Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, μετά τα χτεσινά αποτελέσματα των αγώνων όπου συμμετείχαν Απόλλων και Πλατανιάς, η ομάδα μας διατηρεί τη διαφορά των βαθμών μιας νίκης από την διακεκεαυμένη ζώνη του πρωταθλήματος. 

Ενός πρωταθλήματος, που μετά την ελπιδοφόρο εμφάνιση στον εντός έδρας αγώνα με την Μπιλμπάο και τις πολλές μεταγραφές έστω και στο παρά πέντε (ειδικά των Τσάβες, Λουτσιάνο, Μουνιέ, Ινσούα), οι "έγκριτοι" και "έγκυροι" πράσινοι δημοσιογράφοι, μας ήθελαν πρωταγωνιστές. 

Μέχρι την ανακοίνωση αποχώρησης του Αλαφούζου, δεν έβλεπαν τίποτα "στραβό" και πως στο διάολο να δουν, αφού δεν είχε αλλάξει τίποτα στην "χρηματοδότησή" τους. Μέχρι τις 21/9 που αποχώρησε ο Γιάννης Αλαφούζος, ο "υγιής" Παναθηναϊκός (για τους ΑΡΔ) είχε προλάβει να αγωνιστεί σε 4 παιχνίδια με Πλατανιά (εκτός 1-1), Λεβαδειακό (εντός 0-0), Κέρκυρα (εκτός 1-0), Απόλλων Σμύρνης (εντός 1-0)....δηλαδή είχε σε 4 αγώνες 5 βαθμούς, στους οποίους και παρέμεινε 2 ημέρες μετά την αποχώρηση Αλαφούζου, αφού αγωνίστηκε και ηττήθηκε στο Αγρίνιο. 

Αλλά τότε δεν έτρεχε ΤΙΠΟΤΑ!!! Ακόμα και τότε μας έφταιγε η διαιτησία, η νέα παράγκα, οι τραυματισμοί, ο λίγος χρόνος που είχαν οι νεοφερμένοι παίκτες και πολλά άλλα.  Από τις 21/9 και έπειτα, τότε που έκλεισε η κάνουλα του Αλαφούζου προς τους ΑΡΔ, όλα άλλαξαν. Τα στόματα άνοιξαν και οι καταγγελτικές πένες πήραν φωτιά..... τα ίδια στόματα και οι ίδιες πένες που από το 2012 παρουσίαζαν στον κόσμο του Παναθηναϊκού το μαύρο για άσπρο και τον κοίμιζαν αναπαράγοντας και αβαντάροντας τις γελοιότητες και τις ψευτιές του "αφεντικού" τους!!!

Έτσι φτάσαμε στο οδυνηρό σήμερα, που αναγκαζόμαστε να κοιτάμε τι κάνουν ο Πλατανιάς, ο Απόλλων, η Λάρισα, η Λαμία και η Κέρκυρα..... σε μια χρονιά που οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες είναι για γέλια και όποιος Παναθηναϊκός και αν αγωνιζόταν από το 1996 μέχρι και το 2011, θα έπαιρνε πρωτάθλημα με 20 βαθμούς διαφορά!!! 

Τη θέση μου για την αποπομπή και όχι την πώληση του Κουτρουμπή έστω και με 50.000 ευρώ την έχω γράψει, η ίδια θέση ισχύει και για όποιον άλλον φύγει ΤΣΑΜΠΑ ενώ μπορεί να φέρει έστω και μισό ευρώ.... 

Στα αγωνιστικά τώρα, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μαρίνος κάτι μου λέει πως σήμερα θα κάνουμε το πρώτο μας διπλό. 

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να βρει λύσεις στα πολλά προβλήματα που υπάρχουν, καθώς δεν υπολογίζει στους Μολέντο, Μολίνς, Καμπέσας, Μουνιέ, Σιλά και Λουτσιάνο, ενώ υπενθυμίζεται πως ουσιαστικά εκτός ομάδας είναι οι Τσάβες και Κουτρουμπής. 

Το πιθανότερο είναι να δούμε τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια, τους Κουλιμπαλί και Χουλτ στα άκρα της άμυνας και τους Κολοβέτσιο-Αυλωνίτη στόπερ, Κουρμπέλης και Τζανδάρης θα είναι το δίδυμο στα κεντρικά χαφ, με τον Βιγιαφάνιες δεξιά, τον Λουντ αριστερά και τον Άλτμαν πίσω από τον Πίσπα, που είναι ο μοναδικός κλασικός φορ του διαθέσιμου ρόστερ. Θέση διεκδικούν και οι Δώνης, Χίλιεμαρκ και Χατζηγιοβάνης. 

Στο πλευρό των «πράσινων» θα βρίσκονται και περίπου 500 φίλοι της ομάδας. 

Ο Παναθηναϊκός σε 28 επισκέψεις στην Ξάνθη μετρά 13 νίκες και 10 ήττες, ενώ πέντε ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

ΥΓ. Όπως είθισται εδώ και 6 χρόνια, τώρα μέσα στις γιορτές θα σκάσει ενδιαφέρον επενδυτή.....εννοείται ξένου, που θα αναλάβει τα χρέη, θα φτιάξει γήπεδο, θα φέρει παικταράδες.....Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, το σενάριο θα αφορά Κινεζοβιετναμέζικη εταιρεία και ξέρετε σε ποιες φυλλάδες θα βρείτε λεπτομέρειες!!! 

Αλέξανδρος



 
Top