Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση

Η θέση προσφέρεται για διαφήμιση


Καλημέρα κύριοι και καλό μήνα, μιας και έχουμε άλλες δύο ημέρες μπροστά μας μέχρι το παιχνίδι με την Κούλα, ας προκαλέσουμε με το σημερινό μας κείμενο την ενεργοποίηση του άτυπου γραφείου τύπου του Πίπη (Sportime), μπας και μας ενημερώσει.....ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!

Πίπη ακούμε και Πίπη δεν βλέπουμε..... και με λεωφορείο να ερχόταν όπως η αλησμόνητη Αλίκη στην ταινία "Η Αρχόντισσα και ο Αλήτης", θα είχε φτάσει. Και άντε αυτός είναι πολυάσχολος και δεν μπορεί να ασχοληθεί με ένα "ταπεινό" project 47 εκατομμυρίων ευρώ (που στην πορεία έγινε 1 εκατομμύριο ευρώ, όπως είναι ο Παναθηναϊκός.....εκείνος ο Πιτ (ο υιός), εκείνος ο Γκράντ (ο γενικός δερβέναγας), εκείνος ο Ζάχαβι (ο σύμβουλος), εκείνος ο Λεκάκος (ο πρόεδρος) πότε στο διάολο θα πιάσουν δουλεία? Όλη τη δουλειά θα την βγάλει ο Ρέστης με την φυλλάδα του? 

Πριν μια εβδομάδα μας ενημέρωσαν πως Αλαφούζος και Πίπης έβαλαν από 1 εκατομμύριο για τις πληρωμές, αλλά οι παίκτες ακόμα δεν έχουν δει σεντς στους λογαριασμούς τους....Τόσο δύσκολη είναι η γαμημένη μεταφορά χρημάτων από έναν λογαριασμό σε άλλον? Γιατί τη Δευτέρα (5/11) και όχι πριν το ντέρμπι με Κούλα ή ακόμα καλύτερα πριν και από το παιχνίδι με μπάουγκ που έγινε?

Και σαν να μην φτάνει  η εκκωφαντική απουσία του "σωτήρα" του ενός εκατομμυρίου ευρώ, έχουμε και τον "άνιωθο" να κάνει επίδειξη οικονομικής δύναμης!!! Πότε σπάζοντας κάθε ρεκόρ κερδοφορίας με την Motor Oil και πότε αγοράζοντας σε ένα απόγευμα έναντι 107.000.000 ευρώ ALPHA και Λαϊκή Τράπεζα!!! 

Τελικά σε αυτή την χιλιοταλαιπωρημένη ΠΑΕ, ποιοι είναι μέτοχοι? Τι ποσοστό έχει ο καθένας? Σε ποιον ανήκει το προπονητικό κέντρο? Ποια λύση προκρίνει για το γηπεδικό? Θα γίνουν προσθήκες οι πωλήσεις παικτών τον Γενάρη? Θα προβεί στην κατάθεση νέου υγιούς φακέλου των οικονομικών στην UEFA ώστε να αρθεί η ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού, τώρα που διαπιστώνει πως τα "μωρά" του Δώνη παρά τους μείον 6 μπορούν την 5η θέση? 

Σε όλα αυτά ποιος θα μας απαντήσει κύριοι? Θα κάνετε μια γαμημένη συνέντευξη τύπου με θέμα το μέλλον της ΠΑΕ ή θα απευθυνθούμε στους δημοσιογράφους-αστρολόγους για άλλη μία φορά? Δεν νομίζετε και εσείς, πως το αστείο Πίπης έχει παρατραβήξει? Θα εμφανιστεί να ανακοινώσει την εμπλοκή του στην ΠΑΕ και το όραμά του ή θα περιμένουμε τον Αύγουστο που θα είναι παχιές οι μύγες? 

Ειλικρινά σκέφτομαι σε τι κατάσταση θα ήμασταν σήμερα, αν ο Δώνης και τα παιδιά του δεν είχαν ξεκινήσει τόσο καλά. Αν είχαν επιβεβαιώσει τα σενάρια τρόμου του αρδνα, που μας ήθελε φαβορί για υποβιβασμό....Θα υπήρχε ομάδα, για να δώσει ένα πραγματικό ντέρμπι το Σάββατο, με 40.000 κόσμο δίπλα της? 

