστές σε κάθε επιτυχημένη παράσταση, αλλά σημασία έχει να μην "κλαίει" ο θεατής το εισιτήριό του!!!

Ο Δενμον έγινε Ντένμον και προβλέπω να δυσκολεύονται πλέον οι γνωστοί ΑΡΔ να βρουν ποιον θα στοχεύσουν προκειμένου να συντηρήσουν την γκρίνια στον κόσμο του Παναθηναϊκού. Φυσιολογικά όλο το βάρος θα πέσει στον Ίαν, αφού και ο Γκάμπριελ στα τελευταία παιχνίδια, είναι ο παλιός καλός Γκάμπριελ.... 

Δεν έχω να πω κάτι για το παιχνίδι, το σκορ και τα στατιστικά τα λένε όλα..... και αν δεν είχε ακούσει ο Ντένμον όσα έχει ακούσει, δεν θα έκανα καν αναφορά, αφού για μένα όσα πέτυχε είναι νορμάλ για παίκτη που έχει επιλεχθεί να παίζει στον εξάκις πρωταθλητή Ευρώπης ακόμα και αν δεν έχει ούτε το μισό μπάτζετ από εκείνη την περίοδο που τα κατακτούσε. 

Τα υπόλοιπα από το OnSports:

Ο Παναθηναϊκός Superfoods με «καυτό» τον Μάρκους Ντένμον, παρέδωσε μαθήματα μπάσκετ και μετά τον Ολυμπιακό «σκόρπισε» και τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα στο ΟΑΚΑ με 93-65.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ με τη βοήθεια του κόσμου της που έδωσε δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του ΟΑΚΑ έδειξε από το ξεκίνημα του αγώνα ότι οι Ρώσοι δεν θα είχαν καμία τύχη. Ο Μάρκους Ντένμον μετά την καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και σημείωσε 24 πόντους με 7/9 τρίποντα. 

Σπουδαίος και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο στην αρχή του αγώνα βοηθώντας τους «πράσινους» να ξεφύγουν και να «καθαρίσουν» άνετα το ματς. 

Με αυτή τη νίκη το «τριφύλλι» ανέβηκε στο 4-3, ενώ η ομάδα του Μπαρτζώκα υπέστη τη δεύτερη ήττα της στην Ευρωλίγκα πέφτοντας στο 5-2. Πλέον ο Παναθηναϊκός στρέφει το ενδιαφέρον του στο παιχνίδι της Πέμπτης με την Εφές στην Τουρκία.

Η εξέλιξη του αγώνα
Μόνο τρίποντα σημειώθηκαν στο πρώτο τρίλεπτο του αγώνα. Η Χίμκι προηγήθηκε με τον Άντερσον, αλλά απάντησαν οι Λοτζέσκι και Αντετοκούνμπο. Ο δεύτερος όμως χρεώθηκε πολύ νωρίς με το δεύτερό του φάουλ, σε μία αυστηρή απόφαση των διαιτητών. Ο Θανάσης με λέι απ στο 4’ έγραψε το 11-5 βάζοντας «φωτιά» στο ΟΑΚΑ. Δύο διαδοχικά τρίποντα του Ντένμον έστειλαν τη διαφορά στο +11 (19-8) αναγκάζοντας τον Γιώργο Μπαρτζώκα να καλέσει εσπευσμένα τάιμ άουτ στο 6’. Το κρεσέντο του Ντένμον συνεχίστηκε με το τρίτο του διαδοχικό τρίποντο που διαμόρφωσε το 22-8. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και μείωσαν σε 24-16, με την πρώτη περίοδο να ολοκληρώνεται με 26-16.

Η ευστοχία της ελληνικής ομάδας δεν ήταν η ίδια στη δεύτερη περίοδο, ωστόσο ο Ντένμον συνέχιζε να εκτελεί από παντού και φτάνοντας τους 17 πόντους σε 14 λεπτά έγραψε το 34-20. Η διαφορά έπεσε σε μονοψήφιο νούμερο στο 16’ (35-26) πριν διακοπεί η εξέλιξη της αναμέτρησης λόγω τηλεοπτικού τάιμ άουτ. Η τάξη αποκαταστάθηκε άμεσα και με τρομερό κάρφωμα του Θανάση Αντετοκούνμπο από ασίστ του Καλάθη διαμορφώθηκε το 39-26. Το πόδι ήταν... κολλημένο στο γκάζι και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με 46-27, χάρη σε τρομερή άμυνα και λέι απ του Καλάθη που μαζί με τον Σίνγκλετον είχαν κλέψει από τον Σβεντ.

Στην εξίσωση με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους μπήκε και ο Κρις Σίνγκλετον ο οποίος βρήκε στόχο σε δύο διαδοχικά τρίποντα. Ένα ακόμα του Ντένμον εκτόξευσε τη διαφορά στο +26 (57-31) για τον Παναθηναϊκού ήταν απολαυστικός. Ο Μπαρτζώκας έβλεπε απογοητευμένος όλα όσα συνέβαιναν στο παρκέ του ΟΑΚΑ και κάλεσε τάιμ άουτ στο 24’. Η Χίμκι μείωσε και ο Τσάβι Πασκουάλ ήταν εκείνος που διέκοψε για πρώτη φορά τη ροή του αγώνα με τάιμ άουτ στο 25’, όταν ένα καλάθι του Σβεντ διαμόρφωσε το 59-41. Οι «πράσινοι» όμως δεν χαλάρωσαν και με λέι απ κέφυγαν 72-49 που ήταν και το σκορ που έγραφε ο φωτεινός πίνακας του ΟΑΚΑ στο 30’.

Η Χίμκι στο 34’ μείωσε σε 76-58 με σερί 9-0 και ο Τσάβι Πασκουάλ παρά το γεγονός ότι όλα είχαν κριθεί κάλεσε σε τάιμ άουτ και τα «έψαλε» στους παίκτες του καθώς φάνηκε ότι είχαν χαλαρώσει. Τα τρίποντα συνέχισαν να πέφτουν σαν... βροχή στο καλάθι της Χίμκι και το τελικό 93-65 βρήκε τον κόσμο του Παναθηναϊκού να παραληρεί στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Δεκάλεπτα: 26-16, 46-27, 72-49, 93-65

Παναθηναϊκός Superfoods (Τσάβι Πασκουάλ): Σίνγκλετον 6 (2), Ρίβερς 5 (1), Παππάς 3 (1), Ντένμον 24 (7), Γκιστ 12 (1), Βουγιούκας 7, Λεκαβίτσιους, Γκάμπριελ 6 (2), Όγκαστ, Λοτζέσκι 10 (2), Καλάθης 11, Αντετοκούνμπο 9 (1)

Χίμκι (Γιώργος Μπαρτζώκας): Ρόμπινσον 8, Σβεντ 17 (2), Βιάλτσεφ, Ζάιτσεφ, Μάρκοβιτς 2, Μόνια 6 (2), Τοντόροβιτς 4, Ζούμπκοφ 9, Άντερσον 9 (1), Τζένκινς 8, Τόμας 2



 
Top