Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, τι και αν το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, για άλλη μια φορά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε το στείρο 1-0 αφού δεχτήκαμε την ισοφάριση σε μια φάση που η κατοχή της μπάλας ήταν δική μας και αφού πρώτα είχαμε απολέσει τουλάχιστον 3 κλασικές ευκαιρίες για το 2-0.

Μόλις έναν βαθμό στο σακούλι, μετά από μια καλή εμφάνιση θα έλεγα τηρουμένων των συνθηκών και των πολλών απουσιών..... και από Γενάρη σε εφαρμογή το πλάνο "τρεχάτε ποδαράκια μου, να μην σας χέσει ο κώλος μου"

Η κακομοιριά που βιώνει ο Παναθηναϊκός σε όλα τα επίπεδα, δεν γίνεται να μην περάσει στον αγωνιστικό χώρο..... είναι αυτό που λέμε ενός κακού μύρια έπονται..... ειδικά όταν μοιρολατρικά τα αντιμετωπίζεις. 

Ο ενθουσιασμός των νέων παικτών και αυτών που για χ λόγους ήταν παροπλισμένοι το προηγούμενο διάστημα, έδωσε στην ομάδα μια φρεσκάδα και ένα πάθος που έλειπε τον προηγούμενο καιρό. Χωρίς να παίξει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, κάνοντας όμως αρκετές τελικές στην εστία της Ξάνθης, ευτύχησε να προηγηθεί και με βάση την εικόνα της ανήμπορης Ξάνθης, έβαζα στοίχημα πως αυτό το τρίποντο δεν χάνεται. 

Και όμως χάθηκε.... η κούραση, η απειρία, αλλά και η κακομοιριά της περιρρέουσας ατμόσφαιρας που κυριαρχεί εδώ και ένα τρίμηνο, έκαναν πάλι το θαύμα τους. 

Από ένα σημείο και μετά, πιστεύω πως μας αρέσει αυτή η κατάσταση.... και εννοώ την κακομοιριά. Μία η κακή μας τύχη, μία ο κακός ιδιοκτήτης, μία η κακή διαιτησία, μία οι κακοί φίλαθλοι.... πάντα κάτι θα βρούμε για να θεωρούμαι ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως δεν θα κερδίσουμε, ακόμα και όταν έχουμε όλα τα φόντα να το κάνουμε. 

Από τον Γενάρη είναι σίγουρο πως θα δούμε άλλη ομάδα, μακάρι να είναι καλύτερη αυτής που είδαμε μέχρι σήμερα και έχει συγκεντρώσει σε 15 αγωνιστικές μόλις 18 βαθμούς...... Στόχος οι 32 βαθμοί, με τους 11-12 να μπορεί να τους πάρουμε στις επόμενες 6 αγωνιστικές. 



Οι δηλώσεις του Μαρίνου

«Όταν κάνεις 10 ευκαιρίες και πετυχαίνεις ένα γκολ, ενώ ο αντίπαλος το καταφέρνει με δύο ευκαιρίες και στη φάση που σκοράρει είχαμε εμείς φάουλ και την μπάλα στην κατοχή μας, αυτό συμβαίνει. Το θέμα είναι ότι σήμερα ήμασταν μια καλή ομάδα μέσα στο γήπεδο, δείξαμε το πνεύμα που έπρεπε και όταν θα φτιάξουμε το γκρουπ παικτών που θέλουμε, θα έρθουν και τα εκτός έδρας αποτελέσματα.

Είμαι ευχαριστημένος με την εικόνα που δείξαμε απόψε, θα ήταν σίγουρα καλύτερα για εμάς να βάζαμε τα νέα παιδιά να παίξουν σε φυσιολογικές συνθήκες, σε ένα καλό γκρουπ παικτών με αγωνιστικό ρυθμό. Είναι δύσκολο για αυτά τα παιδιά να μπουν έτσι, όμως έχουν ταλέντο, θα δουλέψουν καλά και θα εξελιχθούν στην πορεία.

Το πώς θα πάει η νέα χρονιά για τον Παναθηναϊκό θα εξαρτηθεί από τις επόμενες ημέρες, θα φύγουν παίκτες τον Ιανουάριο, πρέπει να δούμε αν θα μπορέσουμε να πάρουμε άλλους, όμως δεν θέλω να σταθώ τόσο πολύ σε αυτό, όσο στο ότι σήμερα ήμασταν ομάδα μέσα στο γήπεδο και είμαι ικανοποιημένος».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Μπεξεβανίδης, Λισγάρας, Φλίσκας, Κασάδο, Μεχία, Μελιόπουλος (46’ Σιλά), Ντε Λούκας, Κίκε (70’ Φασίδης), Λουσέρο, Γέντρισεκ (93’ Κάστρο). 

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Αυλωνίτης, Κολοβέτσιος, Χουλτ, Βιγιαφάνιες, Τζανδάρης, Κουρμπέλης, Λουντ (82’ Χίλιεμαρκ), Αλτμαν (91’ Κουντουριώτης), Πίσπας (78’ Δώνης). 

Διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας) 
Γήπεδο: Ξάνθη FC Arena, Πηγάδια Ξάνθης 


 
Top