Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι, με την εντύπωση πως ο ΠΠ βάζει 47 εκατομμύρια ευρώ και επιτέλους αλλάζουμε σελίδα έφυγα τον Μάη για το νησί, με την εντύπωση πως μας "δουλεύει" ψιλό-γαζί με βρήκε ο Σεπτέμβρης στην Πάτρα..... 

Τα 20+27 εκατομμύρια ευρώ και ο άμεσος ορισμός νέου ΔΣ που θα μας απάλλασσε από τον "Αγριόγατο" και την λοιπή συμμορία, έχουν μετατραπεί σε 10 (σε 4 δόσεις των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ....) και βλέπουμε πότε, με ποιους και αν!!! 

Και για να μην παρεξηγηθώ...... Προς Θεού δεν λέω πως ο συγκεκριμένος τύπος είναι απατεώνας ή δεν πρόκειται να μπει στην ΠΑΕ και απλά εξυπηρετεί άλλο ένα "σκοτεινό σχέδιο" κατά του Παναθηναϊκού και του κόσμου του, απλά επισημαίνω πόσο έχει ΚΟΥΡΑΣΕΙ η αναμονή!!! 

Και η αναμονή μιας αρνητικής κατάληξης (όπως πιστεύουν οι περισσότεροι μετά τα στραπάτσα με Βγενόπουλο, Τσάκα, Κινέζους κ.λ.π.) όπως σωστά έχει πει ο Πλάτων δημιουργεί τον φόβο....και ο φόβος σε κάνει θεριό!!! 

Η ομάδα ελέω του διδύμου Νταμπίζα-Δώνη έχει ξεκινήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις ιδανικά. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την έντιμη προσπάθεια των νεαρών παικτών (η επιλογή του ΟΑΚΑ ως έδρα έχει βοηθήσει τα μέγιστα σε αυτό) και τα μέχρις στιγμής αποτελέσματα δίνουν πίστωση χρόνου στους πρωταγωνιστές της πολυπόθητης επικείμενης αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς..... 

Όταν όμως έρθουν οι "στραβές" (δεν γίνεται να μην έρθουν λόγω της απειρίας των παικτών και της έλλειψης βάθους στο ρόστερ), απόρροια της απαγόρευσης μεταγραφών, ο κόσμος θα θυμηθεί τους υπεύθυνους και τα 20-30.000 εισιτήρια που γεμίζουν σήμερα τα ταμεία, θα μετατραπούν σε 20-30.000 οργισμένους που θα ζητάνε "κεφάλια"......και κυρίως το κεφάλι του ανεκδιήγητου Αλαφούζου!!! 

Θα πρέπει να καταλάβει επιτέλους αυτός ο "κύριος", πως ο Παναθηναϊκός είναι κάτι μεγαλύτερο από αυτόν και τις όποιες επιχειρηματικές ή οικονομικές επιδιώξεις, ήθελε και θέλει να εξυπηρετήσει μέσω της διοίκησης του Παναθηναϊκού.

Από την ημέρα που εξήγγειλε πως επιθυμεί την απεμπλοκή του από την ΠΑΕ, ξεκαθάρισε πως αναλαμβάνει 25 εκατομμύρια χρέη (από τα 45)..... και με βάση αυτή την εξαγγελία ενδιαφέρθηκε ο ΠΠ......

Για να μην έχει ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα η συμφωνία, κάποιος από τους δύο δεν είναι συνεπής....Είτε ο Αλαφούζος δεν θέλει να πληρώσει τελικώς τα 25, είτε θέλει να πληρώσει τα 25 αλλά τα χρέη είναι πολύ περισσότερα από 45 (αυτό μου μοιάζει το πιο πιθανό)..... είτε ο ΠΠ βλέποντας τον Αλαφούζο να καίγεται να φύγει και να έχει πληρώσει ήδη αρκετά ελπίζει πως θα πληρώσει λίγα περισσότερα (όσο καθυστερεί να μπει, μιας και οι υποχρεώσεις η μία μετά την άλλη χτυπάνε την πόρτα της ΠΑΕ) παίρνοντας στην ουσία την ομάδα "τσάμπα"...... 

Γιατί κύριοι μια ομάδα του μεγέθους του Παναθηναϊκού, ακόμα και στην κατάσταση που την έφεραν Αλαφούζος, ΑΡΔ και οπαδοπαράγοντες, δεν γίνεται να κοστίζει λιγότερο από 40 εκατομμύρια ευρώ.....τόση είναι η αξία των νεαρών παικτών της με ένα σωστό marketing και μια έξοδος στην Ευρώπη σε ένα μισογεμάτο ΟΑΚΑ για 5 αγώνες.....Δε αν υπολογίσω το κόστος του τεράστιου brand name, που ανοίγει σε κάθε ιδιοκτήτη διαύλους επικοινωνίας με την εκάστοτε κυβέρνηση, τα 70 δεν φτάνουν!!!

Μόλις διάβασα πως ο ΠΠ βρίσκεται στην Ελλάδα με το νομικό επιτελείο του, εύχομαι αυτή να είναι η τελευταία του επίσκεψη στην Αθήνα ως επίδοξου ιδιοκτήτη....... να συμμετάσχει αρχικώς στην ΑΜΚ που τρέχει, να πάρει την έγκριση από την ΕΕΑ και αμέσως να προκηρύξει νέα ΑΜΚ στο ύψος εκείνο που θα τον καθιστά μεγαλομέτοχο και τον Αλαφούζο ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!! 

ΥΓ1. Η ανακωχή Γιαννακόπουλου-Αλαφούζου έχει δύο αναγνώσεις και έτσι εξυπηρετεί όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές στα σχόλια, αφού η καθεμία την αναγιγνώσκει όπως την βολεύει ..... Είτε ο Δημήτρης πείστηκε πως η ΠΑΕ αλλάζει χέρια, άρα δεν συντρέχει πλέον λόγος για κόντρες και ελπίζει σε συνεργασία για το ΟΑΚΑ, είτε η ΠΑΕ είναι πάλι διαθέσιμη για τον ίδιο, αφού δεν προχωράει του ΠΠ.

ΥΓ2. Η βελτίωση των σχέσεων Γιαννακόπουλου-Μπερτομέου είναι ότι καλύτερο συνέβη στον μπασκετικό Παναθηναϊκό τα τελευταία 7 χρόνια.... Είναι ξεκάθαρο πως αυτή η κόντρα μονάχα τον Παναθηναϊκό ζημίωνε.


Είναι υποχρέωση όλων μας, εννοείται όσων έχουν την δυνατότητα, να βρεθούμε στο ΟΑΚΑ να τιμήσουμε τον μέγιστο Παύλο Γιαννακόπουλο!!!

ΥΓ3. Με πόσα λεφτά θα συμμετάσχει η Παναθηναϊκή Συμμορία Ψευτοθόδωρων σε αυτή την ΑΜΚ? Μπουαχαχαχαχαχα

Αλέξανδρος


 
Top