Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλησπέρα κύριοι, ευτυχώς οι παίκτες μας "γύρισαν" το ματς και έτσι αποφύγαμε όλη αυτή την έντεχνη κλαψομουνίαση των ΑΡΔ μετά από κάθε κακή διαιτησία, που μας έχει στοιχειώσει την 7ετία του Αλαφούζου και έχει σημαντικό μερίδιο στην παρακμή...... αφού ήταν και ο κύριος λόγος που ΑΝΕΧΤΗΚΑΝ πολλοί τον Αλαφούζο και την κουστωδία του!!!

Τώρα πλέον με τους 3 βαθμούς της νίκης, μπορούμε ψύχραιμα να κάνουμε την διαπίστωση πως ΑΚΟΜΑ και αυτόν τον Παναθηναϊκό, τον ακέφαλο, της απαγόρευσης μεταγραφών, των μείον 6....οι αντίπαλοί του τον ΤΡΕΜΟΥΝ....Τον τρέμουν τόσο, που δεν θα διστάσουν να τον ΞΑΝΑκλέψουν.....όποτε χρειαστεί!!!  

Τα "παιδιά" σε αντίθεση με πολλούς από τους "αστέρες" του παρελθόντος, αγνόησαν την άδικη απόφαση του διαιτητή να μετρήσει το γκολ του ΠΑΣ, επικεντρώθηκαν στο να παίξουν ποδόσφαιρο και με συνέπεια κατέκτησαν την πέμπτη τους νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια..... κάτι που δεν συνέβαινε, ούτε τα χρόνια που οι διοικήσεις σπαταλούσαν δεκάδες εκατομμύρια, για να ικανοποιήσουν μάνατζερ και δημοσιογράφους. 

Οι 9 βαθμοί σε 5 αγωνιστικές (αντί για 15, για τους λόγους που όλοι ξέρουμε) είναι μεγάλο επίτευγμα και ευχάριστα αναπάντεχο, ακόμα και για τους πιο αισιόδοξους. Πλέον ξεκάθαρα μπορούμε να μιλάμε για μια ομάδα "σφραγίδα" Γιώργου Δώνη, η οποία χαρακτηρίζεται από την επιμονή της να παίξει "στρωτό" και "ελκυστικό" ποδόσφαιρο......με τόσο μεγάλη επιτυχία, που καταφέρνει ακόμα και να διαλύσει τα "ταμπούρια" ομάδων άλλης εποχής....... σαν την σημερινή του Πετράκη (θέλανε να μας τον φέρουν και προπονητή, να σιχαθούμε το ποδόσφαιρο).


Κορυφαίος του γηπέδου για άλλο ένα παιχνίδι ο Τάσος Χατζηγιοβάννης, ενώ σε απόδοση τον ακολούθησε ο Ινσούα, αδύναμος κρίκος ο Χρήστος Δώνης (ο Κουλιμπαλί απέφυγε τον συγκεκριμένο τίτλο, λόγω των δύο ασίστ)..... όλα τα υπόλοιπα παιδιά βοήθησαν τα μέγιστα για την νίκη ανατροπή. Σπουδαίο το γκολ του Μακέντα, για την ψυχολογία του. 

Χωρίς να θέλω να υπερβάλλω, μετά από πολλά-πολλά χρόνια, αυτά τα παιδιά έδωσαν ξανά νόημα στα Σαββατοκύριακά μου.....και οφείλω να τα ευχαριστήσω, ανεξαρτήτως τι θα συμβεί στη συνέχεια του πρωταθλήματος.... ΑΓΑΠΗΣΑ ξανά το ποδόσφαιρο!!!!

Όπως ανέφερα και σε παλιότερο κείμενο, κάθε νίκη, κάθε καλή εμφάνιση, κάθε διάκριση νεαρού ποδοσφαιριστή, κάθε αγωνιστική με προσέλευση κόσμου......είναι πρόσκληση σε ανθρώπους που έχουν χρήματα και θέλουν να επενδύσουν σοβαρά στο ποδόσφαιρο.....Τον επενδυτή θα τον φέρει η πραγματική υγεία και όχι η επίπλαστη των τελευταίων 10 χρόνων..... που έκανε φτωχό τον Παναθηναϊκό και πλούσιους δημοσιογράφους και οπαδοπαράγοντες. 

Προσωπικά, προτιμώ να περιμένω ελπίζοντας πως κάποτε θα εμφανιστεί κάποιος σοβαρός άνθρωπος με όραμα να επενδύσει στον Παναθηναϊκό, παρά να βομβαρδίζομαι καθημερινά από ιδιοτελείς , επαγγελματίες σανοπώληδες, πως πρέπει να αποδεχτώ ΟΠΟΙΟΝ εμφανιστεί,  μόνο και μόνο για να πω "ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αλλάξαμε ιδιοκτήτη.....".....ακόμα και αν το όραμά του περιορίζεται στο να πουλήσει ακριβά (για προσωπικό του όφελος) ότι σκέφτεται να πουλήσει φτηνά ο Αλαφούζος.

Μέχρι τότε, ΓΟΥΣΤΑΡΩ να βλέπω την ομάδα μου να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, να την στηρίζω πηγαίνοντας στο γήπεδο αδιαφορώντας που θα καταλήξουν τα χρήματα του εισιτηρίου μου, να πληρώνονται οι εργαζόμενοι στην ώρα τους, να εκπροσωπούμαστε στα θεσμικά όργανα με αξιοπρέπεια, να μην κλαψομουνιάζουμε στο πρώτο ανάποδο σφύριγμα με ανακοινώσεις και tweets κατά της κάθε ομαδούλας  και κυρίως....... ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΌ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!

Παναθηναϊκός (4-2-3-1): Διούδης, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (66’ Στάικος), Χατζηθεοδωρίδης (74’ Καμπετσής), Μακέντα (77’ Πούγγουρας). 




 
Top