Όχι λέω εγώ!!! Με την πίεση των κακών αποτελεσμάτων και τα ήξεις αφίξεις του Πίπη, που διατηρούν Αλαφούζο, Κωνσταντίνου και λοιπούς κηφήνες στο προσκήνιο, κάποιο παιχνίδι δεν θα είχε τελειώσει....ο κόσμος θα είχε μπουκάρει μέσα και θα ζούσαμε τα "μεγαλεία" της Κούλας....

Το ότι υπάρχει σήμερα ο Παναθηναϊκός, οφείλεται στον Δώνη και στα παιδιά του, για αυτό κόψτε τις κλαπαρχιδίστικες κριτικές και τις συνωμοσίες (γιατί βάζει το γιο του) που τόσο αρέσκεστε....Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα πρέπει να συνεχίζουμε το κακό βιολί των τελευταίων 7 χρόνων....δηλαδή να χειροκροτούμε ακόμα και στις ήττες και ως άλλοι Νιόνιοι να λέμε, "δεν πειράζει, αρκεί η προσπάθεια".... ο Παναθηναϊκός οφείλει να κατεβαίνει στο γήπεδο για να ΚΕΡΔΙΣΕΙ και στο τέλος να ΚΕΡΔΙΖΕΙ....αλλιώς δεν θα γίνει ξανά Panathinaikos, αλλά παναθηναϊκάκι, όπως τον έχουν 7 χρόνια τώρα οι "μαχητικές ψυχές". 

Ευτυχώς ο Δώνης, έζησε τον Panathinaikos και έτσι τον λειτουργεί σήμερα, για αυτό και κατέβηκε με 2 επιθετικούς στην Τούμπα και μπράβο του...... σιγά τώρα, με τον μπάουγκ παίζαμε, που δεν κατάφερε να πάρει ούτε αυτό που είχε "στήσει" για να πάρει!!!

Το Σάββατο ΟΛΟΙ στο ΟΑΚΑ, γιατί αν θέλουμε την ομάδα μας ξανά Panathinaikos πρέπει να ξαναγίνουμε και εμείς Panathinaikoi που γεμίζαμε το ΟΑΚΑ για πλάκα και με τη φωνή μας γονατίζαμε ευρωπαϊκά μεγαθήρια. Βάλτε τέλος στη μιζέρια και στην κλαψομουνίαση του τύπου "τόσο μπορούν τα παιδιά, μπράβο που δεν έφαγαν τέσσερα, από τον μπαουγκ ή την κούλα των πολλών εκατομμυρίων μπατζετ"..... 

Η τύχη στάθηκε γενναιόδωρη μαζί τους και τους επέτρεψε (κάτι που δεν θα γινόταν σε άλλες εποχές) να αγωνίζονται στα 18τους βασικοί στον Παναθηναϊκό, οφείλουν τώρα να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ σκληρά και να σταθούν και αυτοί γενναιόδωροι στον Παναθηναϊκό και στον κόσμο του, προσφέροντας καλό ποδόσφαιρο και ΝΙΚΕΣ!!!

Κύριοι, προσπαθήστε να μην πάει άλλη μια γενιά ταλαντούχων παικτών χαμένη, με τα "χαδέματα" και τα "δεν πειράζει, εμείς χάνετε κερδίζετε είμαστε μαζί σας" ....σταματήστε να τους δίνετε άλλοθι για τις όποιες μελλοντικές αποτυχίες, σταματήστε να κάνετε τη δουλειά του Δώνη δύσκολη, ευχαριστώντας τους επειδή ως παίκτες του Παναθηναϊκού κατάφεραν το αυτονόητο....να κερδίσουν Λαμίες, Ξάνθες και Πανιώνιους!!!

ΥΓ. Ότι γράφω σχετικά με την νοοτροπία που πρέπει να έχει ο κόσμος, ώστε να παίρνει το μεγαλύτερο δυνατό σε προσφορά από τους παίκτες, ισχύει και στα άλλα αθλήματα....Δεν γίνετε να προηγούμαστε στο βόλεϊ σε 2 αγώνες με 1-2 σετ, στο τέλος να τους χάνουμε και να λέμε ΟΛΑ ΚΑΛΑ, μετράει η προσπάθεια....όχι κύριοι στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μετράνε οι νίκες και τα τρόπαια......με αυτό το σκεπτικό έγινε ο μεγαλύτερος Σύλλογος της χώρας, έχοντας 1.600 τίτλους!!! 

Αλέξανδρος




 
Top